Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, egyetértek. Engem is nagyon meglepett ez az Özil-es dolog. Itt valami nagyon nincs rendben. Remélem, hogy a fele sem igaz ennek a hírnek.zsoltfree írta:Nagyon remélem hogy e legfrissebb Öziles cikk nem teljesen igaz. Ennyire egy klubbot nem lehet leégetni. Ő hogy csinálja, elmegy tárgyalni, aztán a végén megkérdezi Pepet hogy amúgy kell ő nekünk? Nem Sandro, nem kell. A németek szerintem még most is néznek hogy ez most kandikamera volt vagy mi? Ha Sandro ennyire képes akkor gyorsan húzzon el mert még gyakorlatilag semmit nem csinált... Ennyit rég tököltek az átigazolásokkal.
Özil kiszorította volna a fiatalokat,szerintem így mindenkinek jó.messideco írta:Na ez kelet reggelre. Nem jön Özil, pedig nagyon vártam már, hogy létrejöjjön a transzfer.
Legalább Mascherano érkezik, aminek örülök.
De ha azt mondom, hogy Hleb 17 milla volt es ezt meg hozzacsapom a 15-hoz, majd azt mondom, hogy 32-ert jon Mascherano Toure helyett, akkor maris rosszul cseng.Attika 25 írta:Ugyanakkor viszont Mascherano érkezhet,15 milla+Hleb körüli árat emlegetnek,ami így nem is hangzik rosszul
Ne keverjétek össze a két dolgot.. teljesen más a két ügy, azért Cesc barca nevelés míg masche nem illetve azért maschenak nem a 'második' apja wenger, szóval nagyon nagy különbségek vannak. Szerintem le kellene már szállni erről a cesc témáról jövőre ugyis jön addig meg nem baszogassuk már(nem mintha olvasná ezeket..sjd írta:"Mascherano nyilvánosan kijelentette, hogy távozni kíván"
Te is hallottad, Cesc?
Na ne, csak ide ne.. bárkit csak őt ne.. Azt hiszem, jó ideig fogom keresni Tourét még meccsek közben.. Mascherano? Atya világ..sjd írta:"Mascherano nyilvánosan kijelentette, hogy távozni kíván
Sosem találnak ki semmit.lui1698 írta:Ez nagyon nagy tévedés.mes írta:Szerintem ennek 99%-a Benedek Elek mesegyujtemenyebol valo, de azert en nem bannam ezt az uzletet.
Rick D'Andrea a történet kitalálója. Őt kell érte dícsérni!