P.U.Y.O.L. írta:Nagyszerű! Most már nem csak Banega lesz "közönség kedvenc" (úgy, hogy még a szennylapok se említették) hanem Cambiasso is....
Óhh, Uram Bocsáss! Ennyire rosszul esik?
Ez egy fórum, ami véleménynyilvánításra szolgál, javíts ki ha tévedek, úgy hogy azt hiszem simán leírhatom a véleményemet egy-egy játékosról, anélkül, hogy feltűnt volna a neve egy "szennylapban". Az meg evidens, hogy attól még, hogy valakinek nem merült fel a neve egy szennylapban, ami mint tudjuk általában csak pletykákat gerjeszt, tehát valóságalapjuk a cikkjeinek közelít a nullához, akkor simán felmerülhet egy szurkolói oldalon. Még le is írtam, hogy nem vitaindításnak szánom, hanem egy szimpla ötletnek, amit már a kolléga lezártnak is tekintett, mint ahogyan én is. Leírtam, hogy szerintem kivel kellene betölteni egy üres posztot.
Ez szerintem nem egyenértékű azzal, hogy ismeretlen neveket dobálunk be egymás után, aminek tényleg semmilyen valós alapjuk nincs. Na de miért ne lehetne valakinek favoritja egy adott posztra?
Az meg, hogy ilyen "történetet" faragtam nem létező eseményekről szerintem még belefér, mivel nem azt írtam, hogy így lesz, hanem hogy így is lehetne, illetve örülnék ha így lenne. Jah, az meg a másik, hogy ez a sztori amit kitaláltam még mindig hitelesebb, mint a szennylapok által terjesztettek 70%-a.
Na de azok sokkal jobbak, szaftosabbak, beszéljünk azokról, nem mintha több értelmük lenne.
Szóval igenis lehet bárkinek favoritja egy adott posztra, attól még, hogy nem írnak róla az újságok.
Egyébként szvsz az is meglepő, hogy még nem merült fel a neve a sajtóban, ennyi baromság után.
Na, Béke.