Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülök hogy nemcsak én vagyok így ezzel. Rijkard távozása után nagyon akartam őt a csapatba mint új igazolást(akkor még nem gondoltam hogy Xavi és Iniesta ilyen jók lesznek). A padra biztosan rohadt jó lenne a Hollandus. De ahogy te is mondtad ez sajnos csak vágyálom.![]()
1-2 év múlva amikor Xavi már nem lesz bombaformában (HA nem lesz!) akkor nekünk már régen lesz egy csúcsra törő Thiagonk és egy ugyanilyen Dos Santosunk!Bono írta:Bár akkor inkább Sneijder, ő ugyan nem igazán padozós, de addigra Xavi sem lesz ilyen bombaformában. 1-2 év múlva talán Sneijder-t el lehetne hozni az Intertől(2013-ban jár le a szerződése, bár azt nyilatkozta, hogy meg akarja hosszabbítani).
Lehet, hogy nincs rá della.Andris írta:Mi pl egyértelműen CSAK padra igazoltuk volna, és még arra se kellett Guardiolának valamiért.
Szerintem még Pedro Leon is viheti valamire =)zsuni írta:ó nincs nekem semmi bajom vele, reménykedem, hogy talán az lesz mint Lucio-nál, hogy produkál egy fantasztikus évet még. csak én albiolt és ramost sokkal jobban preferálnám középen, nekem ez lett volna az igazi kh sor, jobb oldalt meg maicon. Pepe jó védő, csak nem tudom mikor növi ki az állati énjét, mert a vb-n megint előjött. Egyébként nekem Carvalho a 2. legjobb igazolás, a legjobb szerintem Canales, remélem bizonyitani is fogjazsuni nem vagy megbékélve Carvalhoval, ahogy olvasom az irományaid. Szerintem az egyik legjobb vételetek volt a nyáron. kopasz(már lehet kinőtt a haja, de az esze nem jött meg) brazil-portugált raknám ki a védelemből.
C.a többi meg hulladék szint, Özilröl most nem beszélek, mert nem nagyon figyeltem mit tud, csak a vbn. Vele még kivárok
jól beszélszMr. Master írta:Valdano: "A keret jelenleg 26 fős, ezért távozók még lesznek. Meg kell rövidíteni a keretet, és ezt az elkövetkezendő napokban meg is fogjuk tenni. Az azonban biztos, hogy az összes spanyol játékos marad."
VDV. Kár, hogy ott játszik, pedig szerintem elég ügyes játékos, tűri a padot, minden meg van benne, ami ahhoz kell, hogy Xaviék helyett beugorjon, ha szükség van rá. De ez azt hiszem, csak nálam rejtett vágyPedig ha Schuster megtehette, ő is megteheti
ó nincs nekem semmi bajom vele, reménykedem, hogy talán az lesz mint Lucio-nál, hogy produkál egy fantasztikus évet még. csak én albiolt és ramost sokkal jobban preferálnám középen, nekem ez lett volna az igazi kh sor, jobb oldalt meg maicon. Pepe jó védő, csak nem tudom mikor növi ki az állati énjét, mert a vb-n megint előjött. Egyébként nekem Carvalho a 2. legjobb igazolás, a legjobb szerintem Canales, remélem bizonyitani is fogjazsuni nem vagy megbékélve Carvalhoval, ahogy olvasom az irományaid. Szerintem az egyik legjobb vételetek volt a nyáron. kopasz(már lehet kinőtt a haja, de az esze nem jött meg) brazil-portugált raknám ki a védelemből.
C.
Ez a kezdő tényleg nagyon erős, a világ bármely csapata ellen van keresnivalója, de ez nem sokat jelent. Pepe helyén én mindenképp Carvahlo-t kezdetném, fegyelmezettebb és megbízhatóbb mint a másik portugál.daffy írta:mivel folyton van 4-5 sérült,ezt nem tudni,de elméletben:Andris írta:Most akkor hogy is néz ki egy legerősebb kezdőcsapat a madridnál?
-casillas-ramos-pepe-carvalho-marcelo-lass-xabi-cr-özil-di maria-higuain
Na ja. Nagyon meglepődtem volna ha Mourinho senkit sem hoz az előző csapatból.Mourinho szerintem Carvalhot mindenképp a kezdőben fogja játszatni. Egyik kedvence, és nem hozta volna ide, ha a padra kellene ülnie.
én azt mondom h marad. megfelelő ajánlat esetén sztem elengedné a klub,de úgy gondolom,ahhoz már kevés az idő. meg talán ő elfér a csapatban még.P.U.Y.O.L. írta:Középpályáról nem csak ő fog kihullani, az biztos.daffy írta:ráadásul...
nálam ő tuti távozó
Amúgy VdV-al mi a helyzet? Mourinho már számítani fog rá szerinted, vagy ő is kuka???
Középpályáról nem csak ő fog kihullani, az biztos.daffy írta:ráadásul...
nálam ő tuti távozó
És M. Diarra??? Őt már sikerült elpasszolnotok?daffy írta:meglepne,ha pepe a kp-n játszana,mert akkor a gago,granero,xabi,lass,khedira kvintettből 4 padozna...messideco írta:Mourinho szerintem Carvalhot mindenképp a kezdőben fogja játszatni. Egyik kedvence, és nem hozta volna ide, ha a padra kellene ülnie. Lehet, hogy csinál egy olyat, hogy Pepe megy vkp-nak, mint a válogatottban, és akkor Albiol és Carvalho lehet a két középhátvéd.
meglepne,ha pepe a kp-n játszana,mert akkor a gago,granero,xabi,lass,khedira kvintettből 4 padozna...messideco írta:Mourinho szerintem Carvalhot mindenképp a kezdőben fogja játszatni. Egyik kedvence, és nem hozta volna ide, ha a padra kellene ülnie. Lehet, hogy csinál egy olyat, hogy Pepe megy vkp-nak, mint a válogatottban, és akkor Albiol és Carvalho lehet a két középhátvéd.
ez nem az én kezdőm,a realitást próbáltam vázolni. én ilyet szeretnék:zsuni írta:VdV fantasztikusan indult, aztán ugy elbutult, ahogy Sneijder. De neki volt ereje összekapni magát. ő az, aki csereként beállva szin t tud vinni a játékba, de kezdöként édeskevés. Bár tavaly amikor a CRonaldo-Káká-VdV hármas kezdett, akkor öröm volt nézni, mennyire élvezi mind3 hogy egymással játszhatnak.Nemcsak TE. Én mielőtt Madridba igazolt volna, már mondtam, hogy tehetséges. A Realban 1. hónapjában mesterhármast rúgott, meg szenzációs labdákat adott, aztán elbutították
Higuaint meg elbutitotta a sok negativ hangvitel, de remélem rájön mennyire sz.rnia kell bele, és tovább fejlödik, mint ahogy eddig minden évben. Ha tudná folytatni ezt a tendenciát, akkor 2 éven belül klasszis lehetne, de ha megakad akkor nagy gondjai lesznek.albiol szerintem is böven elfér Carvalho helyén, tavaly nagyot játszott, semmi extra, csak ott volt és tisztázott. Özilt meg nem tudom, én nem látom, hogy neki kezdöben lenne a helye, max rotálva Canales és VdV mellett.-casillas-ramos-pepe-carvalho-marcelo-lass-xabi-cr-özil-di maria-higuain
VdV fantasztikusan indult, aztán ugy elbutult, ahogy Sneijder. De neki volt ereje összekapni magát. ő az, aki csereként beállva szin t tud vinni a játékba, de kezdöként édeskevés. Bár tavaly amikor a CRonaldo-Káká-VdV hármas kezdett, akkor öröm volt nézni, mennyire élvezi mind3 hogy egymással játszhatnak.Nemcsak TE. Én mielőtt Madridba igazolt volna, már mondtam, hogy tehetséges. A Realban 1. hónapjában mesterhármast rúgott, meg szenzációs labdákat adott, aztán elbutították
albiol szerintem is böven elfér Carvalho helyén, tavaly nagyot játszott, semmi extra, csak ott volt és tisztázott. Özilt meg nem tudom, én nem látom, hogy neki kezdöben lenne a helye, max rotálva Canales és VdV mellett.-casillas-ramos-pepe-carvalho-marcelo-lass-xabi-cr-özil-di maria-higuain
elől nem lehet baj. özil a helyén játszana,cr és di maria nagyon érzik egymást,ez látszik. higany meg régóta itt van. én inkább a védelemtől félek,mert nincs meg a 4 ember a kezdőben jelenleg.Charlie írta:
Nem rossz felállás, az én véleményem szerint elől túl sok az ember és idő fog kelleni nekik, hogy összeszokjanak. Ámbár, ha cr megint egyedüli emberként megnyeri a meccseket akkor ismét csak a komolyabb ellenfelek ellen lesz probléma. Hátul Albiolt játszatnám, előző idényt is 1 komolyabb hibával lehozta, ha jól tudom. Nem lehetett rá panasz, ha igen akkor madridista kollégák kijavítanak. Nem kérdés kinek a helyére raknám be.
C.
Nemcsak TE. Én mielőtt Madridba igazolt volna, már mondtam, hogy tehetséges. A Realban 1. hónapjában mesterhármast rúgott, meg szenzációs labdákat adott, aztán elbutítottákMr. Master írta:Valdano: "A keret jelenleg 26 fős, ezért távozók még lesznek. Meg kell rövidíteni a keretet, és ezt az elkövetkezendő napokban meg is fogjuk tenni. Az azonban biztos, hogy az összes spanyol játékos marad."
VDV. Kár, hogy ott játszik, pedig szerintem elég ügyes játékos, tűri a padot, minden meg van benne, ami ahhoz kell, hogy Xaviék helyett beugorjon, ha szükség van rá. De ez azt hiszem, csak nálam rejtett vágyPedig ha Schuster megtehette, ő is megteheti