daffy írta:Andris írta:Most akkor hogy is néz ki egy legerősebb kezdőcsapat a madridnál?
mivel folyton van 4-5 sérült,ezt nem tudni,de elméletben:
-casillas-ramos-pepe-carvalho-marcelo-lass-xabi-cr-özil-di maria-higuain
Ez a kezdő tényleg nagyon erős, a világ bármely csapata ellen van keresnivalója, de ez nem sokat jelent. Pepe helyén én mindenképp Carvahlo-t kezdetném, fegyelmezettebb és megbízhatóbb mint a másik portugál.
Sok múlik még azon is, hogy Özil mire lesz képes azon a poszton, mert az meghatározhatja egy egész meccs képét. Ha sikerül jó labdákat osztogatni nagy erősség lehet. Bár nem az a tipikus irányító szerepkör de az egycsatáros játékhoz elengedhetetlen egy "durva" középpálya.
Di Maria sztem nagy kérdőjel, ha előre kéne jósolnom akkor én egy közepes teljesítményt jósolok. Az új igazolások nagyban fogják befolyásolni az eredményességet/eredménytelenséget.
A nagy kérdőjel még Vaart. Sztem az egyik legfontosabb játékosa a Madridnak. Ő az az ember aki csereként beállva színt tud vinni a játékba és képes megváltoztatni a játék képét. Ezenkívül türelmes, ami a madridnál nem elhanyangolható szempont.
Ami szvsz a legfontosabb lesz idén az a csatárkérdés. Ha Benzema nem váltja be a hozzá fűzött reményeket és úgy teljesít mint tavaly nagy baj lesz madridban. Higuan pedig a kiscsapatok ellen gólerős, de vele a BL-ben főleg az egyenes kieséses szakaszban nem hiszem hogy túl sokra mennének. Ráadásul az a két csatár nem hiszem, hogy elég lesz. Ugyanolyan sovány az a poszt mint nálunk jelenleg a kp. Bár ha a fiatalok itt jól teljesítenek nem lehet gond.
Idén nagyon komolyan kell venni a realt, de nem kell félni sztem a padjuktól. Egyedül a kp-n van több minőségi cseréjük, védő és csatár poszton sokkal körözzük őket.
Jelenleg mi esélyesebbnek számítunk, de sok tényező befolyásolhatja a bajnokságot és a Bl-t egyaránt.
Én bízok a csapatunkban és már számolom a napokat a klasszikusig. Valahol remélem hogy addig fej-fej mellett haladunk és tényleg akkora tétje lesz. Erre jó esély is van, mert méginkább kétcsapatos bajnoksággá szűkült a Liga.