Üdv, nekem is nagy kedvenceim. Bár ebben a témában nincs sok film, de ismerek párat. Klasszikusnak mondható a The Firm, és az Awaydays(Tranmere), ezek a klasszikus angol utcai casual életet mutatják be. Ne várj annyira jó filmet, mint a GSH meg a Football Factory, mert ezek nem használnak annyira hatásvadász eszközöket, és Danny Dyer sem játszik benne.FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Megnéztem a Football Factory és a Green Street című filmet.
Nagyon bejöttek![]()
![]()
Ajánlom mindenkinek![]()
Valaki tudna még ilyesmi filmeket ajánlani?
Nagyon megköszönném
Aztán ott van még a Cass, egy afro-amerikai West Ham szurkoló, akit gyerekkorában mindenki megvet, ám lassan ő lesz az ICF vezére.
A Footballmaffia - Rise of the Footsoldier- már kicsit más stílus, nem pont a footballról szól, de mindenképpen ajánlós
A The Business szintén, ez már végképp nem a footballról szól, de Danny Dyer hatalmasat alakít benne, és nagyon jó film.
Ohh, és utoljára a The Damned United, ezt magyarul nem adták ki, és én sem láttam még, de mindenképp ajánlós ez is. Brian Clough 44 napnyi tevékenységét dolgozza fel a Leeds United-nál.
Nos, remélem tudtam segíteni. Ha tényleg érdekelnek ezek a típusú filmek, akkor ezek is biztos, hogy tetszeni fognak.