Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
daffy
Madridista

2010.08.16. 08:06:42

looka írta:
daffy írta:diarra is lesérült,a szezon még messze van,de már 4en sérültek
Apa kezdődik... vagy csak folytatódik? :)

Na jó, persze nem olyan vészes ez a helyzet. Pepe valószínűleg visszatér a bajnoki rajtra. Diarra meg lehet, hogy nem is marad, ha mégis akkor is felépül és már játszhat a Mallorca ellen.

A problémásabb esetek ugye Kaká és Garay. Kaká nagy érvágás, nem hiszem, hogy Canales pótolni tudja, de VdV szerintem megoldja az ő hiányát, esetleg Xabi Alonso feljebb lép.
Garay meg... Lehet ennek örülnöd kéne :lol: eddig irtó gyenge a srác, nem lesz gond pótolni, max odatesznek egy pokrócot a helyére a kispadon, hogy ne legyen hiányérzetük. :lol:
a nevek most nem fontosak...de 4 sérült és még nem is nagyon értek labdához
looka
Capitá del Barça

2010.08.16. 08:00:04

Apa kezdődik... vagy csak folytatódik? :)

Na jó, persze nem olyan vészes ez a helyzet. Pepe valószínűleg visszatér a bajnoki rajtra. Diarra meg lehet, hogy nem is marad, ha mégis akkor is felépül és már játszhat a Mallorca ellen.

A problémásabb esetek ugye Kaká és Garay. Kaká nagy érvágás, nem hiszem, hogy Canales pótolni tudja, de VdV szerintem megoldja az ő hiányát, esetleg Xabi Alonso feljebb lép.
Garay meg... Lehet ennek örülnöd kéne :lol: eddig irtó gyenge a srác, nem lesz gond pótolni, max odatesznek egy pokrócot a helyére a kispadon, hogy ne legyen hiányérzetük. :lol:
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.08.16. 07:58:29

de van, Keita :wink:

mert az eredeti posztja akárki akármit mondd, ő nem középső irányító középpályás nem tud ő irányítani, ő egy jó munkás
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
daffy
Madridista

2010.08.16. 07:54:58

messideco írta:
Nektek legalább van 3-4 alternatíva Diarra helyett: Xabi, Khedira, Gago, másik Diarra. De nekünk ha Busi lesérül, nincs senki... :roll:
és ezt a csapat miért nem látja?
messideco
Presidente del Barça

2010.08.16. 07:53:03

Nektek legalább van 3-4 alternatíva Diarra helyett: Xabi, Khedira, Gago, másik Diarra. De nekünk ha Busi lesérül, nincs senki... :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
daffy
Madridista

2010.08.16. 07:11:29

diarra is lesérült,a szezon még messze van,de már 4en sérültek ](*,)
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.15. 15:36:42

Fecooo írta:szombat, 15:47 - Kaká: "Amikor visszatérek, meg kell harcolnom a helyemért. Mourinhóval minden lehetséges, a duplázástól kezdve a triplázásig. Canalesből világsztár lesz."
(madridista)

ez de szép nyilatkozat :D

ez a két lehetőség van csak? :D
Ezzel a nyilatkozattal szerintem semmi gond nincsen. Teljesen érthető. Nyilván nem úgy gondolja, hogy a duplázás a minimum, csupán -számomra- ez a nyilatkozat azt jelenti hogy mindenhol esélyesnek tartja a csapatát. A Canalesre vonatkozó nyilatkozat sztem még szimpatikus is.

Ami kicsit idegesítő néha a Mou-val kapcsolatos kijelentések játékosoktól, szurkolóktól egyaránt. Elismerem hogy kiváló edző, nagy sikereket ért el (az emberi oldala egy más dolog), de úgy kezelik mint egy Messiást, hogy kizárólag ő képes sikereket elérni a csapattal. Zárójelben megjegyzendő, ezzel a saját csapatukat minősítik.
Sok real drukkernek szétfeszíti az agyát, hogy Messit mennyire sztárolják, akkor joséval mi a helyzet?
Nincsenek álmatlan éjszakáim emiatt csak kikívánkozott már belőlem. A legviccesebb, hogy ha nem is nyernek semmit Mou akkor is isten lesz, merthogy "ő scak a következő idényre ígért sikereket". Ez tényleg jó taktika. :lol:
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.15. 13:05:19

ferninho írta:
Fecooo írta:szombat, 15:47 - Kaká: "Amikor visszatérek, meg kell harcolnom a helyemért. Mourinhóval minden lehetséges, a duplázástól kezdve a triplázásig. Canalesből világsztár lesz."
(madridista)

na most olvasd el mégegyszer és értelmezd :wink: :D

Egészséges önbizalom.
Egyébként ezt úgy szokták mondani,hogy bármi lehetséges,hogy "nyeretlenségtől a triplázásig".
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.15. 13:03:55

(madridista)

Lehet,hogy csak ez a 2 lehetőség van,de kupa nélkül ebben a szezonban sem marad a Madrid.A Bernabeu-kupát minden évben elhódítják. :D
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
ferninho
Madridista

2010.08.15. 13:03:01

(madridista)

na most olvasd el mégegyszer és értelmezd :wink: :D
madridista
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.15. 12:51:51

szombat, 15:47 - Kaká: "Amikor visszatérek, meg kell harcolnom a helyemért. Mourinhóval minden lehetséges, a duplázástól kezdve a triplázásig. Canalesből világsztár lesz."
(madridista)

zsuni
Capitá del Barça

2010.08.15. 12:19:23

az orvosok azért sz.rok, mert egy játékosnak benő a szőr a seggén, akkor 3 hétre kiirják, és jó esetben 3 hónap mulva játszani fog.
-RealMadrid777-
Barça C

2010.08.15. 12:15:32

Tényleg nem értem miért kell megint Chealse-vel jönni
nem jöttem volna csak - biztos én értelmeztem félre- csak ezzel a "ha a bíró hagyja" kijelentés szerintem kicsit félreértelmezhető.
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.15. 12:11:22

Tényleg nem értem miért kell megint Chealse-vel jönni, csupán egy megjegyzés volt a kupavisszavágó kapcsán, de úgy látszik egyes real szurkolók nem tudnak túllépni azon a meccsen.

A sérülésekhez csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy Kaká azért "sérült" mert műttette magát, Garay pedig ha jól emlékszem "mérkőzés-sérülést" szedett össze ami nem az orvosok hibája. Pepe kiesését pedig inkább lehet az edzői stábra fogni.

Szóval akik Pep "baromságának" állítják be a tegnapi vereséget, gondolják át mi ér többet: egy biztos eredmény a visszavágóra vagy hogy 1-2 kulcsemberünk jó időre kiessen?

A Barca-Real vitához csak annyit fűznék, hogy tényleg ez a topic neve és a szurkálódás természetes, de ezt túlzásba vinni sztem értelmetlen mert az ember ezzel nemcsak magát hanem az oldalt és valamilyen szinten a többieket is minősíti.
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.15. 11:46:28

-RealMadrid777- írta:Viszont mi ez hogy a bíró hagyja?szerintem meg kellett volna ani de ha annyira igazságosak vagyunk akkor tavaly a Chelsea jut be a döntőbe mert ott meg adott nektek valaki idén meg elvett.ennyi.
Ez most attól független volt, ugyanis a lényege az volt, hogy a Sevillánál erősebb csapatnak is tudtunk két gólt rúgni
-RealMadrid777-
Barça C

2010.08.15. 11:36:53

nem vagyok orvos,de ez nem inkább az izomzat bemelegítése miatt lehet?
Garay esetében kétlem neki a jobb térdkalácsa ficamodott ki.
ez a 3-1 meg nem gáz, annak fényében, h az Inter ellen is továbbmentünk volna innen, ha a bíró hagyja
nem akarok veszekedni meg a tegnapi hsz-em tényleg kicsit durva volt de Barca_10 itt úgy állította be mintha odaát csak a Messi-Ronaldo vitházo szólt vonla közben belekevert egy teljesen másik ügyet.
Viszont mi ez hogy a bíró hagyja?szerintem meg kellett volna ani de ha annyira igazságosak vagyunk akkor tavaly a Chelsea jut be a döntőbe mert ott meg adott nektek valaki idén meg elvett.ennyi.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.15. 11:05:19

lui1698 írta:
daffy írta:kaka,pepe,garay out :?
Öreganyám jobb gyógyító, mint a ti orvosaitok. Évek óta ez megy ott. Nincs olyan időszak, hogy ne lenne 2-3 sérült folyamatosan. Ugyan ez a helyzet az Arsenal-nál is. Jövőre szerintem Perez papának egy orvosi csapatra kellene beruházni.

nem vagyok orvos,de ez nem inkább az izomzat bemelegítése miatt lehet?most egy orvos nem nagyon tehet róla,hogy megsérül valaki,maximum arról,hogy mikor épül fel,hogy halad a rehabilitációja. Rengeteg szakadásos,húzódásos dolog van ott.

Vagy az orvos csinálja a bemelegítést?nem az erőnléti edző?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.15. 11:02:53

daffy írta:kaka,pepe,garay out :?
Öreganyám jobb gyógyító, mint a ti orvosaitok. Évek óta ez megy ott. Nincs olyan időszak, hogy ne lenne 2-3 sérült folyamatosan. Ugyan ez a helyzet az Arsenal-nál is. Jövőre szerintem Perez papának egy orvosi csapatra kellene beruházni.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.15. 10:27:29

daffy írta:pepe out :?
Hát ezzel sztem mind a Real, mind a futballtársadalom jól járt
(bocs, ha megsértettem vkit)

ez a 3-1 meg nem gáz, annak fényében, h az Inter ellen is továbbmentünk volna innen, ha a bíró hagyja
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.08.15. 10:15:52

:-)

Én meg nem kötekedni akarok,de az Eurobarca oldalának BarcavsReal Topicjában hadd hadakozzunk már egymással,néha kicsit érzelmektől túlfűtötten,nyersen,szurkálódva!!!
Hozzáteszem,Focidrukkerkultúra határain belül!!

És még 2 megjegyzés:

1: Cr szerintem is erősebb abban Messi-nél,hogy tök egyedül,meg a semmiből,a saját zsenijéből alkosson,igaz ő mindig olyan csapatban játszott,ahol gyengébb volt a Party, játszótárs felhozatal,mint itt,szóval talán könnyebben ki is tudott tűnni ezáltal!(mint pl Henry-Arsenal,ha értitek)

2:
Messi jobb mint Cr!!!!

Mert/És Nálunk játszik!:-):-)

Nem?
daffy
Madridista

2010.08.15. 09:12:19

szerintem semmi gáz nincs,3-1 nem rossz eredmény idegenben. messit nem kellett játszatni hisz alig edzett és pep is megmondta h súlyfeleslege van. nem hiszem h a világ jelenlegi legjobbját a sérülés kockázatának kéne kitenni. ha megnézitek,mind2 forumon általában az új,mondhatni divatdrukkerek a surmóbbak. érthető piszkálódás megy mindenki részéről,de a 1x évesek közül nagyon sokan csak cr meg messi nevét ismerik a csapatból. én ismerek egy srácot,aki "óriási" barca szurkoló,de a vb-n messi miatt a BRAZILOKNAK szurkolt...ennyit erről :roll:
ui: még el sem kezdődött a szezon,de már kaka,pepe,garay out :?
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.15. 03:10:22

minden egyes ponttal egyetértek =D> =D> =D> =D>
Forca Barca!!!!
miihii
KHAL

2010.08.15. 02:35:00

Ti aztán már rendesen hangoltok a szezonra,bakker :P
-Óriási következtetéseket vontok le a felkészülési meccsek alapján,h semmire sem fog menni a reál ellenünk,mert...
-Nagyon régóta várt örömmel lehet most oltogatni a BARCA C-t,mert kikaptunk az első meccsen a Szuperkupán.Remélem jövő héten lekonyul a kis szájáról a kaján vigyor minden blankónak,aki így tesz.
-Messit is lehet ám most fikázni,mert borzasztóan mértékadó meccsen van túl ő is és a csapat is.(Mértékadó alatt nem a meccs tétjét,hanem a csapattársak minőségét értve...)
-Azt meg pláne sosem bírtam felfogni,h miért ITT kell szidni a madridistát,fórumereket.Ha vkinek gondja van a másik oldallal,talán oda kéne írni az ügyben.Jobban a helyén van a dolog,plusz itt nem nézik jó szemmel a rivális site emlegetését.Joggal.
-Ez ugyanígy igaz az idelátogató realistákkal.Mi szükség van szemforgatós,oltogatós benyögésekre?Azért,h legyen ennek felvevőrétege és lehessen sz.rozni a BARCÁsokat utána?Vicc.

Csigalom és nyugavér :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-RealMadrid777-
Barça C

2010.08.15. 00:29:04

Barca_10 írta:Én az előbb madridistán megírtam(picit durván) a véleményemet és mindenki elkezdett oltogatni,hogy hogyan merészelem becsmérelni a "cukiviláglegjobbja" Roncikát.
te a Madridistán nem azért lettél leoltva mert azt mondtad hogy Messi a legjobb és nem Ronaldo hanem azért mert ebbe a vitába belekevertél olyan dolgokat amik nem odavalók.elkezdtél mindenkit provokálni olyan szövegekkel hogy "csoda ha továbbjutotok a BL-ből"..meg ilyenek.szánalom.ez hogy jött neked a Messi-CR vitához?ja hogy elfogytak az érveid..jaj dde baba.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.15. 00:08:28

Messi nem ér túl sokat Xaviék nélkül...
de az is igaz, hogy CR a Madridban eddig mindössze csak annyit csinált 1 év alatt, hogy a 11-eseket és a szabadrúgásokat pontosan rúgta. Ennyi, nem több. Illetve láttuk a portugál válogatottban is "remekelni".

Szóval gyermeteg dolognak tartom, amikor a modern fociban azt próbálják kiemelni, hogy egy játékos nem ér semmit a kulcs csapattársai nélkül...ugyanis ez mindig és mindenkire igaz.
Lezárt