Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hú,hát nagy peched van,mert én is játszom és én iniestát a madrid középpályájára vettem meg. szólok is pereznek,mert ha valaki,akkor rá lehet azt mondani,hogy nagy "fifás".víscaelbarca!forever írta:tegnap fifa maneger módban bevásárló körutat csináltam és ráakadtam arra a játékosra aki jó lenne Xavi-Iniesta cseréjének a Portoból Raúl Meireles ő neki nagyjából az a posztja, mert nem olyan irányító mint Özil és van tapasztalata minden téren sztem jó lenne padra.Bár a neve nm merült fel....
de sztem 15 millió körül eladná a Porto.Nem tom nektek mi a véleményetek ?
Ifiakadémiádon nem volt senki jó?víscaelbarca!forever írta:tegnap fifa maneger módban bevásárló körutat csináltam és ráakadtam arra a játékosra aki jó lenne Xavi-Iniesta cseréjének a Portoból Raúl Meireles ő neki nagyjából az a posztja, mert nem olyan irányító mint Özil és van tapasztalata minden téren sztem jó lenne padra.Bár a neve nm merült fel....
menj vissza játszani...víscaelbarca!forever írta:tegnap fifa maneger módban bevásárló körutat csináltam és ráakadtam arra a játékosra aki jó lenne Xavi-Iniesta cseréjének a Portoból Raúl Meireles ő neki nagyjából az a posztja, mert nem olyan irányító mint Özil és van tapasztalata minden téren sztem jó lenne padra.Bár a neve nm merült fel....
Hát ha ez valós, akkor így is lesz, Pep kapni fog az alkalmon h Hlebet elpasszolja. Ezt csinálta Eto'o-val is, Hleb ugyanúgy nem kell neki.noname írta:Újabb hír. Egy számomra ismeretlen újság a Barcához közeli forrásra hivatkozva azt állítja h 15 millió eurót hajlandók vagyunk adni Mascheranoért, ha nem megfelelő az ajánlat, akkor pedig bevonják Hlebet az üzletbe.
Csak azét írtam be h legyen in csámcsogni. Sztem szokásos kitaláció. Bár tény, h talán senkire se fáj jobban a fogam mint Mascheranora. Sztem az ő jövetele nagyobb erősítés mitn Özil.
Azonkívül Hleb egy probléma számunkra. Pep nem számít rá, mert Hleb, amikro nem volt már stabil helye a kezdőben, hanyagul, lustán játszott és ezzel véglegesen elege lett Pepnek belőle. Szóval örülnék ha sikerülne elpassozlni. neki itt már nincs helye.
víscaelbarca!forever írta:tegnap fifa maneger módban bevásárló körutat csináltam és ráakadtam arra a játékosra aki jó lenne Xavi-Iniesta cseréjének a Portoból Raúl Meireles ő neki nagyjából az a posztja, mert nem olyan irányító mint Özil és van tapasztalata minden téren sztem jó lenne padra.Bár a neve nm merült fel....
Nekem csak annyi hogy ne hasonlitsunk egy fifa managert a valo élethez.....víscaelbarca!forever írta:tegnap fifa maneger módban bevásárló körutat csináltam és ráakadtam arra a játékosra aki jó lenne Xavi-Iniesta cseréjének a Portoból Raúl Meireles ő neki nagyjából az a posztja, mert nem olyan irányító mint Özil és van tapasztalata minden téren sztem jó lenne padra.Bár a neve nm merült fel....
víscaelbarca!forever írta:tegnap fifa maneger módban bevásárló körutat csináltam és ráakadtam arra a játékosra aki jó lenne Xavi-Iniesta cseréjének a Portoból Raúl Meireles ő neki nagyjából az a posztja, mert nem olyan irányító mint Özil és van tapasztalata minden téren sztem jó lenne padra.Bár a neve nm merült fel....
Sztem pont amennyi kell , Toure ugye elment és 1 támadó kp mindenképpen kell. Szal szerintem igy pont jo lenne. De Masche-ét én se erőltetném ha első probára eltudjuk hozni jöjjön ha nem akk nem kellCFirpo3 írta:Olyannyira bő, hogy közülük legalább egy játékos még a padra sem férne fel, ami szerintem túlzás.gygerike írta: Xavi, Iniesta, Busquets, Keita, Özil, Mascherano + JDS/Thiago.
Szerintem elég egy középpályás.
Igen szerintem Özil elég lenne, az agyatlan argentínra nincs szükség. Akkor már inkább hozzuk fel mondjuk Romeut ( ő a tehetséges vkp, nem?) vagy JDS-re számítsunk ott. Sűrűn nem lesz szükség rá szerencsére, nálam Keita lenne az alap csere vkp. Illetve Pique is tud ott játszani, az ő technikájával még Ibra helyén is majdnemCFirpo3 írta:Olyannyira bő, hogy közülük legalább egy játékos még a padra sem férne fel, ami szerintem túlzás.gygerike írta: Xavi, Iniesta, Busquets, Keita, Özil, Mascherano + JDS/Thiago.
Szerintem elég egy középpályás.
Olyannyira bő, hogy közülük legalább egy játékos még a padra sem férne fel, ami szerintem túlzás.gygerike írta: Xavi, Iniesta, Busquets, Keita, Özil, Mascherano + JDS/Thiago.
huh, azt hittem már csak én gondolom ígyRivaldo11 írta:Na igen. az el mundo rád hivatkozva már tényként közli az átigazolást.Stoichkov írta:most ettem egy hanutát, és özil-es matrica volt benne... ez biztosan jelent valamit
ennek is kb annyi a hírértéke mint az átigazolási pletykáknak![]()
amúgy nagyon remélem kacsa a macheranos infó. Legvadabb álmaimban sem szeretném itt látni azt a fogalmatlan félőrültet. Nem csak az a baj, hogy idegbeteg és buta, hanem a legfőbb: NEM TUD FUTBALLOZNI.
Na igen. az el mundo rád hivatkozva már tényként közli az átigazolást.Stoichkov írta:most ettem egy hanutát, és özil-es matrica volt benne... ez biztosan jelent valamit
ennek is kb annyi a hírértéke mint az átigazolási pletykáknak
Pedig srácok, itt a pont valóban. Ha megláttok mostanságegy cikket ami Ibra-Robinho ügyben hivatott közölni bármit is, azt már elolvasni se érdemes, nemhogy még ide be is írni, vagy egyáltalán szót, gondolatot pazarolni rá.mindorokke_barca írta:Így van, jól látod.Mert te aztán el sem olvasod ugye?jólvan akkorKét komplett nyilatkozatot egyik lap sem ad a szájába egyik játékosnak sem.
És ha mégis, akkor annak rendje és módja szerint Ibra már rég megcáfolta volna.
Nyugalom van, átmentünk másik topikba, de az ember nem szereti félbehagyni a vitákat! Ez nem bénaság! Na béke:)Attikah írta:ezeket miért ide irjátok !?!??!?!?!?!?!? Igazolásokról irjatok !!!!!!!!
annyira bénák vagytok !
Mindjárt kipakolnak mindkettőnket a fórumrólAzt nem állítom, hogy nincs baj az igényekkel, de hogy lehet, hogy mondjuk 100, vagy 150 éve egy egyszerű ember annyi iskolázottsággal sem, mint amivel a mai átlagember rendelkezik nem volt ennyire igénytelen? Sokkal magasabb műveltséggel és több általános ismerettel rendelkezett. Ez egy kölcsönhatás, egyrészről az igény formálja a műsorokat, mert valóban nincs túl nagy igény, másrészről viszont a műsorok formálják az igényeket. Ezt sosem szabad elfelejteni. Ha a közszolgálati csatornák valódi alternatívát tudnának felmutatni, akkor csökkenne ez a kereskedelmi fölény. Ebben biztos vagyok.
Megnyugtatlak, ami nem nekem szól személy szerint, a 3 sornál hosszabb hsz-eket nem olvasom el ebben a topikbanHa téged ennyire marhára nem érdekel,hogy el sem olvasod,akkor a mi irásainkat miért olvasod el,mikor tudod hogy mi meg az ElMundo és a SPORT-ot olvassuk? Megmondjam miért? Azért mert téged is ugyanúgy érdekel mint minket,csak mivel mi már beirtuk ide a lényeget igy már nem olvasod el a cikket,de ha senki semmit nem irt volna róla akkor te is ugyanúgy elolvasnád.
engem a hírek érdekelnek nem a pletykák. Híreket az eurobarcán és a hivatalos oldalon láthatok ezért ezeket látogatom.Azért mert téged is ugyanúgy érdekel mint minket
Ebben van igazság, de nem abban a formában teljesen, amiről írsz, a stílusról meg ne is beszéljünk, ne nézzük le a többieket. Hisz azért mert olvassa az interneten, hogy megismerje azt is, még nem feltétlen hiszi el, nem jelenti azt, hogy érdeklik a marhaságok, én is szoktam pl könyvtárban, ahol ingyen van, olyan lapokba belenézni, amit egyébként elvből nem vennék meg. Ettől lesz rálátásunk arra, hogy mi a szenny és mi az igényes lap. Aki csak az egyik felét olvassa az valószínűleg azt sem tudja, hogy melyik fele is valójában a szenny. Ha pénzt ad ki rá az már más tészta, de itt nem erről volt szó.mindorokke_barca írta:A sajtó csak kielégíti az igényeiteket, hiszen ti szerettek marhaságokat olvasni nap mint nap.... Ha az embereket nem érdekelné, akkor nem írnának ilyen szintű pletykákat.Nem értem,ha Ibrahimovic azt mondta,hogy maradni akar,akkor nincs mit tovább beszélni ilyenekről..nem értem a sajtót.Elhiszem,hogy ezekből van pénzük,de akkoris