Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem, nem.Leomessi14 írta:Koszi.Szoval ha nagyobb odds-os meccseket rakok meg akkor tobbet kell befizetnem ugye?lluisllach89 írta: Ha 4 bejön már nyersz vmennyit, ha 5 többet, ha 6 még többet
Szóval. Itt 100 Ft-t is behúzhatod, és annyiszor többet kell majd befizetned, ahányszoros szorzó van a különböző kombinációk mellett, pl 4/3-ra ha 100-al játszol akkor 400-t kell majd fizetned.
A lényeg hogy itt magasabb oddsokat is megrakhatsz, sőt, így éri meg igazán.
Koszi.Szoval ha nagyobb odds-os meccseket rakok meg akkor tobbet kell befizetnem ugye?lluisllach89 írta:Ha 4 bejön már nyersz vmennyit, ha 5 többet, ha 6 még többetLeomessi14 írta:Ez a kombis fogadas hogy is mukodik?Peldaul megrakok 6 meccset es 6\4-re rakom,akkor 4 meccs kell bejojjon,hogy nyerjek?Vagy,hogy mukodik,mert ilyennel meg sosem probalkoztam es ki szeretnem probalni...Valaki elmagyarazna legyszives?
Szóval. Itt 100 Ft-t is behúzhatod, és annyiszor többet kell majd befizetned, ahányszoros szorzó van a különböző kombinációk mellett, pl 4/3-ra ha 100-al játszol akkor 400-t kell majd fizetned.
A lényeg hogy itt magasabb oddsokat is megrakhatsz, sőt, így éri meg igazán.
Ha 4 bejön már nyersz vmennyit, ha 5 többet, ha 6 még többetLeomessi14 írta:Ez a kombis fogadas hogy is mukodik?Peldaul megrakok 6 meccset es 6\4-re rakom,akkor 4 meccs kell bejojjon,hogy nyerjek?Vagy,hogy mukodik,mert ilyennel meg sosem probalkoztam es ki szeretnem probalni...Valaki elmagyarazna legyszives?
Gondolj bele milyen ideges lennél ha mindet hendivel tetted volnasocio66 írta:
ajj,ne már,most mit titkolózol?
én a Leverkusen,CSZKA,Loki,Celtic,Pool,Alkmaar,Dortmund hetest tettem meg
ajj,ne már,most mit titkolózol?Fernando írta:Igeeeen! Megvan! Hú, izgultam, pedig nem volt nagyon min, de ez az eddigi legnagyobb nyereményem, persze a legnagyobb föltett téttel, de tiszta nyereményként is a legnagyobb. (Nem publikus)![]()
Köszi Pool, AZ, CSZKA, Palermo
Grat hozzá!Fernando írta:Igeeeen! Megvan! Hú, izgultam, pedig nem volt nagyon min, de ez az eddigi legnagyobb nyereményem, persze a legnagyobb föltett téttel, de tiszta nyereményként is a legnagyobb. (Nem publikus)![]()
Köszi Pool, AZ, CSZKA, Palermo
Remélem, hogy a Pool nem köp a levesembe mert igen nagy a tét.Fernando írta:Holnap gondolkozok egy igen nagy pénzzel való fogadáson:
Liverpool vs. Trabzonspor H 1.21
CSZKA Moszkva vs. Anortoszisz H 1.22
Alkmaar vs. Aktobe H 1.16
Palermo vs. Maribor H 1.26
A Man. City-t én tuti kihagynám. Nincsen még kész a csapat, ezt láthattuk a Spurs ellen, ráadásul a Temesvár sem kutyaütő csapat. Otthon szvsz még meg is üthetik az égszínkékeket.messideco írta:délután tenném fel, addig valaki írjon véleményt, plíz.
A vendég győzelmek elég neccesnek tűnnek Rolling Eyes
Én ritkán teszek vendégre, még ha kiscsapat is az ellenfél, mert úgy vagyok vele, hogy hazai pályán gyakoriak a meglepetés-eredmények. Én ma csak hazai nagycsapatra fogadok, csomagban.messideco írta:délután tenném fel, addig valaki írjon véleményt, plíz.
A vendég győzelmek elég neccesnek tűnnek
Egy próbát megért,veszteni nem vesztettem,simán megérte megfogadni:)Shirocco írta:Raktam pár forintot Ajax győzelemre,de óvatosan,döntetlennél tét visszajárra 2,4es oddsot adtak,ennyiért vétek lett volna kihagyni...Nagyon jó odds!!!