Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
daffy
Madridista

2010.08.20. 11:25:07

a baj az,hogy ez nem ugratás...ez a valóság :?
más: több újság is állítja h a madrid csatárt akar venni a padra.
Andris
Adminisztrátor

2010.08.20. 11:22:46

Egy kis madridista ugratás, ha megengeditek. :P

Kép

INIESTA AZT MONDTA, BÍZIK AZ UTÁNPÓTLÁSBAN.
Mou: Mi is bízunk...
Perez: ... más klubokéban.

Kép

Gondolom ehhez nemkell kommentár. :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
daffy
Madridista

2010.08.19. 20:40:40

vdv maradni fog. :shock: lehet a kezdő,canales kaphat 20percet meccsenként,ha valamelyik sérült,jöhet vdv. a holland ha most nem is,de sztem köv nyáron távozni fog,
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.19. 17:51:09

[/quote]
VDV. Kár, hogy ott játszik, pedig szerintem elég ügyes játékos, tűri a padot, minden meg van benne, ami ahhoz kell, hogy Xaviék helyett beugorjon, ha szükség van rá. De ez azt hiszem, csak nálam rejtett vágy Smile

Örülök hogy nemcsak én vagyok így ezzel. Rijkard távozása után nagyon akartam őt a csapatba mint új igazolást(akkor még nem gondoltam hogy Xavi és Iniesta ilyen jók lesznek). A padra biztosan rohadt jó lenne a Hollandus. De ahogy te is mondtad ez sajnos csak vágyálom. :?
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.19. 17:39:52

Bono írta:Bár akkor inkább Sneijder, ő ugyan nem igazán padozós, de addigra Xavi sem lesz ilyen bombaformában. 1-2 év múlva talán Sneijder-t el lehetne hozni az Intertől(2013-ban jár le a szerződése, bár azt nyilatkozta, hogy meg akarja hosszabbítani).
1-2 év múlva amikor Xavi már nem lesz bombaformában (HA nem lesz!) akkor nekünk már régen lesz egy csúcsra törő Thiagonk és egy ugyanilyen Dos Santosunk! :)

Amúgy a Relanal a lehetséges távozók: Lass, M.Diarra,Van der Vaart, Drenthe és Gago! Ebből fog menni 3 az nso szerint! Én kapásból a Gago, M.Diarra, Drenthe hármast küldeném el! élükön Drenthével! :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Nazario
Jugador del Barça

2010.08.19. 17:39:32

Andris írta:Mi pl egyértelműen CSAK padra igazoltuk volna, és még arra se kellett Guardiolának valamiért.
Lehet, hogy nincs rá della.
Ha meg van, de mégsem igazolnak senkit a középpályára, az elég nagy rizikó. Nem törvényszerű, hogy mindig jön egy világmegváltó ifi. Nagyot bukhat Pep egyszer emiatt.
Andris
Adminisztrátor

2010.08.19. 17:21:21

Ekkora a bizalom pl ebben az Özil gyerekben?
Lehet h jó lesz, de lehet hogy nem.
Mi pl egyértelműen CSAK padra igazoltuk volna, és még arra se kellett Guardiolának valamiért.
Persze én örültem volna, kell próbálgatni.

No meg persze Di Maria, de itt nem teszem fel a kérdést, mert látom a választ, csupán teljesen indokolatlannak érzem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
luffancs
Barça C

2010.08.19. 13:59:10

zsuni írta:
zsuni nem vagy megbékélve Carvalhoval, ahogy olvasom az irományaid. Szerintem az egyik legjobb vételetek volt a nyáron. kopasz(már lehet kinőtt a haja, de az esze nem jött meg) brazil-portugált raknám ki a védelemből.
C.
ó nincs nekem semmi bajom vele, reménykedem, hogy talán az lesz mint Lucio-nál, hogy produkál egy fantasztikus évet még. csak én albiolt és ramost sokkal jobban preferálnám középen, nekem ez lett volna az igazi kh sor, jobb oldalt meg maicon. Pepe jó védő, csak nem tudom mikor növi ki az állati énjét, mert a vb-n megint előjött. Egyébként nekem Carvalho a 2. legjobb igazolás, a legjobb szerintem Canales, remélem bizonyitani is fogja :) a többi meg hulladék szint, Özilröl most nem beszélek, mert nem nagyon figyeltem mit tud, csak a vbn. Vele még kivárok
Szerintem még Pedro Leon is viheti valamire =)
Visca el Barçelona! Visca Catalunya
Messi: THE BEST PLAYER!!!
VAMOS ARGENTINA
VIVA ESPANA
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.08.19. 12:48:34

Mr. Master írta:Valdano: "A keret jelenleg 26 fős, ezért távozók még lesznek. Meg kell rövidíteni a keretet, és ezt az elkövetkezendő napokban meg is fogjuk tenni. Az azonban biztos, hogy az összes spanyol játékos marad."

VDV. Kár, hogy ott játszik, pedig szerintem elég ügyes játékos, tűri a padot, minden meg van benne, ami ahhoz kell, hogy Xaviék helyett beugorjon, ha szükség van rá. De ez azt hiszem, csak nálam rejtett vágy :) Pedig ha Schuster megtehette, ő is megteheti :)
jól beszélsz :D én is bírom a hollandot csak ne a Realba játszana
mondjuk még egy Mu-ba elnézegetném, de jöhetne hozzánk padozni.
zsuni
Capitá del Barça

2010.08.19. 10:40:14

zsuni nem vagy megbékélve Carvalhoval, ahogy olvasom az irományaid. Szerintem az egyik legjobb vételetek volt a nyáron. kopasz(már lehet kinőtt a haja, de az esze nem jött meg) brazil-portugált raknám ki a védelemből.
C.
ó nincs nekem semmi bajom vele, reménykedem, hogy talán az lesz mint Lucio-nál, hogy produkál egy fantasztikus évet még. csak én albiolt és ramost sokkal jobban preferálnám középen, nekem ez lett volna az igazi kh sor, jobb oldalt meg maicon. Pepe jó védő, csak nem tudom mikor növi ki az állati énjét, mert a vb-n megint előjött. Egyébként nekem Carvalho a 2. legjobb igazolás, a legjobb szerintem Canales, remélem bizonyitani is fogja :) a többi meg hulladék szint, Özilröl most nem beszélek, mert nem nagyon figyeltem mit tud, csak a vbn. Vele még kivárok
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.19. 10:13:30

daffy írta:
Andris írta:Most akkor hogy is néz ki egy legerősebb kezdőcsapat a madridnál?
mivel folyton van 4-5 sérült,ezt nem tudni,de elméletben:
-casillas-ramos-pepe-carvalho-marcelo-lass-xabi-cr-özil-di maria-higuain
Ez a kezdő tényleg nagyon erős, a világ bármely csapata ellen van keresnivalója, de ez nem sokat jelent. Pepe helyén én mindenképp Carvahlo-t kezdetném, fegyelmezettebb és megbízhatóbb mint a másik portugál.
Sok múlik még azon is, hogy Özil mire lesz képes azon a poszton, mert az meghatározhatja egy egész meccs képét. Ha sikerül jó labdákat osztogatni nagy erősség lehet. Bár nem az a tipikus irányító szerepkör de az egycsatáros játékhoz elengedhetetlen egy "durva" középpálya.
Di Maria sztem nagy kérdőjel, ha előre kéne jósolnom akkor én egy közepes teljesítményt jósolok. Az új igazolások nagyban fogják befolyásolni az eredményességet/eredménytelenséget.
A nagy kérdőjel még Vaart. Sztem az egyik legfontosabb játékosa a Madridnak. Ő az az ember aki csereként beállva színt tud vinni a játékba és képes megváltoztatni a játék képét. Ezenkívül türelmes, ami a madridnál nem elhanyangolható szempont.

Ami szvsz a legfontosabb lesz idén az a csatárkérdés. Ha Benzema nem váltja be a hozzá fűzött reményeket és úgy teljesít mint tavaly nagy baj lesz madridban. Higuan pedig a kiscsapatok ellen gólerős, de vele a BL-ben főleg az egyenes kieséses szakaszban nem hiszem hogy túl sokra mennének. Ráadásul az a két csatár nem hiszem, hogy elég lesz. Ugyanolyan sovány az a poszt mint nálunk jelenleg a kp. Bár ha a fiatalok itt jól teljesítenek nem lehet gond.

Idén nagyon komolyan kell venni a realt, de nem kell félni sztem a padjuktól. Egyedül a kp-n van több minőségi cseréjük, védő és csatár poszton sokkal körözzük őket.
Jelenleg mi esélyesebbnek számítunk, de sok tényező befolyásolhatja a bajnokságot és a Bl-t egyaránt.
Én bízok a csapatunkban és már számolom a napokat a klasszikusig. Valahol remélem hogy addig fej-fej mellett haladunk és tényleg akkora tétje lesz. Erre jó esély is van, mert méginkább kétcsapatos bajnoksággá szűkült a Liga.
Forca Barca!!!!
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.19. 10:08:54

Mourinho szerintem Carvalhot mindenképp a kezdőben fogja játszatni. Egyik kedvence, és nem hozta volna ide, ha a padra kellene ülnie.
Na ja. Nagyon meglepődtem volna ha Mourinho senkit sem hoz az előző csapatból.
daffy
Madridista

2010.08.19. 10:01:58

P.U.Y.O.L. írta:
daffy írta:ráadásul...
nálam ő tuti távozó
Középpályáról nem csak ő fog kihullani, az biztos.
Amúgy VdV-al mi a helyzet? Mourinho már számítani fog rá szerinted, vagy ő is kuka???
én azt mondom h marad. megfelelő ajánlat esetén sztem elengedné a klub,de úgy gondolom,ahhoz már kevés az idő. meg talán ő elfér a csapatban még.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.19. 09:59:08

daffy írta:ráadásul...
nálam ő tuti távozó
Középpályáról nem csak ő fog kihullani, az biztos.
Amúgy VdV-al mi a helyzet? Mourinho már számítani fog rá szerinted, vagy ő is kuka???
daffy
Madridista

2010.08.19. 09:53:53

ráadásul...
nálam ő tuti távozó
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.19. 09:52:09

daffy írta:
messideco írta:Mourinho szerintem Carvalhot mindenképp a kezdőben fogja játszatni. Egyik kedvence, és nem hozta volna ide, ha a padra kellene ülnie. Lehet, hogy csinál egy olyat, hogy Pepe megy vkp-nak, mint a válogatottban, és akkor Albiol és Carvalho lehet a két középhátvéd.
meglepne,ha pepe a kp-n játszana,mert akkor a gago,granero,xabi,lass,khedira kvintettből 4 padozna...
És M. Diarra??? Őt már sikerült elpasszolnotok?
daffy
Madridista

2010.08.19. 09:40:09

messideco írta:Mourinho szerintem Carvalhot mindenképp a kezdőben fogja játszatni. Egyik kedvence, és nem hozta volna ide, ha a padra kellene ülnie. Lehet, hogy csinál egy olyat, hogy Pepe megy vkp-nak, mint a válogatottban, és akkor Albiol és Carvalho lehet a két középhátvéd.
meglepne,ha pepe a kp-n játszana,mert akkor a gago,granero,xabi,lass,khedira kvintettből 4 padozna...
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.19. 09:33:30

A Madridnál a sok igazolás és kevés eladás miatt rengeteg "A" csapatbeli játékos lesz.
Igaz, most éppen sok a sérült, de még így is 23 játékos áll rendelkezésre + a fiatalok (bár rájuk úgysem számítanak).

Van 5 darab vkp, 6 támadó kp, 4+1 (Ramos) középhátvéd.
Furcsa lenne, ha ez így is maradna aug.31-ig. Nehéz lenne mindegyik játékosnak ezeken a posztokon lehetőséget adni. Csak felvennék a fizetésüket a padozásért.
messideco
Presidente del Barça

2010.08.19. 09:29:48

Mourinho szerintem Carvalhot mindenképp a kezdőben fogja játszatni. Egyik kedvence, és nem hozta volna ide, ha a padra kellene ülnie. Lehet, hogy csinál egy olyat, hogy Pepe megy vkp-nak, mint a válogatottban, és akkor Albiol és Carvalho lehet a két középhátvéd.
Kép
"And my heart will leave you never."
Charlie
Öreg Harcos

2010.08.19. 09:14:26

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
daffy
Madridista

2010.08.19. 09:13:55

zsuni írta:
Nemcsak TE. Én mielőtt Madridba igazolt volna, már mondtam, hogy tehetséges. A Realban 1. hónapjában mesterhármast rúgott, meg szenzációs labdákat adott, aztán elbutították
VdV fantasztikusan indult, aztán ugy elbutult, ahogy Sneijder. De neki volt ereje összekapni magát. ő az, aki csereként beállva szin t tud vinni a játékba, de kezdöként édeskevés. Bár tavaly amikor a CRonaldo-Káká-VdV hármas kezdett, akkor öröm volt nézni, mennyire élvezi mind3 hogy egymással játszhatnak.
Higuaint meg elbutitotta a sok negativ hangvitel, de remélem rájön mennyire sz.rnia kell bele, és tovább fejlödik, mint ahogy eddig minden évben. Ha tudná folytatni ezt a tendenciát, akkor 2 éven belül klasszis lehetne, de ha megakad akkor nagy gondjai lesznek.
albiol szerintem is böven elfér Carvalho helyén, tavaly nagyot játszott, semmi extra, csak ott volt és tisztázott. Özilt meg nem tudom, én nem látom, hogy neki kezdöben lenne a helye, max rotálva Canales és VdV mellett.
ez nem az én kezdőm,a realitást próbáltam vázolni. én ilyet szeretnék:
------------iker------------
ramos-pepe-albiol-marcelo
-------lass---------xabi------
------------canales---------
-----cr----------------di maria
-----------benzema-----------
zsuni
Capitá del Barça

2010.08.19. 09:08:38

Nemcsak TE. Én mielőtt Madridba igazolt volna, már mondtam, hogy tehetséges. A Realban 1. hónapjában mesterhármast rúgott, meg szenzációs labdákat adott, aztán elbutították
VdV fantasztikusan indult, aztán ugy elbutult, ahogy Sneijder. De neki volt ereje összekapni magát. ő az, aki csereként beállva szin t tud vinni a játékba, de kezdöként édeskevés. Bár tavaly amikor a CRonaldo-Káká-VdV hármas kezdett, akkor öröm volt nézni, mennyire élvezi mind3 hogy egymással játszhatnak.
Higuaint meg elbutitotta a sok negativ hangvitel, de remélem rájön mennyire sz.rnia kell bele, és tovább fejlödik, mint ahogy eddig minden évben. Ha tudná folytatni ezt a tendenciát, akkor 2 éven belül klasszis lehetne, de ha megakad akkor nagy gondjai lesznek.
albiol szerintem is böven elfér Carvalho helyén, tavaly nagyot játszott, semmi extra, csak ott volt és tisztázott. Özilt meg nem tudom, én nem látom, hogy neki kezdöben lenne a helye, max rotálva Canales és VdV mellett.
Charlie
Öreg Harcos

2010.08.19. 08:57:49

Érzik persze, majd kiderül, ha elkezdődik az idény és alkotni kell.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
daffy
Madridista

2010.08.19. 08:56:41

Charlie írta:
Nem rossz felállás, az én véleményem szerint elől túl sok az ember és idő fog kelleni nekik, hogy összeszokjanak. Ámbár, ha cr megint egyedüli emberként megnyeri a meccseket akkor ismét csak a komolyabb ellenfelek ellen lesz probléma. Hátul Albiolt játszatnám, előző idényt is 1 komolyabb hibával lehozta, ha jól tudom. Nem lehetett rá panasz, ha igen akkor madridista kollégák kijavítanak. Nem kérdés kinek a helyére raknám be.
C.
elől nem lehet baj. özil a helyén játszana,cr és di maria nagyon érzik egymást,ez látszik. higany meg régóta itt van. én inkább a védelemtől félek,mert nincs meg a 4 ember a kezdőben jelenleg.
Bono
Barça B

2010.08.19. 08:55:14

Mr. Master írta:Valdano: "A keret jelenleg 26 fős, ezért távozók még lesznek. Meg kell rövidíteni a keretet, és ezt az elkövetkezendő napokban meg is fogjuk tenni. Az azonban biztos, hogy az összes spanyol játékos marad."

VDV. Kár, hogy ott játszik, pedig szerintem elég ügyes játékos, tűri a padot, minden meg van benne, ami ahhoz kell, hogy Xaviék helyett beugorjon, ha szükség van rá. De ez azt hiszem, csak nálam rejtett vágy :) Pedig ha Schuster megtehette, ő is megteheti :)
Nemcsak TE. Én mielőtt Madridba igazolt volna, már mondtam, hogy tehetséges. A Realban 1. hónapjában mesterhármast rúgott, meg szenzációs labdákat adott, aztán elbutították :lol:
Bár akkor inkább Sneijder, ő ugyan nem igazán padozós, de addigra Xavi sem lesz ilyen bombaformában. 1-2 év múlva talán Sneijder-t el lehetne hozni az Intertől(2013-ban jár le a szerződése, bár azt nyilatkozta, hogy meg akarja hosszabbítani). A Realnak nem kellet, hátha meg akarja fricskázni őket... csak sajnos nem is hallani, hogy szeretnénk Őt. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bono 2010.08.19. 09:12:19-kor.
Lezárt