Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.12. 23:35:26

mes írta:Szerintem ennek 99%-a Benedek Elek mesegyujtemenyebol valo, de azert en nem bannam ezt az uzletet. :lol:
Ez nagyon nagy tévedés.
Rick D'Andrea a történet kitalálója. Őt kell érte dícsérni! :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.08.12. 23:33:12

Predator írta:Goal szerint megegyeztünk a 'Poollal Masche áráról: 15 milla+Hleb

Szerintem ennek 99%-a Benedek Elek mesegyujtemenyebol valo, de azert en nem bannam ezt az uzletet. :lol:
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.12. 23:30:49

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... for-javier

Közel sem hivatalos, sőt.
A cikk 15 milliót plusz Hlebet említ.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Predator
Barça B

2010.08.12. 23:30:30

Goal szerint megegyeztünk a 'Poollal Masche áráról: 15 milla+Hleb
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.12. 20:12:43

Lionel85 írta: De ha Iniesta,vagy Xavi kidől...
Szerintem még ne könyvelgessél, mert nem augusztus 12-én záródik az átigazolási szezon, hanem augusztus 31-én. :D
Sérülés és eltiltás pedig lesz a szezon során, már ha csak Iniestából indulunk ki. Ilyen vékony kerettel 60-70 tétmeccset kizárt, hogy végigjátsszunk![/quote]

Nem tudom,ilyenkor mi már ritkán igazolunk.Kezdődik a szezon a hétvégén. Remélem jön valaki,csak kezdek beletörődni,hogy lehet nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.12. 20:09:31

csababarca írta:Lassan elkönyvelhetjük,hogy senkit nem igazolunk,és ezzel a vékony kerettel vágunk neki a szezonnak. HA az alapemberekből nem sérül le senki,főleg ami a középpályát illeti,akkor idén is legfőbb favoritok leszünk.

De ha Iniesta,vagy Xavi kidől...
Szerintem még ne könyvelgessél, mert nem augusztus 12-én záródik az átigazolási szezon, hanem augusztus 31-én. :D
Sérülés és eltiltás pedig lesz a szezon során, már ha csak Iniestából indulunk ki. Ilyen vékony kerettel 60-70 tétmeccset kizárt, hogy végigjátsszunk!
Kép
Kép
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.12. 20:01:17

csababarca írta:Lassan elkönyvelhetjük,hogy senkit nem igazolunk,és ezzel a vékony kerettel vágunk neki a szezonnak. HA az alapemberekből nem sérül le senki,főleg ami a középpályát illeti,akkor idén is legfőbb favoritok leszünk.

Ezt miböl gondolod ?:D Remélem még legalább 1 kp igazolunk
Visca El Barca
Kép
sunyi-menyet
Barça C

2010.08.12. 19:52:50

(henry fizetése 8, rafaé 6 millió lett volna)
és ha jól emlékszem henry 4 milliót kap a ny-nál és a kieső 4 millát szerette volna behajtani... közös megegyezéssel ezért bontott szerződést, így ingyen igazolhatóvá vált, kvázi többet tudott kisajtolni a red bulltól...
Hajrá Barca!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.12. 19:50:30

Lassan elkönyvelhetjük,hogy senkit nem igazolunk,és ezzel a vékony kerettel vágunk neki a szezonnak. HA az alapemberekből nem sérül le senki,főleg ami a középpályát illeti,akkor idén is legfőbb favoritok leszünk.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.12. 19:47:57

Attika 25 írta:Na meg azért a tizenvalahány milla amit megspórolunk idén a fizetésükön sem kevés ám :wink:
Ebben teljesen igazad van, bár természetesen, ha az előző gondolatmenetet folytatjuk....akkor is megspóroltuk volna a fizetésüket, ha eladjuk őket.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.12. 19:41:39

Az egyértelmű,de pénzért nem biztos,hogy oda tudtak volna menni ahova akarnak. Jó volt ez így szerintem.

Szerintem úgy volt vele a vezetőség,hogy a fizetésüket úgyis megspóroljuk,menjenek ahova szeretnének és legyenek boldogok.
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.12. 19:40:12

Attika 25 írta:Na meg azért a tizenvalahány milla amit megspórolunk idén a fizetésükön sem kevés ám :wink:
A fizetésükön akkor is spóroltunk volna,ha pénzért mennek...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.12. 19:38:39

Na meg azért a tizenvalahány milla amit megspórolunk idén a fizetésükön sem kevés ám :wink:
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.12. 19:36:07

chonggy írta:Akkor félreértés volt.. :) am lehet hogy igazad van,de én akkor sem értem,csőd közepén miért kell ingyen adni playákat... :evil:
Természetesen van igazság abban, amit írsz, viszont szerintem szép gesztus volt ez a vezetőktől. A pénz az pénz. Azért csőd szélén nem vagyunk...
Ez már egy cseppet OFF lett...bocs érte
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.12. 19:30:24

P.U.Y.O.L. írta:
chonggy írta:
P.U.Y.O.L. írta: Kizárt dolognak tartom, hogy elköltsük azt a 40 millát. Szerintem max. 1 játékos fog még érkezni, de az is lehet, hogy egy sem...

Mért,én nem egyet mondtam?? :D
Félre értesz....illetve én sem fogalmaztam a legszerencsésebben. Arra akartam első sorban utalni, hogy bár ingyen engedtük el Henryt és Rafát, de attól még "spórolni" fog a klub ott, ahol tud és bár 40 millában határozták meg az átigazolási összegek maximumát, az nem azt jelenti, hogy muszáj lenne elkölteni. (azt, hogy szerintem már csak 1-et igazolunk, a te kommentedtől abszolút függetlenül írtam, amolyan saját véleményként) Nem akartam kritizálni a kommentedet, bocs, ha úgy hatott. :)
Akkor félreértés volt.. :) am lehet hogy igazad van,de én akkor sem értem,csőd közepén miért kell ingyen adni playákat... :evil:
Kép

P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.12. 19:23:29

chonggy írta:
P.U.Y.O.L. írta:
chonggy írta:Akkor csak KK kell,és van 40M,nem?Mondjuk az lehetne 50-55 is,ha nem adjuk Titit meg Rafát ingyen...És még arról beszélnek,hogy krízis van.. :roll:
Kizárt dolognak tartom, hogy elköltsük azt a 40 millát. Szerintem max. 1 játékos fog még érkezni, de az is lehet, hogy egy sem...

Félre értesz....illetve én sem fogalmaztam a legszerencsésebben. Arra akartam első sorban utalni, hogy bár ingyen engedtük el Henryt és Rafát, de attól még "spórolni" fog a klub ott, ahol tud és bár 40 millában határozták meg az átigazolási összegek maximumát, az nem azt jelenti, hogy muszáj lenne elkölteni. (azt, hogy szerintem már csak 1-et igazolunk, a te kommentedtől abszolút függetlenül írtam, amolyan saját véleményként) Nem akartam kritizálni a kommentedet, bocs, ha úgy hatott. :)
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.12. 19:13:06

P.U.Y.O.L. írta:
chonggy írta:Akkor csak KK kell,és van 40M,nem?Mondjuk az lehetne 50-55 is,ha nem adjuk Titit meg Rafát ingyen...És még arról beszélnek,hogy krízis van.. :roll:
Kizárt dolognak tartom, hogy elköltsük azt a 40 millát. Szerintem max. 1 játékos fog még érkezni, de az is lehet, hogy egy sem...

Kép

P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.12. 19:12:21

chonggy
Capitá del Barça

2010.08.12. 19:09:21

Attika 25 írta:
chonggy írta:meg Dani mögé valaki,és slussz..
Dani mögé itt van már Adriano :wink: Élmény volt nézni a játékát a felkészülési meccseken,s valóban két lábas,s az elvileg azért gyengébbik jobb lábával olyan beadásai voltak amilyet Alves egy teljes szezon alatt is csak elvétve tudott. Szerintem ő nagyon nagy vétel volt :)
Igaz-igaz,róla teljesen megfeletkeztem...Bocs..Akkor csak KK kell,és van 40M,nem?Mondjuk az lehetne 50-55 is,ha nem adjuk Titit meg Rafát ingyen...És még arról beszélnek,hogy krízis van.. :roll:
Kép

Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.12. 19:06:10

chonggy írta:meg Dani mögé valaki,és slussz..
Dani mögé itt van már Adriano :wink: Élmény volt nézni a játékát a felkészülési meccseken,s valóban két lábas,s az elvileg azért gyengébbik jobb lábával olyan beadásai voltak amilyet Alves egy teljes szezon alatt is csak elvétve tudott. Szerintem ő nagyon nagy vétel volt :)
mrlevy
Jugador del Barça

2010.08.12. 19:03:56

chonggy írta:
mrlevy írta:A "Mascherano agyatlan,buta,favago,hentes es rosszul jarnank vele mert allandoan kialitatna magat es mindig eltiltva lenne" temahoz gyujtottem informaciot.

Mascherano 4 szezont huzott le eddig angliaban.
98 bajnoki merkozesen 3 piros es 24 sargalapot szedett ossze.

Tenyleg csak osszehasonlitas keppen egy masik jatekos adatai ugyanezen bajnoksagban ,ugyanebben az idoszakban.
119 bajnoki 1 piros 28 sarga.

Kerdezem en hogy akkor ez a masik jatekos aki szinten eleg sok lapot gyujt be az adatok alapjan szerintetek is rossz igazolas lenne mert a jatekaban benne van a lap es mindig felnenk hogy mikor alitatja ki magat vagy hogy nem lehet ott fontos meccseken mert eltiltasa van?

Senki ne valaszoljon mert ez csak egy provokacio :D
De elegem van abbol hogy sok okos leszol jatekosokat csak azert mert neki nem szimpatikus a jateka vagy a szemelyisege.
az a másik játékos Cesc,ugye?? :lol:
am sztem Masch teljesen felesleges lenne,egy KK kell,meg Dani mögé valaki,és slussz..

Ott a nyertes :)
Igen Fabregas a "masik jatekos" ;)
Olyan jatekossal akartam osszehasonlitani aki szinten angol bajnoksagba jatszik es ugyanugy "hirbe hoztak" mar a Barcaval.
En is osztom mint azt lejebb is irtam hogy felesleges ettol meg nagyon jo es hasznos jatekos Mascherano.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.12. 18:59:29

sjd írta:Touré és Busquets meg 131 meccset húzott le úgy, hogy az egyetlen piros Busi kiállítása volt a Clasicon (kezezésért)

És ehhez képest sok a 3 piros
Ne válaszolj, csak provokáció volt

(arról ne is beszéljünk h az angol bajnokságban meg miket engednek el, a vb-döntőn te is ízelítőt kaphattál belőle)
Koránt sem biztos, hogy nálunk is annyi lapja lenne. Teljesen más játékrendszer + rengeteg a besegítés és sokkal ritkábban kell face to face megállítani egy játékost! Arról nem is beszélve, hogy Pep is a körmére koppintana, ha mégis minden meccsen kiállíttatná magát.

u.i. továbbra sem szeretném, ha jönne... :)
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.12. 18:58:43

mrlevy írta:A "Mascherano agyatlan,buta,favago,hentes es rosszul jarnank vele mert allandoan kialitatna magat es mindig eltiltva lenne" temahoz gyujtottem informaciot.

Mascherano 4 szezont huzott le eddig angliaban.
98 bajnoki merkozesen 3 piros es 24 sargalapot szedett ossze.

Tenyleg csak osszehasonlitas keppen egy masik jatekos adatai ugyanezen bajnoksagban ,ugyanebben az idoszakban.
119 bajnoki 1 piros 28 sarga.

Kerdezem en hogy akkor ez a masik jatekos aki szinten eleg sok lapot gyujt be az adatok alapjan szerintetek is rossz igazolas lenne mert a jatekaban benne van a lap es mindig felnenk hogy mikor alitatja ki magat vagy hogy nem lehet ott fontos meccseken mert eltiltasa van?

Senki ne valaszoljon mert ez csak egy provokacio :D
De elegem van abbol hogy sok okos leszol jatekosokat csak azert mert neki nem szimpatikus a jateka vagy a szemelyisege.
az a másik játékos Cesc,ugye?? :lol:
am sztem Masch teljesen felesleges lenne,egy KK kell,meg Dani mögé valaki,és slussz..
Kép

looka
Capitá del Barça

2010.08.12. 18:58:39

P.U.Y.O.L. írta:Nagyszerű! Most már nem csak Banega lesz "közönség kedvenc" (úgy, hogy még a szennylapok se említették) hanem Cambiasso is....
Óhh, Uram Bocsáss! Ennyire rosszul esik?
Ez egy fórum, ami véleménynyilvánításra szolgál, javíts ki ha tévedek, úgy hogy azt hiszem simán leírhatom a véleményemet egy-egy játékosról, anélkül, hogy feltűnt volna a neve egy "szennylapban". Az meg evidens, hogy attól még, hogy valakinek nem merült fel a neve egy szennylapban, ami mint tudjuk általában csak pletykákat gerjeszt, tehát valóságalapjuk a cikkjeinek közelít a nullához, akkor simán felmerülhet egy szurkolói oldalon. Még le is írtam, hogy nem vitaindításnak szánom, hanem egy szimpla ötletnek, amit már a kolléga lezártnak is tekintett, mint ahogyan én is. Leírtam, hogy szerintem kivel kellene betölteni egy üres posztot.
Ez szerintem nem egyenértékű azzal, hogy ismeretlen neveket dobálunk be egymás után, aminek tényleg semmilyen valós alapjuk nincs. Na de miért ne lehetne valakinek favoritja egy adott posztra?
Az meg, hogy ilyen "történetet" faragtam nem létező eseményekről szerintem még belefér, mivel nem azt írtam, hogy így lesz, hanem hogy így is lehetne, illetve örülnék ha így lenne. Jah, az meg a másik, hogy ez a sztori amit kitaláltam még mindig hitelesebb, mint a szennylapok által terjesztettek 70%-a. :)
Na de azok sokkal jobbak, szaftosabbak, beszéljünk azokról, nem mintha több értelmük lenne. :roll:
Szóval igenis lehet bárkinek favoritja egy adott posztra, attól még, hogy nem írnak róla az újságok.

Egyébként szvsz az is meglepő, hogy még nem merült fel a neve a sajtóban, ennyi baromság után.

Na, Béke. :wink:
mrlevy
Jugador del Barça

2010.08.12. 18:56:50

Igen az mar egy masik kerdes hogy volt nekunk "klasszis szuronk" , de eladtuk/elment mert nem fert be Busi miatt.
Padra felesleges lenne most egy masikat igazolni.
Senna olcsobb es cserenek idealisabb.
Lezárt