looka írta:HA jön, mert még ez sem tuti, plusz még addig van egy egész szezon. Valamilyen összetételben le kell nyomni. Lehet, hogy Pep még kevésnek tartja a két fiatalt, és ezért hozná Özilt, ha hozná, mert ez sem tuti.
Nagyon sok a kérdőjel, több variáció is lehetséges, és csak remélni tudom, hogy Pep a lehető legjobbat választja.
DE nehogy már azért legyen idén szűk a keretünk, mert kell jövőre a hely Cesc-nek. Nem Fabregas irányítja a Barca átigazolásipolitikáját, ha most kell hozni valakit a kp-ra, akkor most kell. Ez egy futballklub, ahol folyamatosan magasak az elvárások, és teljesíteni kell, nem egy szeretetszolgálat, ami megvárja, hogy a tékozló fiú hazatérjen. Ha a sikerek eléréséhez igazolni kell idén, akkor jöjjön csak Özil!
Ha viszont nem jön, akkor ne azért ne jöjjön, mert kell a hely a katalán kollégájának!
Én a fiatalok beépítése mellett vagyok és amellett, hogy ne jöjjön se Fabregas, se Özil. Olyan játékos kell, aki gyorsan be tud illeszkedni, csak időt kell adni. A két fiatal középpályás pont ilyen. A tényeket pedig én csak felvázoltam, hogy jelen állás szerint Fabregas jövőre jön, már ahogy a sajtó írja. Ebből következtettem, hogy ha jön Cesc, akkor még mindig könnyebb a két fiatalt mellőzni. Egyébként már nekem is tele a hócipőm a Fabregas-üggyel. Egyszerűen a fél nyár elment vele, semmi eredménnyel.
Attika 25 írta:Csak az a baj,hogy Fabregas már évek óta jön,de még mindig nem ért ide,kumma messze lehet ez a London

Jelenleg kár a jövőéven aggódni,aggódjunk inkább ezen az éven,azon hogy ha megint kidől mondjuk Iniesta (sajnos megvan rá az esély) akkor legyen valaki aki mozgatja a csapatot,nem várhatunk örökké Cesc-re.Tavaly is mindenki azt mondta,hogy idén aztán tuti jön,végül pofára estünk,most megint tuti jön jövőre...... Én már úgy vagyok vele,hogy lépjünk tovább,aztán ha egyszer véletlenül mégis ideér akkor ráérünk akkor aggódni azon,hogy kinek kell mennie vagy padoznia....
Egy előretekintés volt részemről a hozzászólás a témáról, nem feltétlen jelenti azt, hogy minden úgy fog történni, ahogy én mondtam, különben ha így lenne, azonnal elkezdenék lottózni.

Én is most a jelenre koncentrálok és aggódom amiatt, hogy nincs kész a csapatunk, pedig 2-3 hét és jön a bajnokság!