Segítség kéne
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Valaki segíthetne. Feltettem a Rome Total Wart. Fenntvan hozzá az 1.3 és az 1.5-ös patch. Ezek kellenek az Alexandrosz mód feltevéséhez. De ahogy daemon toolsal fel akarom tenni azt írja ki, hogy nincs elég hely hogy feltegyem ezt a módot, úgyhogy "free up"oljak egy kis helyet, vagy "modify your selection". Nemértem hol nincs elég hely, van 190 giga szabad helyem... Szóval valaki segítsen légyszi, előre is kösz.
remélem jó topicot választottam
remélem jó topicot választottam
- Bobán
- Jugador del Barça
Külföldön is van lehetőséged nézni a meccset!MR. TROMORT777 írta:Hali Mki!
Ma indulok külföldre nyaralni, és már írtam, hogy nem fogom látni a Sevilla elleni meccset. Kaptam már igéretet, hogy megkapom sms-ben az eredményt, de nem volt benne biztos, hogy nem fogja-e elfelejteni.
http://forum.modopo.com/free-sms.php
Innen lehet ingyen sms-t küldeni elvileg (bár nekem nem küldte el), ezért jó lenne, ha valaki elküldené a meccs eredményét.
Bocsi, hogy ilyennel nyaggatlak titeket, de nagyon szeretném tudni a meccs eredményét.
Off: Viszlát Mkinek legyetek jók, 2 hétig nem leszek. Remélem mire visszaérek már 2 kupával több lesz. (Spanyol szuperkupa, Gamper kupa)
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nyugi, nem fogom elfelejteni, már a számodat is mentettem a telefonomba 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ha az az sms küldés nem működne, ez valószínűleg működik:
http://www.smsparadies.tk/smsform.html
http://www.smsparadies.tk/smsform.html
[quote="MR. TROMORT777"][/quote]
ha működik én elküldöm
szerk.: telefonszámod? (visszaolvastam, de nem találtam)
ha működik én elküldöm
szerk.: telefonszámod? (visszaolvastam, de nem találtam)
Hali Mki!
Ma indulok külföldre nyaralni, és már írtam, hogy nem fogom látni a Sevilla elleni meccset. Kaptam már igéretet, hogy megkapom sms-ben az eredményt, de nem volt benne biztos, hogy nem fogja-e elfelejteni.
Innen lehet ingyen sms-t küldeni elvileg (bár nekem nem küldte el), ezért jó lenne, ha valaki elküldené a meccs eredményét.
Bocsi, hogy ilyennel nyaggatlak titeket, de nagyon szeretném tudni a meccs eredményét.
Off: Viszlát Mkinek legyetek jók, 2 hétig nem leszek. Remélem mire visszaérek már 2 kupával több lesz. (Spanyol szuperkupa, Gamper kupa)

- Bobán
- Jugador del Barça
Kösz kösziL.Messi 10 írta:Siófok idén pl.Bobán írta:Tudnátok nekem olyan csapatot/csapatokat mondani Magyarországról akik az utóbbi 2 évben jutottak fel NB2-böl NB1-be?
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Siófok idén pl.Bobán írta:Tudnátok nekem olyan csapatot/csapatokat mondani Magyarországról akik az utóbbi 2 évben jutottak fel NB2-böl NB1-be?

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Olasz(2-3 meccs hétvégenként),angol(2-3 meccs hétvégenként),román(3-4 meccs hétvégenként),román csapatok most európa ligában,spanyol bajnokság(átl.5-6 meccs hétvégenként)messideco írta:Nálunk tényleg nem megy a sport1, de viszont a román sport1 az igen. Én legalább is digi tv előfizető vagyok. Nem tudja valaki közületek, hogy miket ad a román digisport, mármint bajnokságokat?

Ha a jégcsapokat leszeded róla időben,akkor nem.Perrero írta:abból lehet baj, ha "túlságosan" hűtöm a gépem
Köszi a válaszokat, közben rájöttem, hogy Barca meccs nem is lesz akkor, válogatott meg akkor úgy néz ki sansztalan
Xp-t telepítettem egy régebbi gépre, eddig is mindig az volt rajta.
De nem enged valamiért msn-t rakni rá.
ha a winlive (wmcostum) telepitőjével csinálom, akkor azt írja ki, hogy nem sikerült a telepitő letöltése, győződjön meg arról, hogy számitógépe kapcsolódik az internethez, (pedig van net, a telepitőt is onnan szedtem)
Ha pedig 8.5öt akarok rakni, az meg kéri az update agent 5.8at hogy töltsem le a windows honlapjáról, de mivel már nincsenek ezek a frissítések egy ideje, így nemtom letölteni, be sem jön az oldala.
Mit tudok ezzel kezdeni?
De nem enged valamiért msn-t rakni rá.
ha a winlive (wmcostum) telepitőjével csinálom, akkor azt írja ki, hogy nem sikerült a telepitő letöltése, győződjön meg arról, hogy számitógépe kapcsolódik az internethez, (pedig van net, a telepitőt is onnan szedtem)
Ha pedig 8.5öt akarok rakni, az meg kéri az update agent 5.8at hogy töltsem le a windows honlapjáról, de mivel már nincsenek ezek a frissítések egy ideje, így nemtom letölteni, be sem jön az oldala.
Mit tudok ezzel kezdeni?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Link: http://www.digisport.ro/program-digisportmessideco írta:Nálunk tényleg nem megy a sport1, de viszont a román sport1 az igen. Én legalább is digi tv előfizető vagyok. Nem tudja valaki közületek, hogy miket ad a román digisport, mármint bajnokságokat?

[quote="messideco" Nem tudja valaki közületek, hogy miket ad a román digisport, mármint bajnokságokat?[/quote]
La Liga, PL, Seria A, Román bajnokság.

La Liga, PL, Seria A, Román bajnokság.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
A magyar válogatott meccsre értettem,hogy itt mennek RTL,TV2, de amelyik közvetíti a magyar válogatott meccseit(Ergo Sport1) az csak határhoz nagyon közel megy,és kifelejtettem,hogy az is sztem csak különleges csomagban. Szóval..kanty írta:Nem megy, de nem az RTL, TV2 stb.re értetted?Amúgy nem tom, h a környéken megy-e a Sport 1, 2 mert nagyon ritkán nézek TV-t.FCBMessi19 írta:Kanty nálatok megy a Sport 1? Mert itt nem.. És azon szokta adni a magyar válogatott meccseket általában.

Ui:Bocsi,ha félreérthető volt a hsz-em.

Nem megy, de nem az RTL, TV2 stb.re értetted?Amúgy nem tom, h a környéken megy-e a Sport 1, 2 mert nagyon ritkán nézek TV-t.FCBMessi19 írta:Kanty nálatok megy a Sport 1? Mert itt nem.. És azon szokta adni a magyar válogatott meccseket általában.

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Kanty nálatok megy a Sport 1? Mert itt nem.. És azon szokta adni a magyar válogatott meccseket általában. 

Nem kell ahhoz a határhoz közel lakni, h menjenek a magyar csatornák. Ha magyar lakta településre jösztök és gondolom, h oda mentek akkor szerintem megtudod nézni.FCBMessi19 írta:Hát magyar válogatott meccseit nem közvetíti román csatorna,max ha határhoz közel vagy,és akkor megy pár magyar adó.(Itt megy az RTL,TV2,M1,M2,Duna,Cool,Digisport(magyar)). A spanyol bajnokságot a Digisport,valamint a DigisportPlus adja.sjd írta:szept. 1-5. között megyünk osztálykirándulásra Erdélybe, ezért az odavalósiaktól szeretném megkérdezni, hogy ott melyik Tv csatorna adja (ha adja) a Barca és a magyar válogatott meccseit?

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Hát magyar válogatott meccseit nem közvetíti román csatorna,max ha határhoz közel vagy,és akkor megy pár magyar adó.(Itt megy az RTL,TV2,M1,M2,Duna,Cool,Digisport(magyar)). A spanyol bajnokságot a Digisport,valamint a DigisportPlus adja.sjd írta:szept. 1-5. között megyünk osztálykirándulásra Erdélybe, ezért az odavalósiaktól szeretném megkérdezni, hogy ott melyik Tv csatorna adja (ha adja) a Barca és a magyar válogatott meccseit?

Az attól függ milyen környékre jöttök. Más szolgáltató, más csatornák.