Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez az.Fecooo írta: összegezve: baromság ilyenféle szabályokat bevezetni egy fociklub esetében, ahhoz túlságosan változnak a körülmények évről-évre, h ilyet hatékonyan lehessen alkalmazni...
Igen ám,deha a Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Alves ,Ibra,Pedro 7esből 4 jól játszik,már megverünk bárkit,mindegy ki van mellettük a pályán!A brutálisan erős kezdő előnye,hogyha gyengül is egy két sérülés miatt,akkor is brutálisan erős!Egy csapatnak sem lesz igazi esélye a bajnokságban ellenünk,max a realnak,de nekik is csak szerencsével lehet keresni valójuk!Azért mondom ezt,mert a miénk egy összeérett,összeszokott tapasztaltabb gárda,a real még csak keresi önmagát!Még a real szurkolók,sőt sztem maga Mou is úgy látja,bár nem meri mondani,hogy nem ez lesz az ő évük!Majd ha jó irányba haladnak,talán jövőre!szkeptikus06 írta:Ha így marad a keret,akkor biztosra vehető,hogy idén elbukunk mindent. Ilyen kp-val nem lehet manapság győzni. Guardiola a jövő csapatát építi,feláldozva a jelent. A BL-ben,ha kifogunk egy erős Inter,Chelsea,MU,Bayern-féle csapatot,akkor vége, a bajnokságban a reál sajnos bivalyerős lesz,ezzel a kerettel nem fogjuk tudni tartani vele a lépést,Pep elszenvedi az első vereségét a reáltól. A kupában egy nagyon szerencsés sorsolással talán elérhetünk valamit.
Hogy miért vagyok ennyire pesszimista ? Ugye nem gondolja senki sem komolyan,hogy Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Puyol,Pique,Alves majd csúcsformában,sérülés és eltiltásnélkül kibírnak egy teljes szezont,úgy,hogy mindig játszanak ... Rövid, minőség nélküli kispad hosszú távon = vereség.
Hiába erős A kezdő. Ezt a reál már bizonyította.
Két dolog van, ami felbssza az agyam. Az egyik az állandó pesszimizmus (mondjuk ez egyéni szoc. prob.), a másik meg a látatlanban jövendölés, főleg annak a biztosra vétele.szkeptikus06 írta:...
Erre még mindig várom a választ, mert tényleg nem értem.barca99 írta:Mármint Maxwell jobbhátvédként jobban ad be, mint Alves?Fecooo írta:de ha mérlegre tesszük kettejük teljesítményét azon a poszton, akkor a beadások minősége egyértelműen Maxi felé billentik a mérleg nyelvét...
Ja,ezt nem tudtam. Akkor bocs Marcifcbarca0827 írta:Marci Real drukker és a Real Madridról is beszélt.Attika 25 írta: Miről beszéltek ti?Mi az hogy romhalmaz volt a csapat?A teljes szezonban talán 3 olyan meccs volt amikor kimondottan rosszak voltunk.
Marci Real drukker és a Real Madridról is beszélt.Attika 25 írta: Miről beszéltek ti?Mi az hogy romhalmaz volt a csapat?A teljes szezonban talán 3 olyan meccs volt amikor kimondottan rosszak voltunk.
Miről beszéltek ti?Mi az hogy romhalmaz volt a csapat?A teljes szezonban talán 3 olyan meccs volt amikor kimondottan rosszak voltunk.Pedig tavaly hiányzott Iniesta,volt egy 0 Henry. Az idei csapat tavalyhoz képest igenis erősödött,mert jött egy Villa Henry helyére,és jött Adriano Alves helyére,aki szerintem pótolni tudja Alves-t,meg akár Abidal-t vagy Maxwell-t is. Oké,hogy elfért volna még egy irányitó ez tény,de ennyi nem több. Azért válogassuk már meg miket irunk.....romhalmaz....egy BL elődöntős,99 pontot szerző csapat. Idehozhatod akár az atyaúristent is,minden posztra a világ 2 legjobbját,akkor is lesz gyenge meccse a csapatnak,mert nem lehet egy teljes idényen át csúcsformában lenni. Tény,hogy lehetett volna jobban is erősiteni,akár Yaya helyett is,de azért ne ássuk már el a csapatot még a szezon kezdett elött.Én abban sem vagyok biztos,hogy a Real olyan baszott jó lesz,arról nem is beszélve,hogy mi sem vagyunk rosszak.marci. írta:Egyet kell h értsek.Tavaly bebizonyitottuk,hogy a kulcsjátékosok nélkül egy romhalmaz volt a csapat.Nem lesznek mindig csúcsformában a kulcsjátékosok,nálunk talán sosem voltak..szkeptikus06 írta:
Hogy miért vagyok ennyire pesszimista ? Ugye nem gondolja senki sem komolyan,hogy Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Puyol,Pique,Alves majd csúcsformában,sérülés és eltiltásnélkül kibírnak egy teljes szezont,úgy,hogy mindig játszanak ...
Elore is elnezest hogy "megszolitalak" , de igy a 18. hozzaszolasod utan mar nem tudom megallni.szkeptikus06 írta:Ha így marad a keret,akkor biztosra vehető,hogy idén elbukunk mindent.
Én divatdrukker vagyok!Lionel85 írta:OFF: Én is ezt szajkózom már jó ideje, csak elindul végre valami. Már így is nagyot esett a színvonal, remélem valami majd megálljt parancsol!Kardi írta:egyet értek veled, fele fórumozó kis divatdrukker aki meccsek közben Chavizik meg hasonlók, regisztrációnál kéne kitöltetni mindenkivel valami alap Barca műveltségi tesztet amin ha nemfelel meg nemis regisztrálhat....illetve kb a forumozok 1/3ada mehetne is a kukába.
Ha Messit eladnánk akkor is lennének gondok. Ibra eladását a Bliken kívül senki sem vette komolyan. Aki pedig pesszimista az nyugodtan drukkoljon a Realnak vagy bárkinek. Egy Barca drukkernek az a dolga hogy drukkoljon a csapatának még akkor is ha 16. helyen van. Az edző majd összerakja a keretet....Stoichkov írta:a mai cikkhez:
ha marad minden így (tehát nem igazolunk, hanem jönnek a fiatalok)
ÉS
eladjuk ibrát a city-nek, na akkor azért már lehetnek gondok
Egyet kell h értsek.Tavaly bebizonyitottuk,hogy a kulcsjátékosok nélkül egy romhalmaz volt a csapat.Nem lesznek mindig csúcsformában a kulcsjátékosok,nálunk talán sosem voltak..szkeptikus06 írta:Ha így marad a keret,akkor biztosra vehető,hogy idén elbukunk mindent. Ilyen kp-val nem lehet manapság győzni. Guardiola a jövő csapatát építi,feláldozva a jelent. A BL-ben,ha kifogunk egy erős Inter,Chelsea,MU,Bayern-féle csapatot,akkor vége, a bajnokságban a reál sajnos bivalyerős lesz,ezzel a kerettel nem fogjuk tudni tartani vele a lépést,Pep elszenvedi az első vereségét a reáltól. A kupában egy nagyon szerencsés sorsolással talán elérhetünk valamit.
Hogy miért vagyok ennyire pesszimista ? Ugye nem gondolja senki sem komolyan,hogy Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Puyol,Pique,Alves majd csúcsformában,sérülés és eltiltásnélkül kibírnak egy teljes szezont,úgy,hogy mindig játszanak ... Rövid, minőség nélküli kispad hosszú távon = vereség.
Hiába erős A kezdő. Ezt a reál már bizonyította.
Így van. Az a baj, hogy évről-évre MI félünk a realtól, pedig nekik kéne mi tőlünk. Mi vagyunk a bajnok csapat, és mi vagyunk összeérve csapattá. Ezt mindig elfelejtik sokan..Messa írta:Bízzatok már Pepben srácok, szépen kérlek benneteket !
Én is örülnék persze, ha esetleg Hleb és Cáce maradna, vagy érkezne még egy 'töltelék' ember a kp-ra, de ha nem, hát nem. Csak tudja Pep, hogy mi lesz a jó a csapatnak.
Az olyan hsz-ektől meg égnek áll a hajam, mikor valaki felveti, hogy Rosselék szét akarják szedni ezt a csapatot teljesen...
Most mindenki a jó Öziltől van elájulva. Aztán miért? Emberek !
Oké, jelenleg jobb játékos, mint JdS, vagy Thiago. Még egy kis ideig. Thigaoból, vagy Dosból sokkal nagyobb játékos lesz, ezt itt most alá merem írni.
Kicsit, próbáljunk már meg összetartani. Majd évvégén, ha nem nyerünk semmit, -amit egész egyszerűen kizártnak tartok- utána lehet követelni Pep és Rossel fejét. Addig ne
Tuti hogy Ibra marad.Stoichkov írta:a mai cikkhez:
ha marad minden így (tehát nem igazolunk, hanem jönnek a fiatalok)
ÉS
eladjuk ibrát a city-nek, na akkor azért már lehetnek gondok