Jelentkezzen, aki még jönni szeretne! Akár új, akár régi, akár ha mégis meg tudja oldani hogy 21.én jöjjön focizni inni enni és szuperkupát nézni velünk!!!
9000+ 666. hozzászólás
1. Andris (focizok , kocsma , pesti kölök volnék)
2. kurdt (foci; kocsma; otthon alvás
3. ElBartimaeus (focizok, iszok, otthon alszok)
4. Chris0527 (focizok, iszunk, kéne szállás)
5. Kiki(Chris) barátnője
6. Kovi (focizok, iszok ja, megoldva a szállás)
7. Szandi (foci, pia, pesti)
8. Margarin (focizom,iszom,elméletileg otthon alszom+Csongor 1 Bier)
9.Krojf (nemfoci, kocsma, szállás pipa)
10. El fanático ( nem focizok - viszont kocsmázok és ha )
11. Ordog (nem focizom, iszom, pösti vagyok)
12. ziipp (foci,iszom, Pesti vagyok)
13. Xanthor (focizom, iszom, pesti vagyok)
14. B. Tamás (focizom, iszom, nempesti vagyok, de elvileg a Mesternél lesz szállásom)
15. VV19 (focizok, kocsmázok, kéne szállás)
16. Ozsi (focISZok /foci része teljesen képlékeny még/, kocsma, szállás még nincs, Ordi ha jössz? ha nem,akkor pedig ajánlatokat várnék
17.Csababarca (foci,viszont max 6-7ig tudok maradni,úgyhogy szállás nem kell.)
18. miihii (nemfoci,inni már inkább,szállás bizonytalan)
19. Slither (pia + pesti)
20. Perrero (nem focizok, nem iszom, 8kor megyek haza aludni és rohadt vicces vagyok)
21... lehet h asszony is
22. bowlinggolyo(foci,kocsma,szállást igényelnék ha lehetne)
Na akkor most így állunk, 22 fővel, a bizonytalansági tényezőt mondjuk beállítom kettőre, és úgy vagyunk kerek 20an, plusz nincs felírva Iván és Dani, de ők úgyis jönnek, és még kitudja kit szervezünk be.
így 14+2 a focira jelentkezők száma ezidáig.
20+2en meg a kocsmározásosososoos mecsnézésesesesesse
Egyébként 20.30tól van a meccs, juhéjj?? nemtom h ez jó-e.
ó és szállást igényelne a következő X ember, ha nem úgy alakul hogy iszunk az első buszokig... :
Kiki és bnője, El fanatico, Krojf, VV19, Ozsi, miihii, bowlinggolyo
Ez 8 ember.
Magam részéről úgy néz ki, hogy el tudnám szállásolni idén a komplett fórumot is, csak felmerülnek kérdések.
Nagyszüleim házának a komplett felső szintje miénk akkor, csak: 4 kanapé van négy különböző szobában, amiket ki lehet húzni, és elférnek rajta 2-2en bőőven. A kérdés h mennyire vagytok finnyásak. Senkit nem szólnánk meg pl ha nem akarna Ozsi mellett aludni

Kikiéknek meg gondolom ez nem para..
És az sem kizárt hogy addig még két felfújható matrac is lesz itt, egyszó mint száz egyelőre ezt a 8 embert be tom vállalni teljes egészében, akár, ha úgy alakul.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila