Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronaldinho&Barca írta:Gondolom megveszed hozzá szépen a játékokat ugye?Barca_10 írta: Szerintem egy xbox jobban megéri.Tapasztalatból mondom,ugyanis a FIFA 07,08,09 és a 10 is megvan és 2 külön dimenzió pc-re és xboxra a játék.
Vagy itt csak simán átmásolod a lemezt és úgy működik, nem kell semmi illegálisnak tűnő tevékenységet véghezvinni, amivel esetlegesen egy garancia nevezetű dolog szertefoszlana?
Amúgy nem vagyok egy nagy game mániás.. 2-3 játékot minden évbe letöltök, ami aztán kisebb nagyobb sikerrel el is indul.. xboxban gondolkodtam, de kissé drága még, persze más dimenzió az biztos. Kitudja..
Amúgy psp feltöréshez ért vki itt?
Gondolom megveszed hozzá szépen a játékokat ugye?Barca_10 írta: Szerintem egy xbox jobban megéri.Tapasztalatból mondom,ugyanis a FIFA 07,08,09 és a 10 is megvan és 2 külön dimenzió pc-re és xboxra a játék.
Ha elmagyarázod, hogyan, állok elé(d)be.szajko írta:Valaki Fifa10 online Xbox360-on?:D
Jó a World Cup is...
Ronaldinho&Barca írta:Én is egy nagy döntés elég kezdek közeledni.. új gép vagy egy xbox..Barca_10 írta: Nem semmi lesz.Már várom!És akkor most döntés előtt állok,hogy Fifa11-et vegyek majd vagy PES2011-et.A legjobb döntés valószinűleg az,hogy mindkettő.
Remélem azért ennek nem lesz olyan giga követelménye mint a gta-nak, bár a 10 igen simán futott, szal reménykedek.
Én is egy nagy döntés elég kezdek közeledni.. új gép vagy egy xbox..Barca_10 írta: Nem semmi lesz.Már várom!És akkor most döntés előtt állok,hogy Fifa11-et vegyek majd vagy PES2011-et.A legjobb döntés valószinűleg az,hogy mindkettő.
Nem semmi lesz.Már várom!És akkor most döntés előtt állok,hogy Fifa11-et vegyek majd vagy PES2011-et.A legjobb döntés valószinűleg az,hogy mindkettő.szajko írta:http://www.youtube.com/watch?v=ulzLU3At3lA
1. Like.szajko írta:http://www.youtube.com/watch?v=ulzLU3At3lA
engem is ilyen érdekelne de a fifahungarys az régi nagyonS.Doyle írta:Hello valaki nem tud olyan frissitést ami a 2010/2011-es kereteket tartalmazza?
A fifahungarys megy csak rá kell menni hogy saját csapatok visszaállitása/frissitett keretek/ok
nekem ez megy de nem ér sokat.
Maxell DVD-re írtam. És még azt vettem észre, hogy amiket én írtam ki, azoknak ilyen hullámos vonalak vannak az alján, és amit hawerom adott játékot(Verbatim) annak tükörsima az alja.szajko írta:Hibás a DVD. Vagy újraírod vagy a hibával együtt játszol...
messideco kihúzva...sajnos nagyon akad nálam online a fifa, így inkább nem kínozzukBarca_10 írta: 1. Tomabence
2. faith
3.zoli243player
4.vargaakos
5. Freedom7
6. gergo9
7. FCBMessi19
8.zoli722
9. Ozsi
10. maky
11. MessiFan
12. 30dani
13.Corvy
14. raulmadrid
15.MEMME89
FCBMessi19 írta:1. TomabenceMEMME89 írta:Szavasztok! Én is szereték jelentkezni a FIFA09 bajnokságra!
2. messideco
3. faith
4. zoli243player
5. vargaakos
6. Freedom7
7. gergo9
8. FCBMessi19
9. zoli722
10. Ozsi
11. maky
12. MessiFan
13. 30dani
14. Corvy
15. raulmadrid
16. MEMME89
Hát nem nagyon találok, szerintem külön még senki nem csinált mert már rákészülnek a FIFA11-re, valameik gyerek akinek a topikját szoktam nézni irta is hogy majd legközelebb 11-hez csinál bármit issjay írta:Igen, (mert a fifa hungary-s nekem nem működik)L.Messi 10 írta:Keretfrissitésre gondolsz?sjay írta: Még egy kérdés, mert látom vágod ezt a témát:
Innen nem lehet adat bázist letölteni?
Igen, (mert a fifa hungary-s nekem nem működik)L.Messi 10 írta:Keretfrissitésre gondolsz?sjay írta:Még egy kérdés, mert látom vágod ezt a témátL.Messi 10 írta:...:
Keretfrissitésre gondolsz?sjay írta:Még egy kérdés, mert látom vágod ezt a témátL.Messi 10 írta:...: