Frantic írta:Pepnek semmilyen döntését nincs jogod megkérdőjelezni. Az eredmények őt igazolják.
Majd ha évekig nem nyerünk semmit,mint a Madrid,akkor talán.vagy akkor sem.
Egy vicc, ami itt folyik?????? akkor azt hogy nevezed, ami Madridban folyik?
2év 2 bajnoki cím. miről beszélsz?
Keita, ha előrébb játszik, abba megint belebukhat Pep ?
tavaly a bajnokságban 29 meccsen 6 gól 15 gólpassz.
szerintem ez nem olyan gáz.
A dülledt szemű török-német meg nem kell ide.
Az utolsó bekezdésed pedig úgy ahogy van, röhej.
ne haragudj,nem kötekedni akarok veled,de nem értem, mik az elvárásaid.
OFF: Ne haragudj,de ez egy közösségi fórum ahol jogom van leírni a véleményem,megkérdőjelezni az edzőt. A tiédhez hasonló hsz-eket kellene törölni,amik csak a másik hozzászólását fikázzák,de építő jellegű részt nem tartalmaznak. Ha nekem az a véleményem,hogy Pep rosszul igazol,akkor ez,egyetérteni nem kell,de ha le írod,akkor indokold meg.
Keita 15 gólpasszára valahogy nem emlékszem, a 6 góljából pedig 3 egy meccsen esett,kb olyan szintűek,hogy jó helyen volt egy szögletnél és rápattant a fejére... Egy Barcában ennél még egy cserének is több kell.
Az is érdekes,hogy Madriddal példálózol. Ezt a barca vs real topicban tedd. Az elvárásom csupán annyi,mint a többi józan szurkolónak,legfeljebb én más játékosokkal tartom ezt elérhetőnek.
ON: De hogy valami építő jellegűt is írjak. Busquetsnek Xavi helyén lenne meg az ideális helye, testalkata, játékstílusa(hozzáérnek és már borul is- jól fedezi a labdát, pontos passzok) arra a posztra való. Így Xavi a könnyebb meccseken pihenhetne is. Özilre pedig nagy szükség lett volna,mert Iniesta nagyon sérülékeny, Dos Santos és Thigao egyszerre történő felhozása pedig közép és nagy csapatok ellen megbosszulhatja magát,főleg,h Thiago az előszezonban sem játszott. Elég lenne,ha JDS feljönne,elég érett arra,hogy csereként lassan beépüljön a Barcába.