Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a nevek most nem fontosak...de 4 sérült és még nem is nagyon értek labdáhozlooka írta:Apa kezdődik... vagy csak folytatódik?daffy írta:diarra is lesérült,a szezon még messze van,de már 4en sérültek![]()
Na jó, persze nem olyan vészes ez a helyzet. Pepe valószínűleg visszatér a bajnoki rajtra. Diarra meg lehet, hogy nem is marad, ha mégis akkor is felépül és már játszhat a Mallorca ellen.
A problémásabb esetek ugye Kaká és Garay. Kaká nagy érvágás, nem hiszem, hogy Canales pótolni tudja, de VdV szerintem megoldja az ő hiányát, esetleg Xabi Alonso feljebb lép.
Garay meg... Lehet ennek örülnöd kéneeddig irtó gyenge a srác, nem lesz gond pótolni, max odatesznek egy pokrócot a helyére a kispadon, hogy ne legyen hiányérzetük.
Apa kezdődik... vagy csak folytatódik?daffy írta:diarra is lesérült,a szezon még messze van,de már 4en sérültek
és ezt a csapat miért nem látja?messideco írta:Nektek legalább van 3-4 alternatíva Diarra helyett: Xabi, Khedira, Gago, másik Diarra. De nekünk ha Busi lesérül, nincs senki...daffy írta:diarra is lesérült,a szezon még messze van,de már 4en sérültek
Ezzel a nyilatkozattal szerintem semmi gond nincsen. Teljesen érthető. Nyilván nem úgy gondolja, hogy a duplázás a minimum, csupán -számomra- ez a nyilatkozat azt jelenti hogy mindenhol esélyesnek tartja a csapatát. A Canalesre vonatkozó nyilatkozat sztem még szimpatikus is.Fecooo írta:szombat, 15:47 - Kaká: "Amikor visszatérek, meg kell harcolnom a helyemért. Mourinhóval minden lehetséges, a duplázástól kezdve a triplázásig. Canalesből világsztár lesz."
(madridista)
ez de szép nyilatkozat
ez a két lehetőség van csak?
ferninho írta:na most olvasd el mégegyszer és értelmezdFecooo írta:szombat, 15:47 - Kaká: "Amikor visszatérek, meg kell harcolnom a helyemért. Mourinhóval minden lehetséges, a duplázástól kezdve a triplázásig. Canalesből világsztár lesz."
(madridista)
ez de szép nyilatkozat
ez a két lehetőség van csak?![]()
Fecooo írta:szombat, 15:47 - Kaká: "Amikor visszatérek, meg kell harcolnom a helyemért. Mourinhóval minden lehetséges, a duplázástól kezdve a triplázásig. Canalesből világsztár lesz."
(madridista)
ez de szép nyilatkozat
na most olvasd el mégegyszer és értelmezdFecooo írta:szombat, 15:47 - Kaká: "Amikor visszatérek, meg kell harcolnom a helyemért. Mourinhóval minden lehetséges, a duplázástól kezdve a triplázásig. Canalesből világsztár lesz."
(madridista)
ez de szép nyilatkozat
nem jöttem volna csak - biztos én értelmeztem félre- csak ezzel a "ha a bíró hagyja" kijelentés szerintem kicsit félreértelmezhető.Tényleg nem értem miért kell megint Chealse-vel jönni
Ez most attól független volt, ugyanis a lényege az volt, hogy a Sevillánál erősebb csapatnak is tudtunk két gólt rúgni-RealMadrid777- írta:Viszont mi ez hogy a bíró hagyja?szerintem meg kellett volna ani de ha annyira igazságosak vagyunk akkor tavaly a Chelsea jut be a döntőbe mert ott meg adott nektek valaki idén meg elvett.ennyi.
Garay esetében kétlem neki a jobb térdkalácsa ficamodott ki.nem vagyok orvos,de ez nem inkább az izomzat bemelegítése miatt lehet?
nem akarok veszekedni meg a tegnapi hsz-em tényleg kicsit durva volt de Barca_10 itt úgy állította be mintha odaát csak a Messi-Ronaldo vitházo szólt vonla közben belekevert egy teljesen másik ügyet.ez a 3-1 meg nem gáz, annak fényében, h az Inter ellen is továbbmentünk volna innen, ha a bíró hagyja
lui1698 írta:Öreganyám jobb gyógyító, mint a ti orvosaitok. Évek óta ez megy ott. Nincs olyan időszak, hogy ne lenne 2-3 sérült folyamatosan. Ugyan ez a helyzet az Arsenal-nál is. Jövőre szerintem Perez papának egy orvosi csapatra kellene beruházni.daffy írta:kaka,pepe,garay out
Öreganyám jobb gyógyító, mint a ti orvosaitok. Évek óta ez megy ott. Nincs olyan időszak, hogy ne lenne 2-3 sérült folyamatosan. Ugyan ez a helyzet az Arsenal-nál is. Jövőre szerintem Perez papának egy orvosi csapatra kellene beruházni.daffy írta:kaka,pepe,garay out
Hát ezzel sztem mind a Real, mind a futballtársadalom jól jártdaffy írta:pepe out
te a Madridistán nem azért lettél leoltva mert azt mondtad hogy Messi a legjobb és nem Ronaldo hanem azért mert ebbe a vitába belekevertél olyan dolgokat amik nem odavalók.elkezdtél mindenkit provokálni olyan szövegekkel hogy "csoda ha továbbjutotok a BL-ből"..meg ilyenek.szánalom.ez hogy jött neked a Messi-CR vitához?ja hogy elfogytak az érveid..jaj dde baba.Barca_10 írta:Én az előbb madridistán megírtam(picit durván) a véleményemet és mindenki elkezdett oltogatni,hogy hogyan merészelem becsmérelni a "cukiviláglegjobbja" Roncikát.