Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerezni 9-est? Szerinted ha eddig nem tudtak szerezni, akkor most fognak? Az NSO terjedelmes cikket írt, hogy kik lehetnének a jelöltek és bizony elég borús a kép. Már olyanokat soroltak fel, hogy ne legyen csonka a lista, akik már régóta nem kerettagok. 30 éven felüli, magyar bajnokságban edződő veteránok pedig nemzetközi szinten nullák. Egyelőre ez van, Rudolf, ha feljön a 21-ből Németh és Gera azok a támadók, akik nemzetközi szinten is tudnak teljesíteni. Hármójuk közül azonban Gera nem 9-es.BarcaBaku írta:Na végre!Volt egy kis játék meg fantázia...![]()
Örülök Egervárinak jól megfogja szervezni a csapatot és sztem simán ott lehetünk az Eb-n.A védelmet kéne kicsit átszervezni és szerezni egy erős 9-est aki technikás és rendkívül gólerős is!Eddig én minden döntésével egyetértek hála Istennek Gera újra itt van...Koeman után feléledt a remény a 2012-es Eb-t illetően:D
Ott a pont, viszont az is csak 2016tól lesz, tehát egyelőre nincs könnyebb dolgunkmessideco írta:Off: 16-os az Eb, felemelik 24-re
Én is örülök Egervárinak. Az EB-n meg ha igaz hogy 24-ről 32-re növelik a létszámot akkor azért több esélyünk lesz kijutni talán.BarcaBaku írta:Na végre!Volt egy kis játék meg fantázia...![]()
Örülök Egervárinak jól megfogja szervezni a csapatot és sztem simán ott lehetünk az Eb-n.A védelmet kéne kicsit átszervezni és szerezni egy erős 9-est aki technikás és rendkívül gólerős is!Eddig én minden döntésével egyetértek hála Istennek Gera újra itt van...Koeman után feléledt a remény a 2012-es Eb-t illetően:D
Egervári megmondta, hogy nem azonnal fogja betenni a gyerekeket. Idő kell, amit Csányi megfog adni, mert nyilatkozta, hogy ad időt Egervárinak. Szerintem maga a kapitány is tudja, hogy a jelenlegi játékosok nagy része csak "kényszerűségből" játszik, hogy legyen valami alap, amit le lehet cserélni a tehetségesebb fiatalokra. Nem akarja rögtön őket kitenni annak, hogy nagycsapatok ellen kelljen a 20-21 éveseknek pályára lépni, amit meg is értek.looka írta:A legnagyobb hiányposztokat mindenképpen a jó szélsőhátvédek hiánya adja.
Az a gond, hogy a fiatloknál sem nagyon van minőségi szélsőhátvéd, aki kiszoríthatná Vanczákékat. Speciel Laczkó bőven jobb volt a balon, mint Vanczák. Remélem a jövőben inkább kezd majd Ő.
Az nekem sem világos amúgy, hogy Tóth mit keres a válogatottban... Nagyon gyenge, még az alapvető ütköző feladatait sem tudja rendesen megoldani, az építkezéséről nem is mondok inkább semmit, mert 18-as karika kellene, egyszerűen kifejezve: nem tud olyat.![]()
Azért én optimista vagyok, Kúmannál a vége fele nem voltam, de most szerintem egy új koncepcióval van esély a javulásra. Hajrá Magyarok!
Ha nyertünk volna, az se lenne jó, mert ez csak barátságos meccs volt, ráadásul a [auto_cenzúra] angolok ellen...Meg egyébként is, mi pirosban voltunk, ők meg fehérbe, így könnyű...Fantasztikus előjel, hogy egy barátságos meccsen nem nyerünk!
Hátha mostantól a tétmeccseket fogjuk nyerni... Smile
A legnagyobb hiányposztokat mindenképpen a jó szélsőhátvédek hiánya adja.Rivaldo11 írta:Ez a három játékos nem odavaló, mint ahogy pl. Komlósi sem. De bízzunk abban, hogy idővel kihullanak, és jönnek helyettük a fiatalok ( Kádár, Debreceni, Vass, Varga, stb.). Ez időbe kerül, reméljük minél hamarabb kialakul a csapat.
Ez a három játékos nem odavaló, mint ahogy pl. Komlósi sem. De bízzunk abban, hogy idővel kihullanak, és jönnek helyettük a fiatalok ( Kádár, Debreceni, Vass, Varga, stb.). Ez időbe kerül, reméljük minél hamarabb kialakul a csapat.Fecooo írta:az baj, h ameddig ilyen vanczákvilikék és szélesik kirobbanthatatlanok a csapatból, addig mindig lesz kerékkötőnk...![]()
tóthbalázs kész katasztrófa volt szintén...
Ezt pedig ezen meccs után nem érzem indokoltnak. Azt pedig meg lehetne már érteni, h nem lehet komplett csapatot cserélni fiatalítás címén, ez is nevetséges hozzáállás, ekkora terhet még nem lehet ennyi játékosra egyszerre rátenni. Persze könnyebb a takarítót is bekövetelni a csapatba egy vereség után, minthogy gondolkodjunk egy picit.fanbarca írta:Hát szerintem ez így nem mehet tovább, nem érdekesek az U21-es meccsek, fel kell hozni Némethet, Gosztonyit, Gulácsit, Futácsot s még akit lehet...
Hát azért Walcott meg Ashley Young nem egy könnyű feladat, jobbaknak (pl. Maxwell) is tört már bele a bicskájaRivaldo11 írta:Vannak hiányposztok, amiket meg kell oldani-elsősorban a védelem szélei-
Ha felhozzák őket, akkor nincs esélyünk kijutni az olimpiára és inkább odajussanak ki, minthogy holmi barátságos meccset elveszítsünk egy sokkal nagyobb szintű válogatott ellen. Persze amikor a fiataloknak nincs meccsük jöhetnek felőlemfanbarca írta:Hát szerintem ez így nem mehet tovább, nem érdekesek az U21-es meccsek, fel kell hozni Némethet, Gosztonyit, Gulácsit, Futácsot s még akit lehet...