Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
kanty
Llegenda del Barça

2010.08.18. 17:01:42

Fecooo írta: összegezve: baromság ilyenféle szabályokat bevezetni egy fociklub esetében, ahhoz túlságosan változnak a körülmények évről-évre, h ilyet hatékonyan lehessen alkalmazni...
Na ez az.
Egy klubnál minden évben változik az aktuális helyzet és ez sok dolognak az eredménye(amiket Te is leirtál). Ezért nem szabad ilyen rendszert bevezetni, remélem, h ezt Rosell nem gondolta komolyan, mert elég nagy butaság.
:cry:
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.08.18. 16:57:41

mi ez a 4x4es dolog???valaki írja le nekem pls!!!
átigazolás témához én csak annyit fűznék hogy inkább bukjunk a saját gyerekeinkel mint hogy korcs zsoldosok nyerjenek nekünk!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.18. 16:52:41

[quote="Fecooo"][/quote]

ez mind igaz, viszont abba is gondolj bele, hogy nem csak légiósok távozhatnak, pl. Xavi és Puyol előbb-utóbb vissza fog vonulni, és még bárki lehet az új Giovani dos Santos
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.18. 16:50:57

Én is így gondolom, de ezt a 4x4-es szabályt egy percre sem gondoltam komolyan. Az átigazolások rendszerét nem lehet "törvényszerűen" megvalósítani. Mi van akkor, ha mondjuk az utánpótlásban nincsenek olyan szintű játékosok akiket teljesen nyugodtan fel lehetne hozni más -klasszisokkal jobb- játékosok kárára.
Azért Pep-et és a vezetőséget is értelmesebbnek gondolom, minthogy saját maguk alatt vágják a fát. Guardiola lehet hogy makacs, de nem hülye. Nem fogja mondjuk Danit lecserélni teszem azt Bartra-ra jövőre csak azért mert az utóbbi saját nevelés. Legfeljebb idővel, ha tényleg indokolt lesz.

Ezt a szabályt -ha egyáltalán létezik- maximum irányadásként tudom elképzelni, de még igazán az is túlzó.
Forca Barca!!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.18. 16:34:06

végiggondoltam magamban ezt a 4x4-et és kérdésem merült fel:

mennyire rugalmasan fogják kezelni ezt a szabályt? véleményem szerint tökéletesen betartani nem lehet ezt a szabályt, a kérdés az, h melyik felét fogják betű szerint betartani és melyik lesz, ahol rugalmasak lesznek?

tegyük fel, h bukunk mindent

ebben az esetben elég a 2 új igazolás? véleményem szerint nem!

tegyük fel, h nyerünk trófeát/trófeákat az elkövetkező években

ebben az esetben tarthatjuk a 4x4-es szabályt, azonban minél tovább tarthat ez a folyamat, annál kevesebb légiós lesz a csapatban és eljöhet az az időszak, amikor már saját nevelést is el kelleNE küldeni, h tartani tudják a 4 távozóra vonatkozó "törvényt".
vezessük végig ezt a forgatókönyvet, ha már Rosell 6 éves tervben gondolkodik(itt ne akadjatok fenn a neveken, ezek csak feltételezések...) :
jelenleg légiósaink: Abidal,Milito,Dani,Maxwell,Adriano,Keita,Villa,Zlatan,Cáceres{feltételezve ez utóbbit...}

a következő évben távozik Abidal,Milito,Cáceres és Keita (nem valószínű, de tegyük fel...) és érkezik Cesc és 1 légiós,vmint két fiatal, akkor úgy állunk, h maradt 5 légiós...

a következő évben az 5 légiósból távozik 4(feltételezve, h Xavi és Puyol nem ég még ki akkorra...) és érkezik mondjuk 2 légiós és megint két fiatal. akkor marad 3 légiós és a saját nevelések.

innentől kezdve már elkerülhetetlen lenne, h saját nevelések is "áldozatul" essenek, először mondjuk Puyol majd Xavi, de mi lesz utána?

azt akartam kihozni ebből a hipotézisből, h hosszú távra( 5 év felett már hosszú távról beszélünk ;) ) tervezte ezt Rózsa Sanyi, viszont ez hosszú távon megvalósíthatatlan "áldozatok" nélkül...

ha meg megvalósíthatatlan, akkor melyik részén fog "lazítani" a szabálynak? ha valóban szabályok közé akarja szorítani az átigazolási politikát, az ne olyan legyen, ami szubjektíven változtatható... ha eleve abban gondolkodnak, h majd változtatnak, akkor meg ne akarjon szabályozni, egyszerűen a mindenkori lehetőségekhez mérten kell igazolni! ha nincs szükség igazolásokra, mert jó a csapat, akkor elég a "finomhangolás", ha viszont rosszul áll a csapat, akkor nem beszélhetünk olyanról, h "márpedig akkor is csak 2 ember fog érkezni!"

ugyanígy a "törvény" másik oldala, a távozók esetében:
ha sok a felesleges légiós, akkor lehet beszélni 4 távozóról, viszont ha szűk a keret, akkor baromság ragaszkodni ehhez!

elég sok mindent leírtam, nem biztos, h rendesen követhető mindenhol, de remélem azért értitek mire próbáltam kilyukadni...

összegezve: baromság ilyenféle szabályokat bevezetni egy fociklub esetében, ahhoz túlságosan változnak a körülmények évről-évre, h ilyet hatékonyan lehessen alkalmazni...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.18. 13:11:13

szkeptikus06 írta:Ha így marad a keret,akkor biztosra vehető,hogy idén elbukunk mindent. Ilyen kp-val nem lehet manapság győzni. Guardiola a jövő csapatát építi,feláldozva a jelent. A BL-ben,ha kifogunk egy erős Inter,Chelsea,MU,Bayern-féle csapatot,akkor vége, a bajnokságban a reál sajnos bivalyerős lesz,ezzel a kerettel nem fogjuk tudni tartani vele a lépést,Pep elszenvedi az első vereségét a reáltól. A kupában egy nagyon szerencsés sorsolással talán elérhetünk valamit.

Hogy miért vagyok ennyire pesszimista ? Ugye nem gondolja senki sem komolyan,hogy Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Puyol,Pique,Alves majd csúcsformában,sérülés és eltiltásnélkül kibírnak egy teljes szezont,úgy,hogy mindig játszanak ... Rövid, minőség nélküli kispad hosszú távon = vereség.
Hiába erős A kezdő. Ezt a reál már bizonyította.
Igen ám,deha a Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Alves ,Ibra,Pedro 7esből 4 jól játszik,már megverünk bárkit,mindegy ki van mellettük a pályán!A brutálisan erős kezdő előnye,hogyha gyengül is egy két sérülés miatt,akkor is brutálisan erős!Egy csapatnak sem lesz igazi esélye a bajnokságban ellenünk,max a realnak,de nekik is csak szerencsével lehet keresni valójuk!Azért mondom ezt,mert a miénk egy összeérett,összeszokott tapasztaltabb gárda,a real még csak keresi önmagát!Még a real szurkolók,sőt sztem maga Mou is úgy látja,bár nem meri mondani,hogy nem ez lesz az ő évük!Majd ha jó irányba haladnak,talán jövőre!

"reál sajnos bivalyerős lesz"- miért is?Mert a tavalyi,nálunkénál sokkal rosszabb produkciót mutató kerethez(nem pontokban,játékban voltak sehol) vettek egy két agyonsztárolt embert?Nem hinném hogy Di Maria olyan sokat tudna hozzátenni,a "német" gyöngyszemek,meg vicc kategóriásak,be fognak égni spanyolhonban az tuti!Mourinho meg úgy érzem meg fogja égetni magát a kretén taktikájával,mert spanyoloknál minden csapat tud értelemesen támadni,cselezni!Ez más világ!Azért tartom legerősebbnek a spanyol bajnokságot,mert itt a kiesőjelölt csapat is tud olyat mutatni,hogy az ember nem hiszi el.70 méteres tempópasszok,megforgatják Piquet...,a kiesőjelölt játékosai!Itt nem 6 csapat tud focizni,mint az angliában,vagy kb 2 mint az olaszoknál,hanem mindenki!No ezért Mou bajban lesz!

Amúgy meg tuti csak ámulni fogunk a fiatalokon,Pep lehet nem tud jól igazolni,viszont senki sem veszi észre nála jobban hogy kinek kell lehetőséget adni a fiatalok közül,az fix!Nem lesz itt gond! :wink:

Szerk: ja és a Bayernt meg nem említeném egy szinten bármelyik előbbiakben felsorolt csapattal!Vicc kategóriába max beleférnek!A meggyengült MU ellen is csak oltári mázlival mentek tovább, a reális eredmény a visszavágón olyan 7:2 lett volna!Nincs védelmük!Ha megkapjuk a bayern,kb egy félidő alatt sírásig alázzuk őket az tuti!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
FCBPOWER
Barça B

2010.08.18. 13:10:49

legalább már nem kell az özil gyereken veszekedni
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.18. 13:10:09

A szavazás szerintem nem elég pontos.
101%-ban elégedett vagyok a két érkezővel.
Villa klasszis.
Adrianóban meg nagyon tetszik ez az univerzalitás.
Alig várom a nyitó fordulót, hogy megnézhessem őket.
Ugyanakkor én kicsit kevésnek találom.
Hoztam volna még egy kp-t.
De így is erős a keret.
szóval arra szavazom, hogy "igenismegnemis".
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.18. 13:02:17

Azt mindenképpen pozitívumnak élem meg, hogy nem én nyomom egyedül a szélmalomharcot. Egyre többen "csapnak az asztalra", akiknek elegük van a folyamatos károgásból. A fórum felének semmi nem jó. Igazolunk? Drágán jön Henrique, Keirrison, Dima, semmire nem jók (sőt, ugye egy jó igazolásunk nem volt, max. Piqué), ennyit az utánpótlás is tud. Bízunk az utánpótlásban? Hogy lehetnek ekkora barmok, miért nem jön senki, világvége, madridarany, és még el sem kezdődött a szezon. Komolyan hányinger ami itt megy. Hleb itt volt, nem tudta magát beverekedni a kezdőbe, pedig az Arsenal hasonló focit játszott, Hleb fontos elem volt a játékukban. Feltehetőleg ezért lett szkeptikus Pep a "Barca-idegen" középpályásokkal, ezért ad inkább lehetőséget Jonathan-nak, akár egy Özil-lel szemben is.
szkeptikus06 írta:...
Két dolog van, ami felbssza az agyam. Az egyik az állandó pesszimizmus (mondjuk ez egyéni szoc. prob.), a másik meg a látatlanban jövendölés, főleg annak a biztosra vétele.
Te ellőted mind a kettőt. :D Ha van időd, keresd vissza, amit a triplázó csapatról írtam, ott sem volt se több, se minőségibb a keret. Akkor megúsztuk sérülések nélkül. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy ezredre pontosan annyi rá az esély, hogy ez megismétlődik, mint hogy nem. Majd ráérünk akkor sírni, amikor tényleg baj van. Akkor viszont együtt sírunk. :)
barca99 írta:
Fecooo írta:de ha mérlegre tesszük kettejük teljesítményét azon a poszton, akkor a beadások minősége egyértelműen Maxi felé billentik a mérleg nyelvét...
Mármint Maxwell jobbhátvédként jobban ad be, mint Alves?
Erre még mindig várom a választ, mert tényleg nem értem.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.18. 12:59:38

fcbarca0827 írta:
Attika 25 írta: Miről beszéltek ti?Mi az hogy romhalmaz volt a csapat?A teljes szezonban talán 3 olyan meccs volt amikor kimondottan rosszak voltunk.
Marci Real drukker és a Real Madridról is beszélt.
Ja,ezt nem tudtam. Akkor bocs Marci :wink:
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.18. 12:58:34

[quote="Chino"][/quote]

Én végig olvastam és teljesen egyetértek a leírtakkal! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.18. 12:47:00

Én úgy érzem sokan itt csak unatkoznak és amiatt hiányoznak nekik az igazolások.

Először mindenki a pokolba kívánta Özilt, aztán ahogy nem jött utána senki, ő lett itta Messiás.
Csak úgy megjegyzésképpen és teljesen szubjektíven Özil vs Dos Santos/Thiago: Özilnek van rutinja és volt egy jó, de közel sem kiváló vb-je. No.-ban sem tolta rosszul, de láttuk mit értek el spanyolhonban a Bundesliga-sztárok. Ez nem is tűnik rossznak, de itt közel sem abban a szerepkörben játszana és ezt nem biztos hogy kompenzálná a rutinja. Szóval ő is elég zsákbamacska lenne 15 misiért. A saját neveléseknek pedig azért nincs teljesen a s...kön a tojáshéj, ezt a játékot tanulják már [auto_cenzúra] baba koruk óta, ami rengeteget számít, mert a Barca játékstílusába beleszokni talán a legnehezebb. Jó esély van arra hogy tavaszra már abszolut nem kell félni, ha ők játszanak. Ráadásul egy fillérbe sem kerülnek. Ha a török jött volna könnyen meglehet, hogy "elvesztettünk volna egy v. két olyan játékost akikből jövőre első számú cseréi lennének Xavinak/Ininek.
Cesc persze más kérdés, de láttuk, meg is szakadhatunk, akkor sem engedik.
Ez teljesen szubjektiv, de könnyen előfordulhat. Ráadásul Pep elég jól nismeri már őket, szal jobban tudja mit csinál mint mi, vagy akár Rosselék. Van benne kockázat, de ha bejön hatalmas húzás.
Ez szigorúan szvsz, lehet vele vitatkozni, én így látom.

Az hogy még szűkebb lett a keret csak a számok mutatnak annyi negatívumot. Hiába vagyunk -2-ben meglátásom szerint erősödtünk.
Elment Henry. Tavaly már majdhogynem kolonc volt, irreális fizetéssel. Marquez elment, ez nem jó hír, de szvsz meg lehet oldani. Yaya tényleg nagy érvágás, de amennyit játszott nincs arányban tudásával. Itt elég vékonyak leszünk, de gyengébb csapatok ellen mg így is pihentethető.
Csiga pedig... Amennyit és ahogy játszott azt Fontás/Muniesa simán lehozza. Viszont jött Villa, akinek az érkezésével brutális lett a támadósor és Ininek sem kell már felmenni szélsőnek, és a rotálás is könnyebb lesz elől. (és ott van még Jeffren is aki robbanhat)
Végül pedig Adriano. Tavaszra láthattuk mi történt Danival. Adrianoval ez minőségileg megoldható + mindkét oldalt bejátszahatja a kp-ról nem is beszélve.
Ennek tekintetében akkora gyengülést nem látok mint amilyennek sokan beállítják. Tavaly is sokat voltunk Iniesta nélkül, sőt az uccsó fordulókat Xavi sérülten hozta le, mégis rekordponttal zártunk, a BL-ben pedig láthattuk mennyin múlt a továbbjutás.
A kp-ra talán tényleg elfért volna egy ember, de ha a két tehetségből egyik beválik tökéletes lehet a keretünk és nem utolsósorban hosszútávra oldódnak meg a posztjaink.
Ezzel a kerettel minden sorozatban esélyesek vagyunk, jövőre pedig könnyebben bővíthetjük a padot, akár a kezdőt is.

Bocs a hosszú hsz-ért, remélem van aki végigolvassa.
Forca Barca!!!!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.08.18. 12:45:46

Attika 25 írta: Miről beszéltek ti?Mi az hogy romhalmaz volt a csapat?A teljes szezonban talán 3 olyan meccs volt amikor kimondottan rosszak voltunk.
Marci Real drukker és a Real Madridról is beszélt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.08.18. 12:54:16-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.18. 12:13:04

marci. írta:
szkeptikus06 írta:
Hogy miért vagyok ennyire pesszimista ? Ugye nem gondolja senki sem komolyan,hogy Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Puyol,Pique,Alves majd csúcsformában,sérülés és eltiltásnélkül kibírnak egy teljes szezont,úgy,hogy mindig játszanak ...
Egyet kell h értsek.Tavaly bebizonyitottuk,hogy a kulcsjátékosok nélkül egy romhalmaz volt a csapat.Nem lesznek mindig csúcsformában a kulcsjátékosok,nálunk talán sosem voltak..
Miről beszéltek ti?Mi az hogy romhalmaz volt a csapat?A teljes szezonban talán 3 olyan meccs volt amikor kimondottan rosszak voltunk.Pedig tavaly hiányzott Iniesta,volt egy 0 Henry. Az idei csapat tavalyhoz képest igenis erősödött,mert jött egy Villa Henry helyére,és jött Adriano Alves helyére,aki szerintem pótolni tudja Alves-t,meg akár Abidal-t vagy Maxwell-t is. Oké,hogy elfért volna még egy irányitó ez tény,de ennyi nem több. Azért válogassuk már meg miket irunk.....romhalmaz....egy BL elődöntős,99 pontot szerző csapat. Idehozhatod akár az atyaúristent is,minden posztra a világ 2 legjobbját,akkor is lesz gyenge meccse a csapatnak,mert nem lehet egy teljes idényen át csúcsformában lenni. Tény,hogy lehetett volna jobban is erősiteni,akár Yaya helyett is,de azért ne ássuk már el a csapatot még a szezon kezdett elött.Én abban sem vagyok biztos,hogy a Real olyan baszott jó lesz,arról nem is beszélve,hogy mi sem vagyunk rosszak.

S akkor mi van ha esetleg idén nem nyerünk semmit?Összedől a világ?Nem is olyan rég volt 5 év,hogy semmit nem nyertünk,mégsem dőlt össze.
mrlevy
Jugador del Barça

2010.08.18. 11:37:18

szkeptikus06 írta:Ha így marad a keret,akkor biztosra vehető,hogy idén elbukunk mindent.
Elore is elnezest hogy "megszolitalak" , de igy a 18. hozzaszolasod utan mar nem tudom megallni. :)
Az egy dolog hogy van egy velemenyed es azt nagyon helyesen megprobalod ervekkel alatamasztani.(nyilvan tobb kevesebb sikerrel :P )
Viszont ezzel az egy nyito mondatoddal az egesz hiteltelenne valik szamomra.Annyira okosak azert ne legyunk hogy a szezon kezdete elott 10 nappal kategorikusan kijelentjuk hogy semmit nem fogunk nyerni.
Ertem en hogy mi a gond es magam is vegyes erzelmekkel es gondolatokkal olvasom azokat a hireket amik egyre inkabb azt tamasztjak ala hogy nem igazolunk senkit, DE engettesek mar meg egy igazi BARCA drukkernek hogy ettol meg bizakodjon es semikepp se tekintsen lefutottnak egy meg el sem kezdodo szezont.
Amugy termesztesen benne van a pakliban barmilyen csapatunk is van hogy semmit nem fogunk nyerni mivel ha megnezed az elmult 6 evet akkor lathatod hogy 2 bajnoki arany zsinorban 1 BL sikerrel , majd 2 Real elsoseg , azutan megint MI 2x.....most lehet nem mi jovunk.. :)
Ez akkor is elofordulhatna ha leigazoljuk Ozilt,Mascheranot,Robinhot,Fabregast es meg 2 kozepsohatvedet.
Kellene hogy legyen egy minimalis tisztelet es bizakodas azon emberek munkaja fele akik evrol evre szalitja a sikereket nekunk(pl Pep), szurkoloknak.Ha ezek az emberek ugy gondoljak hogy most nem igazolunk hanem fiatalokat epitunk be akkor jelen allas szerint biztos hogy igy van a legtobb eselyunk a legjobb teljesitmenyre.
Aztan majd szezon vegen ertekelunk :)
Bocs a sok szovegert de unatkoztam meloban :P
Asys
Entrenador del Barça

2010.08.18. 11:08:00

Lionel85 írta:
Kardi írta:egyet értek veled, fele fórumozó kis divatdrukker aki meccsek közben Chavizik meg hasonlók, regisztrációnál kéne kitöltetni mindenkivel valami alap Barca műveltségi tesztet amin ha nemfelel meg nemis regisztrálhat....illetve kb a forumozok 1/3ada mehetne is a kukába. :roll:
OFF: Én is ezt szajkózom már jó ideje, csak elindul végre valami. Már így is nagyot esett a színvonal, remélem valami majd megálljt parancsol!
Én divatdrukker vagyok! :D

Mert a Barca örökké divatos! :twisted:
detabarca
Capitá del Barça

2010.08.18. 11:05:25

Amíg Pep eredményeket ér el, addig senki ne kritizálja, hogy hogyan építi a csapatot. Vajon amikor Pedroból 1 idény alatt sztár lett, akkor is bajotok volt Peppel? Honnan a vérvörös istenharagjából tudjátok, hogy idén nem történik ugyanez a fiatalokkal?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
messi70
Jugador del Barça

2010.08.18. 11:01:06

En azt mondom a fiatalok sokakat meglepnek majd a gyors fejlodessel szerintem nem lesz itt nagy gond egy trofea minimum lesz a vitrinbe !!!
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.08.18. 10:57:32

Stoichkov írta:a mai cikkhez:

ha marad minden így (tehát nem igazolunk, hanem jönnek a fiatalok)
ÉS
eladjuk ibrát a city-nek, na akkor azért már lehetnek gondok :D
Ha Messit eladnánk akkor is lennének gondok. Ibra eladását a Bliken kívül senki sem vette komolyan. Aki pedig pesszimista az nyugodtan drukkoljon a Realnak vagy bárkinek. Egy Barca drukkernek az a dolga hogy drukkoljon a csapatának még akkor is ha 16. helyen van. Az edző majd összerakja a keretet....
marci.
Jugador d'estrella

2010.08.18. 10:57:08

szkeptikus06 írta:Ha így marad a keret,akkor biztosra vehető,hogy idén elbukunk mindent. Ilyen kp-val nem lehet manapság győzni. Guardiola a jövő csapatát építi,feláldozva a jelent. A BL-ben,ha kifogunk egy erős Inter,Chelsea,MU,Bayern-féle csapatot,akkor vége, a bajnokságban a reál sajnos bivalyerős lesz,ezzel a kerettel nem fogjuk tudni tartani vele a lépést,Pep elszenvedi az első vereségét a reáltól. A kupában egy nagyon szerencsés sorsolással talán elérhetünk valamit.

Hogy miért vagyok ennyire pesszimista ? Ugye nem gondolja senki sem komolyan,hogy Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Puyol,Pique,Alves majd csúcsformában,sérülés és eltiltásnélkül kibírnak egy teljes szezont,úgy,hogy mindig játszanak ... Rövid, minőség nélküli kispad hosszú távon = vereség.
Egyet kell h értsek.Tavaly bebizonyitottuk,hogy a kulcsjátékosok nélkül egy romhalmaz volt a csapat.Nem lesznek mindig csúcsformában a kulcsjátékosok,nálunk talán sosem voltak..

Ennek ellenére erősebb a kezdőtök,és jobb a csapat. Ez szerintem elég lehet a bajnokságra.A BL más tészta,jelenlegi forma,és a klasszis , meccseteldöntő játékosok száma (is) számit.
csakamadrid
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.18. 10:53:18

Ha így marad a keret,akkor biztosra vehető,hogy idén elbukunk mindent. Ilyen kp-val nem lehet manapság győzni. Guardiola a jövő csapatát építi,feláldozva a jelent. A BL-ben,ha kifogunk egy erős Inter,Chelsea,MU,Bayern-féle csapatot,akkor vége, a bajnokságban a reál sajnos bivalyerős lesz,ezzel a kerettel nem fogjuk tudni tartani vele a lépést,Pep elszenvedi az első vereségét a reáltól. A kupában egy nagyon szerencsés sorsolással talán elérhetünk valamit.

LM10
Director del Fútbol

2010.08.18. 10:51:44

Messa írta:Bízzatok már Pepben srácok, szépen kérlek benneteket !

Én is örülnék persze, ha esetleg Hleb és Cáce maradna, vagy érkezne még egy 'töltelék' ember a kp-ra, de ha nem, hát nem. Csak tudja Pep, hogy mi lesz a jó a csapatnak.
Az olyan hsz-ektől meg égnek áll a hajam, mikor valaki felveti, hogy Rosselék szét akarják szedni ezt a csapatot teljesen...

Most mindenki a jó Öziltől van elájulva. Aztán miért? Emberek !
Oké, jelenleg jobb játékos, mint JdS, vagy Thiago. Még egy kis ideig. Thigaoból, vagy Dosból sokkal nagyobb játékos lesz, ezt itt most alá merem írni.

Kicsit, próbáljunk már meg összetartani. Majd évvégén, ha nem nyerünk semmit, -amit egész egyszerűen kizártnak tartok- utána lehet követelni Pep és Rossel fejét. Addig ne :!:
Így van. Az a baj, hogy évről-évre MI félünk a realtól, pedig nekik kéne mi tőlünk. Mi vagyunk a bajnok csapat, és mi vagyunk összeérve csapattá. Ezt mindig elfelejtik sokan..
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.18. 10:46:57

Bízzatok már Pepben srácok, szépen kérlek benneteket !

Én is örülnék persze, ha esetleg Hleb és Cáce maradna, vagy érkezne még egy 'töltelék' ember a kp-ra, de ha nem, hát nem. Csak tudja Pep, hogy mi lesz a jó a csapatnak.
Az olyan hsz-ektől meg égnek áll a hajam, mikor valaki felveti, hogy Rosselék szét akarják szedni ezt a csapatot teljesen...

Most mindenki a jó Öziltől van elájulva. Aztán miért? Emberek !
Oké, jelenleg jobb játékos, mint JdS, vagy Thiago. Még egy kis ideig. Thigaoból, vagy Dosból sokkal nagyobb játékos lesz, ezt itt most alá merem írni.

Kicsit, próbáljunk már meg összetartani. Majd évvégén, ha nem nyerünk semmit, -amit egész egyszerűen kizártnak tartok- utána lehet követelni Pep és Rossel fejét. Addig ne :!:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
detabarca
Capitá del Barça

2010.08.18. 10:32:53

Sajnos 1-1 hír után sokan nem maradnak hűek az elveikhez és oly módon teszik közzé nemtetszésüket, ami nem vall igazi Barca drukkerre, de nem a mi dolgunk eldönteni, hogy ki a "jó" Barca drukker. PEACE

Én úgy gondolom Pep már bizonyított nekünk, úgyhogy elfogadom a döntését, miszerint a fiataloknak szavazott bizalmat, legfőképp azért mert pont emiatt különbözik a Barcelona a többi nagy csapattól!!!!
Ha nem válik be, akkor se fogom Pepet hibáztatni, mert lehet, hogy 2 év múlva fognak berobbani a fiatalok, de ahhoz idén el kell kezdeni beépíteni őket. Előre kell tekinteni, de lehetőleg ne csak az orrunkig!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.18. 10:24:23

Stoichkov írta:a mai cikkhez:

ha marad minden így (tehát nem igazolunk, hanem jönnek a fiatalok)
ÉS
eladjuk ibrát a city-nek, na akkor azért már lehetnek gondok :D
Tuti hogy Ibra marad. :wink: Biztos hogy Pep nem enged el még egy ilyen kaliberű játékost, legalábbis idén nyáron biztosan nem. Egyre valószínűbb hogy ezzel a kerettel vágunk neki a szezonnak. Egyedül a Caceres, V.Sanchez, Hleb trió sorsa kérdéses. A 2 szélsőből, ha csak egy egyik maradna már örülnék! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt