Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Z.Chris írta:Hát igen. Bár én többnyire mindig CF-et játszok ( régebbi BaL profiljaimban is ).messideco írta:Jól tudod, lehet.Legtöbbször az edzőt jelöl más posztra, és ott kel játtsz. Pl. én SMF vagyok, de tudok AMF-et,és CF-et is játszani. MEg ugye meccs közben is tusz improvizálni
A Skill kártyákról nem tudsz valamit? Hogyan lehet szerezni,stb... .Nekem csak egy van a "Balance".
Hát igen. Bár én többnyire mindig CF-et játszok ( régebbi BaL profiljaimban is ).messideco írta:Jól tudod, lehet.Legtöbbször az edzőt jelöl más posztra, és ott kel játtsz. Pl. én SMF vagyok, de tudok AMF-et,és CF-et is játszani. MEg ugye meccs közben is tusz improvizálni
Jól tudod, lehet.Legtöbbször az edzőt jelöl más posztra, és ott kel játtsz. Pl. én SMF vagyok, de tudok AMF-et,és CF-et is játszani. MEg ugye meccs közben is tusz improvizálniZ.Chris írta:Most kezdtem egy BaL-t. Mintha valaki írta volna, hogy lehet kitanulni még poziciókat, én CF-et választottam magamnak, azt szeretném megtudni, hogy ha ez lehetséges akkor, hogy kell kitanulni még?
1.3as hivatalos patch kell elötte...MessiFan írta:A videót megnézve egyből beleszeretettem a játékba.
Elsőnek is az új Game Plan tűnt fel ami nagyon jó ötlet. Hogy egérrel kell huzigálni és nem kell killódni vele. Egyszerű és látványos.
Az új taktika beállítások is iszonyat jók. Új gólörömök és cselek, nagyon élethű labdavezetés, jobb grafika és még sok sok dolog.
És a Become a Legend mód is sokkal jobb lett. Ezek az edzői/csapattársi beszélgetések az öltözőben rohadt jók.
A Stadium szerkesztés is nagyon jó ötlet. És az is hogy lehet újra saját csapatot indítani. Mert ugye a 2010-es részben kihagyták. Vagy nem?
Nagyon várom már.
Más: A Barca B-s patchhez kell valami még vagy nyersen fel tudom rakni?
ilyesmi vicces dolgok a 06ban is voltak, pl kigyó a fej tetején stb.Tdavid írta:Jó lesz ez, jó lesz!![]()
Nagyon tetszenek az újítások benne, kivéve azt a hordó meg cukorka labdát és a páncél sisakot nem nagyon értem!![]()
Nagyon várom már!!!
Húú, nagyon jó lesz. Azt szeretném megkérdezni, az Online ML, mindenki számára elérhető lesz, vagy csak azoknak akik az eredeti játékkal játszanak?FCBarca88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=lpz-vDR8y-M
FCBarca88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=lpz-vDR8y-M
palesz77 írta:Valaki tudna segíteni? Én a PES6-al játszom, mert az fut a gépen jól, és érdekelne, hogy ahhoz lehet még valahonnan leszedni friss dolgokat, vagy felejtős? Pl mez, meg új játékosok... Előre is kösz ha valaki tud segíteni.
Hát én FIFA-zok, de ott ugy van hogy a FIFA08 és 2010 mezei ugyan olyan felépitésüek szerkezetileg, azt nézd meg hogy valameik ujabb, vagy akár a pes10-nek nem-e olyanok a mezei mint a 2006-nak.palesz77 írta:Valaki tudna segíteni? Én a PES6-al játszom, mert az fut a gépen jól, és érdekelne, hogy ahhoz lehet még valahonnan leszedni friss dolgokat, vagy felejtős? Pl mez, meg új játékosok... Előre is kösz ha valaki tud segíteni.