Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én meg azt nem értem,hogy hogy gondolkodik egy átlag barcás. a csapatotokban van 1 darab kezdő szintű vkp és ennyi. özil jönne egy posztra,ami amúgy is teli van. ha bérelt helye van busi-xavi-ini-messi négyesnek,akkor csak a bal szélre jöhet özil. ott pedro tökéletes,hogy mást ne mondjak. ha 4-3-1-2be játszotok,az "1" az messi.ab1daL írta:Sajnos....Sanama írta:Ebből az Özilből se lesz semmi...
3napja volt kint a hír,hogy meg van minden,csak Pep kell...
Azóta már megállapodás sincs,és mindenki hatalmas csendben lapít.Közben egyre jobban emlegetik Mascherano nevét. Elférni elférne a középpályán, de biztos padozó lenne, nemtudom ez neki miért lenne annyira jó.
Vagy csak csend a hirtelen robbanás előtt.Sanama írta:Ebből az Özilből se lesz semmi...
Azóta már megállapodás sincs,és mindenki hatalmas csendben lapít.
Sajnos....Sanama írta:Ebből az Özilből se lesz semmi...
Azóta már megállapodás sincs,és mindenki hatalmas csendben lapít.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9992kristop írta: cescnek pedig helyett fenntartani a legnagyobb hülyeség lenne. ha úgy érzi pep, hogy kevés a középpálya és még a fiataloknak is kell egy tanulóév, akkor igenis hozzunk el egy megfelelő játékost. főleg, hogy wenger azt nyilatkozta, hogy jövőre se jöhet hozzánk cesc.
én úgy emlékszem nem velünk kapcsolatban volt szó róla, hanem csak annyi, hogy megígérte cescnek wenger, ha ismét trófea nélkül maradnak, akkor továbbállhat. persze ezt a sajtó írta meg, hogy volt egy állítólagos(!) beszélgetés.barca99 írta:Ja, igen. Valaki legyen már olyan kedves, és keresse már meg, hogy tavaly mennyire kellett nekünk Cesc, vagy mit ígért állítólag Wenger, mert én tényleg nem emlékszek ilyenre, itt meg nap mint nap felmerül a téma. Tavalyról csak az Eto'o - Ibra huza-vona, és a Ribéry-sztori maradt meg.
wtf? itt meg nincs egy kis ellentmondás? vagyis inkább sokLionel85 írta:Én a fiatalok beépítése mellett vagyok és amellett, hogy ne jöjjön se Fabregas, se Özil. Olyan játékos kell, aki gyorsan be tud illeszkedni, csak időt kell adni. A két fiatal középpályás pont ilyen.
Én is a fiatalok beépítése mellett vagyok. Jobban örülnék, ha Thiago játszana a kp-n, mint egy nem sajátnevelésű játékos. Azonban azt is be kell látnunk, h ha Pep még nem látja elég tapasztaltnak a profi szerződéshez, akkor igazolni kell valakit. Ha nem bízik benne Pep annyira, h bármikor bedobja játszani, akkor nincs miről beszélni.Lionel85 írta:Én a fiatalok beépítése mellett vagyok és amellett, hogy ne jöjjön se Fabregas, se Özil. Olyan játékos kell, aki gyorsan be tud illeszkedni, csak időt kell adni. A két fiatal középpályás pont ilyen. A tényeket pedig én csak felvázoltam, hogy jelen állás szerint Fabregas jövőre jön, már ahogy a sajtó írja. Ebből következtettem, hogy ha jön Cesc, akkor még mindig könnyebb a két fiatalt mellőzni. Egyébként már nekem is tele a hócipőm a Fabregas-üggyel. Egyszerűen a fél nyár elment vele, semmi eredménnyel.
Én a fiatalok beépítése mellett vagyok és amellett, hogy ne jöjjön se Fabregas, se Özil. Olyan játékos kell, aki gyorsan be tud illeszkedni, csak időt kell adni. A két fiatal középpályás pont ilyen. A tényeket pedig én csak felvázoltam, hogy jelen állás szerint Fabregas jövőre jön, már ahogy a sajtó írja. Ebből következtettem, hogy ha jön Cesc, akkor még mindig könnyebb a két fiatalt mellőzni. Egyébként már nekem is tele a hócipőm a Fabregas-üggyel. Egyszerűen a fél nyár elment vele, semmi eredménnyel.looka írta:HA jön, mert még ez sem tuti, plusz még addig van egy egész szezon. Valamilyen összetételben le kell nyomni. Lehet, hogy Pep még kevésnek tartja a két fiatalt, és ezért hozná Özilt, ha hozná, mert ez sem tuti.
Nagyon sok a kérdőjel, több variáció is lehetséges, és csak remélni tudom, hogy Pep a lehető legjobbat választja.
DE nehogy már azért legyen idén szűk a keretünk, mert kell jövőre a hely Cesc-nek. Nem Fabregas irányítja a Barca átigazolásipolitikáját, ha most kell hozni valakit a kp-ra, akkor most kell. Ez egy futballklub, ahol folyamatosan magasak az elvárások, és teljesíteni kell, nem egy szeretetszolgálat, ami megvárja, hogy a tékozló fiú hazatérjen. Ha a sikerek eléréséhez igazolni kell idén, akkor jöjjön csak Özil!
Ha viszont nem jön, akkor ne azért ne jöjjön, mert kell a hely a katalán kollégájának!
Egy előretekintés volt részemről a hozzászólás a témáról, nem feltétlen jelenti azt, hogy minden úgy fog történni, ahogy én mondtam, különben ha így lenne, azonnal elkezdenék lottózni.Attika 25 írta:Csak az a baj,hogy Fabregas már évek óta jön,de még mindig nem ért ide,kumma messze lehet ez a LondonJelenleg kár a jövőéven aggódni,aggódjunk inkább ezen az éven,azon hogy ha megint kidől mondjuk Iniesta (sajnos megvan rá az esély) akkor legyen valaki aki mozgatja a csapatot,nem várhatunk örökké Cesc-re.Tavaly is mindenki azt mondta,hogy idén aztán tuti jön,végül pofára estünk,most megint tuti jön jövőre...... Én már úgy vagyok vele,hogy lépjünk tovább,aztán ha egyszer véletlenül mégis ideér akkor ráérünk akkor aggódni azon,hogy kinek kell mennie vagy padoznia....
HA jön, mert még ez sem tuti, plusz még addig van egy egész szezon. Valamilyen összetételben le kell nyomni. Lehet, hogy Pep még kevésnek tartja a két fiatalt, és ezért hozná Özilt, ha hozná, mert ez sem tuti.Lionel85 írta:Még mindig könnyebb Jonathant vagy Thiagót padoztatni, ha jövőre jön Fabregas, mint Özilt. A két fiatal jobban tud alkalmazkodni, ráadásul anyagilag sem sínyli meg a Barcelona az üzletet, de a török pénzbe kerül.
A Barcelona nem egy évekre vesz játékost, hogy aztán haszonnal adja tovább! Csigrinszkij esete is csak azért volt kivételes, mert kellett a klubnak a pénz. Ide azért jönnek játékosok, hogy megmutassák tudásukat, címeket nyerjenek minél hosszabb időn keresztül.Kissge87 írta:Igen! Igazad van! PÉNZBE KERÜL!!!Lionel85 írta:Még mindig könnyebb Jonathant vagy Thiagót padoztatni, ha jövőre jön Fabregas, mint Özilt. A két fiatal jobban tud alkalmazkodni, ráadásul anyagilag sem sínyli meg a Barcelona az üzletet, de a török pénzbe kerül.
De most akkor abba gondolj bele, hogy most megvesszük potom pénzért! Ha 1 évig lesz csak itt és abban az 1 évben jól teljesít, akkor jövőre sokkal több pénzért adhatjuk el, mint amiért idén idekerül (kerülhet)! Ez csak jó lenne a klubnak! Vagy megint csak én látom rosszul a dolgokat???
És mivan, ha egy év alatt olyan jól beépül, hogy azt fogod mondani jövőre, hogy minek ide Fabregas! Akár ez is előfordulhat!
Igen! Igazad van! PÉNZBE KERÜL!!!Lionel85 írta:Még mindig könnyebb Jonathant vagy Thiagót padoztatni, ha jövőre jön Fabregas, mint Özilt. A két fiatal jobban tud alkalmazkodni, ráadásul anyagilag sem sínyli meg a Barcelona az üzletet, de a török pénzbe kerül.
Fölösleges lenne, és valszeg nem is fog jönni. Régen volt már vele kapcsolatban hír, szerintem ezért dobta be a spanyol média, legyen min rágódni. Senna leigazolásának örülnék, de vele kapcsolatban is elhalkultak a dolgok sajnos. Pedig az a 3 milka vicc érte.Attika 25 írta:Masherano viszont remélem nem jön,felesleges kiadni 30 milla körüli összeget egy olyan posztra ahol hosszú távra megvan az első számú ember.Az meg nyilvánvaló,hogy Pep-nek ő a kedvence,szóval ő is fog játszani legtöbbször,akkor meg nem kell egy 30 millás játékos,akinek jó eséllyel nem is tetszene ez.Ha mindenképp akarunk vkp-t akkor simán jó lenne Senna.
Fogalmam sincs, de szerintem nem láttak benne elég fantáziát, és kellet egy kis pénzmessideco írta:Csak azt nem értem, hogy anno a Schalke miért adta el a Werdernek? Nem láttak benne fantáziát, vagy mi?