Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsLeomessi14 írta:Valaki egy linket?Nem megy egy se es nincs Sport 1-em

Gondolom Gera is megy most,mint a mérgezett egér és remélem bebizonyítja Koeman-nak,hogy kár volt egy évig mellőzni.Szerintem biztos jobb lesz Egervárival a csapat!Hajrá magyarok!Lionel85 írta:Nem várok túl nagy meglepetést a magyaroktól, egy szoros vereség is benne van. Mivel újjáalakuló válogatott vagyunk, így nincsen kiindulási alap. A Koeman-féle taktika megbukott, Egervári az előzetes formáció szerint 4-4-2-vel áll ki, elől Gerával és Rudolffal. Vélhetően Gera Rudolf mögött lesz és a középpályát biztosítja.
Kíváncsian várom a meccset!
HAJRÁ MAGYAROK!

Csak azért kérdeztem, mert a text-en is 20-kor van, bár nem kizárt, hogy képesek 1 órát beszélni a meccs előtt!Valbali írta:Helyi idő szerint 20.00, magyar idő szerint 21.00
Helyi idő szerint 20.00, magyar idő szerint 21.00P.U.Y.O.L. írta:Nem 20:00-kor lesz?Fecooo írta:Sport1 adja 21től

Nem 20:00-kor lesz?Fecooo írta:Sport1 adja 21től

Nekem 0:1 a tippem.Gera góljával nyerünk!ozsimiki írta:Mi adja az Angol-Magyart?
Tippek? szntem 3-1 körüli eredmény lesz.

Mondjuk én úgy tudom, az NB I. legstabilabb kapusa, külföldön meg nincs olyan magyar kapus, aki jó megoldás lenne.visca el barca írta:minek akarod honositani? mert tegnap védett háromszor? hagyjatok már...