Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon köszönöm!davidvilla77 írta:Üdv a fórumon! Érezd jól magad9Dave írta:Hello!
Új vagyok az oldalon!
Ha valakinek van egy kis felesleges ideje, csinálna nekem egy ilyen aláírás képet David Villa -ról? Sajna rendert nem naon tudok készíteni.
davidvilla77 -nek meg ronaldinho89 -nek pl. láttam remekműveit...
Nagyon megköszönném!
Bár igaz még nem játszott Barca mezben...
És hol lehet az ilyeneket baállítani magamnak!?![]()
Ajándék:
(kicsit összedobálva![]()
)
Üdv a fórumon! Érezd jól magad9Dave írta:Hello!
Új vagyok az oldalon!
Ha valakinek van egy kis felesleges ideje, csinálna nekem egy ilyen aláírás képet David Villa -ról? Sajna rendert nem naon tudok készíteni.
Nagyon megköszönném!
És hol lehet az ilyeneket baállítani magamnak!?
Ok, köszi!Messithebest írta:9Dave írta:Hello!
Új vagyok az oldalon!
Nagyon megköszönném!
Üdv a fórumon!Érezd itt jól magad. Ott felmész a profilba és ott az aláirásnál beteszed így: [img]kép%20link[/img]
9Dave írta:Hello!
Új vagyok az oldalon!
Nagyon megköszönném!
Gyönyörű munka!higany írta:
Húha ez nagyon jóféle lett.Grat hozzá =)ronaldinho89 írta:ferninho renderével:
tényleg jó lett. lehet ma én is alkotok belőle valamit.
Nagyon szépen köszönöm! Igénybe is venném.....davidvilla77 írta:P.U.Y.O.L. írta:Uhhh...
Ez nagyon rendben van! Nekem is megpróbálsz össze hozni valamit abból a képből, amit belinkeltem? Nagyon örülnék neki. (persze csak ha van egy kis felesleges időd rá....)
Csináltam még egyet:
(úgy mindenkinek szól, nemcsak P.U.Y.O.L.-nak, csak ő kért még anno egy puyol-os siget)
Bár láttam, hogy davidvilla77 levágta a kívánt részeket, de a Google-be beírva, hogy "Blue smileys", az első találatként kidobta a háttérképet: LinkPerrero írta:http://i38.tinypic.com/29e12mu.jpg az alsó-felső cuccokat letudná szedni
most muszáj összeszednem neked egy portfolio-t?vuvu írta:hagyjuk már ferninho. 3 új sig, ebből a raúlossal viszonylag elégedett vagyok, a joe cole meg a "nemszar" kategória nálam![]()
vérprofi srác a vuvu, csak az önbizalom számára ismeretlen fogalom....S.Agüero írta: Ha még csak ez volt az 1. siged akkor gratula, fejlődj csak!