Barca Igazolások 2010-2011
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mit nem lehet érteni ezen? Xavin és Inin kívül nincs kreatív kp-nk (pontosabban van, de Jonathanra és Thiagora még nem lehet nagy terhet rakni). Özilnek elegendő lehetősége lenne bizonyítani. Keita pedig simán bevethető vkp poszton, még akkor is, ha igazság szerint oda is kellene valaki, Busquets mögé. De azt kézséggel elhiszem, hogy a madridisták szívesen vennék, ha mondjuk épp Keitának kellene irányítania...
Rivaldo-A Legnagyobb.
én meg azt nem értem,hogy hogy gondolkodik egy átlag barcás. a csapatotokban van 1 darab kezdő szintű vkp és ennyi. özil jönne egy posztra,ami amúgy is teli van. ha bérelt helye van busi-xavi-ini-messi négyesnek,akkor csak a bal szélre jöhet özil. ott pedro tökéletes,hogy mást ne mondjak. ha 4-3-1-2be játszotok,az "1" az messi.ab1daL írta:Sajnos....Sanama írta:Ebből az Özilből se lesz semmi...
3napja volt kint a hír,hogy meg van minden,csak Pep kell...
Azóta már megállapodás sincs,és mindenki hatalmas csendben lapít.Közben egyre jobban emlegetik Mascherano nevét. Elférni elférne a középpályán, de biztos padozó lenne, nemtudom ez neki miért lenne annyira jó.
viszont ha megsérül busi,bízhatjátok a szűrést egy ifjoncra. özil sztem hülye lenne eljönni a padra,mikor előtte szerepel a sorban: pedro,villa és a fiatalok beépítéséről,fejlődéséről még nem is szóltam. vkp viszont elférne,akár rotálással is,mivel minden porondon állni akartok gondolom,ami kb heti 2 meccs. lenyomtok kb 60 meccset,azt 1 vkp nem fogja végigvinni az biztos,de özil posztján még a cserének is van cseréje.
Vagy csak csend a hirtelen robbanás előtt.Sanama írta:Ebből az Özilből se lesz semmi...
Azóta már megállapodás sincs,és mindenki hatalmas csendben lapít.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Sajnos....Sanama írta:Ebből az Özilből se lesz semmi...

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Ebből az Özilből se lesz semmi...
ne hisztizz már, egyszerűen az átigazolási ügyek összefüggenek. nyilván róla is szó van, ha helyette keresünk valakit.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Síróóók, szakadjunk már le Fabregas-ról édes jó istenem. Ez azt mondta nem, mégse a sajtó volt, Wenger szemét, á nem jött, majd tavaly vagy jövőre jönni fog.
Asszem egy darabig megint nem kell ide néznem, ebbe a topicba.
Asszem egy darabig megint nem kell ide néznem, ebbe a topicba.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9992kristop írta: cescnek pedig helyett fenntartani a legnagyobb hülyeség lenne. ha úgy érzi pep, hogy kevés a középpálya és még a fiataloknak is kell egy tanulóév, akkor igenis hozzunk el egy megfelelő játékost. főleg, hogy wenger azt nyilatkozta, hogy jövőre se jöhet hozzánk cesc.
Ez egy elég érdekes nyilatkozat, gyakorlatilag Guardiola az ügyet akarta lezárni vele, de minden mondatával arra utalt h idén fog jönni
én úgy emlékszem nem velünk kapcsolatban volt szó róla, hanem csak annyi, hogy megígérte cescnek wenger, ha ismét trófea nélkül maradnak, akkor továbbállhat. persze ezt a sajtó írta meg, hogy volt egy állítólagos(!) beszélgetés.barca99 írta:Ja, igen. Valaki legyen már olyan kedves, és keresse már meg, hogy tavaly mennyire kellett nekünk Cesc, vagy mit ígért állítólag Wenger, mert én tényleg nem emlékszek ilyenre, itt meg nap mint nap felmerül a téma. Tavalyról csak az Eto'o - Ibra huza-vona, és a Ribéry-sztori maradt meg.
cescnek pedig helyett fenntartani a legnagyobb hülyeség lenne. ha úgy érzi pep, hogy kevés a középpálya és még a fiataloknak is kell egy tanulóév, akkor igenis hozzunk el egy megfelelő játékost. főleg, hogy wenger azt nyilatkozta, hogy jövőre se jöhet hozzánk cesc.
wtf? itt meg nincs egy kis ellentmondás? vagyis inkább sokLionel85 írta:Én a fiatalok beépítése mellett vagyok és amellett, hogy ne jöjjön se Fabregas, se Özil. Olyan játékos kell, aki gyorsan be tud illeszkedni, csak időt kell adni. A két fiatal középpályás pont ilyen.

Azért valljuk be, Jonathan-nak és Thiago-nak közel 0 tapasztalata van felnőtt szinten. Azt meg 2007-ben láttuk mennyire sokra megyünk ilyen fiatalokkal. Nem szabad ekkora terhet rakni rájuk, én mindenképpen azt preferálom, hogy érkezzen egy középpályás, egy (JDS) pedig kerüljön fel. Szépen fokozatosan szokják a terhelést, és a légkört.
Ja, igen. Valaki legyen már olyan kedves, és keresse már meg, hogy tavaly mennyire kellett nekünk Cesc, vagy mit ígért állítólag Wenger, mert én tényleg nem emlékszek ilyenre, itt meg nap mint nap felmerül a téma. Tavalyról csak az Eto'o - Ibra huza-vona, és a Ribéry-sztori maradt meg.
Ja, igen. Valaki legyen már olyan kedves, és keresse már meg, hogy tavaly mennyire kellett nekünk Cesc, vagy mit ígért állítólag Wenger, mert én tényleg nem emlékszek ilyenre, itt meg nap mint nap felmerül a téma. Tavalyról csak az Eto'o - Ibra huza-vona, és a Ribéry-sztori maradt meg.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hagyjuk már könyörgöm Fábregast békén mostmár. Nemjött. Jövőre sincs garancia, hogy jön. Helyet fönntartani neki nagy hiba lenne, legyen gyengébb a keretünk egy játékos miatt? Mintha ő lenne a Messiás. Komolyan mintha a fénykorában lévő Zidane-t akarnánk megvenni. Jövőre se lesz olcsóbb Fábregas. 40-ért meg nem adja a Wénger-banda. Be kell tölteni az űrt, nehogy már körülötte forogjon a Barca költségvetése, kerete bármilye... Azistenit defölhúzom magam ezen a síráson Fabregasért.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A fokozatosság elvét követi minden edző a fiataloknál, ami egyértelmű és megmagyarázni sem kell. Tavaly Pedro sem lett azonnal kezdő, hanem szépen, fokozatosan épült be a csapatba. A mostani két fiataltól sem lehet azt várni, hogy azonnal beépülnek. Ráadásul olyan poszton is játszanak, hogy nem a látvány, a cselek vagy a gólok száma dönt, hanem a kiegyensúlyozottság, ami ilyen fiatalon még nem erőssége a középpályásoknak. Most felkerülve a nagyokhoz a tanulás az elsődleges és ha megkapják a lehetőséget a bizonyításra, akkor élni kell vele.
Guardiola valószínűleg azon monfondírozik, hogy építse be így a két játékost, vagy jöjjön a török és akkor még lassabban épül be Jonathan és Thiago.
Guardiola valószínűleg azon monfondírozik, hogy építse be így a két játékost, vagy jöjjön a török és akkor még lassabban épül be Jonathan és Thiago.

Én is a fiatalok beépítése mellett vagyok. Jobban örülnék, ha Thiago játszana a kp-n, mint egy nem sajátnevelésű játékos. Azonban azt is be kell látnunk, h ha Pep még nem látja elég tapasztaltnak a profi szerződéshez, akkor igazolni kell valakit. Ha nem bízik benne Pep annyira, h bármikor bedobja játszani, akkor nincs miről beszélni.Lionel85 írta:Én a fiatalok beépítése mellett vagyok és amellett, hogy ne jöjjön se Fabregas, se Özil. Olyan játékos kell, aki gyorsan be tud illeszkedni, csak időt kell adni. A két fiatal középpályás pont ilyen. A tényeket pedig én csak felvázoltam, hogy jelen állás szerint Fabregas jövőre jön, már ahogy a sajtó írja. Ebből következtettem, hogy ha jön Cesc, akkor még mindig könnyebb a két fiatalt mellőzni. Egyébként már nekem is tele a hócipőm a Fabregas-üggyel. Egyszerűen a fél nyár elment vele, semmi eredménnyel.
A sajtó pedig már annyiszor írta, h jön Fabre, h már nehéz számolni is. Én már abszolút nem adok ezekre az "infokra". Arra nem építkezhetünk, h jövőre jön, még akkor sem, h ha lenne egy előszerződésünk vele.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én a fiatalok beépítése mellett vagyok és amellett, hogy ne jöjjön se Fabregas, se Özil. Olyan játékos kell, aki gyorsan be tud illeszkedni, csak időt kell adni. A két fiatal középpályás pont ilyen. A tényeket pedig én csak felvázoltam, hogy jelen állás szerint Fabregas jövőre jön, már ahogy a sajtó írja. Ebből következtettem, hogy ha jön Cesc, akkor még mindig könnyebb a két fiatalt mellőzni. Egyébként már nekem is tele a hócipőm a Fabregas-üggyel. Egyszerűen a fél nyár elment vele, semmi eredménnyel.looka írta:HA jön, mert még ez sem tuti, plusz még addig van egy egész szezon. Valamilyen összetételben le kell nyomni. Lehet, hogy Pep még kevésnek tartja a két fiatalt, és ezért hozná Özilt, ha hozná, mert ez sem tuti.
Nagyon sok a kérdőjel, több variáció is lehetséges, és csak remélni tudom, hogy Pep a lehető legjobbat választja.
DE nehogy már azért legyen idén szűk a keretünk, mert kell jövőre a hely Cesc-nek. Nem Fabregas irányítja a Barca átigazolásipolitikáját, ha most kell hozni valakit a kp-ra, akkor most kell. Ez egy futballklub, ahol folyamatosan magasak az elvárások, és teljesíteni kell, nem egy szeretetszolgálat, ami megvárja, hogy a tékozló fiú hazatérjen. Ha a sikerek eléréséhez igazolni kell idén, akkor jöjjön csak Özil!
Ha viszont nem jön, akkor ne azért ne jöjjön, mert kell a hely a katalán kollégájának!
Egy előretekintés volt részemről a hozzászólás a témáról, nem feltétlen jelenti azt, hogy minden úgy fog történni, ahogy én mondtam, különben ha így lenne, azonnal elkezdenék lottózni.Attika 25 írta:Csak az a baj,hogy Fabregas már évek óta jön,de még mindig nem ért ide,kumma messze lehet ez a LondonJelenleg kár a jövőéven aggódni,aggódjunk inkább ezen az éven,azon hogy ha megint kidől mondjuk Iniesta (sajnos megvan rá az esély) akkor legyen valaki aki mozgatja a csapatot,nem várhatunk örökké Cesc-re.Tavaly is mindenki azt mondta,hogy idén aztán tuti jön,végül pofára estünk,most megint tuti jön jövőre...... Én már úgy vagyok vele,hogy lépjünk tovább,aztán ha egyszer véletlenül mégis ideér akkor ráérünk akkor aggódni azon,hogy kinek kell mennie vagy padoznia....

Én is most a jelenre koncentrálok és aggódom amiatt, hogy nincs kész a csapatunk, pedig 2-3 hét és jön a bajnokság!

HA jön, mert még ez sem tuti, plusz még addig van egy egész szezon. Valamilyen összetételben le kell nyomni. Lehet, hogy Pep még kevésnek tartja a két fiatalt, és ezért hozná Özilt, ha hozná, mert ez sem tuti.Lionel85 írta:Még mindig könnyebb Jonathant vagy Thiagót padoztatni, ha jövőre jön Fabregas, mint Özilt. A két fiatal jobban tud alkalmazkodni, ráadásul anyagilag sem sínyli meg a Barcelona az üzletet, de a török pénzbe kerül.
Nagyon sok a kérdőjel, több variáció is lehetséges, és csak remélni tudom, hogy Pep a lehető legjobbat választja.
DE nehogy már azért legyen idén szűk a keretünk, mert kell jövőre a hely Cesc-nek. Nem Fabregas irányítja a Barca átigazolásipolitikáját, ha most kell hozni valakit a kp-ra, akkor most kell. Ez egy futballklub, ahol folyamatosan magasak az elvárások, és teljesíteni kell, nem egy szeretetszolgálat, ami megvárja, hogy a tékozló fiú hazatérjen. Ha a sikerek eléréséhez igazolni kell idén, akkor jöjjön csak Özil!
Ha viszont nem jön, akkor ne azért ne jöjjön, mert kell a hely a katalán kollégájának!
Csak az a baj,hogy Fabregas már évek óta jön,de még mindig nem ért ide,[auto_cenzúra] messze lehet ez a London
Jelenleg kár a jövőéven aggódni,aggódjunk inkább ezen az éven,azon hogy ha megint kidől mondjuk Iniesta (sajnos megvan rá az esély) akkor legyen valaki aki mozgatja a csapatot,nem várhatunk örökké Cesc-re.Tavaly is mindenki azt mondta,hogy idén aztán tuti jön,végül pofára estünk,most megint tuti jön jövőre...... Én már úgy vagyok vele,hogy lépjünk tovább,aztán ha egyszer véletlenül mégis ideér akkor ráérünk akkor aggódni azon,hogy kinek kell mennie vagy padoznia....

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A Barcelona nem egy évekre vesz játékost, hogy aztán haszonnal adja tovább! Csigrinszkij esete is csak azért volt kivételes, mert kellett a klubnak a pénz. Ide azért jönnek játékosok, hogy megmutassák tudásukat, címeket nyerjenek minél hosszabb időn keresztül.Kissge87 írta:Igen! Igazad van! PÉNZBE KERÜL!!!Lionel85 írta:Még mindig könnyebb Jonathant vagy Thiagót padoztatni, ha jövőre jön Fabregas, mint Özilt. A két fiatal jobban tud alkalmazkodni, ráadásul anyagilag sem sínyli meg a Barcelona az üzletet, de a török pénzbe kerül.
De most akkor abba gondolj bele, hogy most megvesszük potom pénzért! Ha 1 évig lesz csak itt és abban az 1 évben jól teljesít, akkor jövőre sokkal több pénzért adhatjuk el, mint amiért idén idekerül (kerülhet)! Ez csak jó lenne a klubnak! Vagy megint csak én látom rosszul a dolgokat???
És mivan, ha egy év alatt olyan jól beépül, hogy azt fogod mondani jövőre, hogy minek ide Fabregas! Akár ez is előfordulhat!

Igen! Igazad van! PÉNZBE KERÜL!!!Lionel85 írta:Még mindig könnyebb Jonathant vagy Thiagót padoztatni, ha jövőre jön Fabregas, mint Özilt. A két fiatal jobban tud alkalmazkodni, ráadásul anyagilag sem sínyli meg a Barcelona az üzletet, de a török pénzbe kerül.
De most akkor abba gondolj bele, hogy most megvesszük potom pénzért! Ha 1 évig lesz csak itt és abban az 1 évben jól teljesít, akkor jövőre sokkal több pénzért adhatjuk el, mint amiért idén idekerül (kerülhet)! Ez csak jó lenne a klubnak! Vagy megint csak én látom rosszul a dolgokat???
És mivan, ha egy év alatt olyan jól beépül, hogy azt fogod mondani jövőre, hogy minek ide Fabregas! Akár ez is előfordulhat!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Még mindig könnyebb Jonathant vagy Thiagót padoztatni, ha jövőre jön Fabregas, mint Özilt. A két fiatal jobban tud alkalmazkodni, ráadásul anyagilag sem sínyli meg a Barcelona az üzletet, de a török pénzbe kerül.

Oriol Romeu hatalmas tehetség! Rövid időn belül a kezdő Vkp lehetne nálunk... Hihetetlen milyen magabiztos a kora ellenére! Busquets is nagyon jó + jól tolta a VB-n is, de azért a bajnokságban nem egyszer csinált hajmeresztő elpasszolásokat és hülyeségeket (pl: real elleni kezezése...
)
Visca Barca!

Visca Barca!
Fölösleges lenne, és valszeg nem is fog jönni. Régen volt már vele kapcsolatban hír, szerintem ezért dobta be a spanyol média, legyen min rágódni. Senna leigazolásának örülnék, de vele kapcsolatban is elhalkultak a dolgok sajnos. Pedig az a 3 milka vicc érte.Attika 25 írta:Masherano viszont remélem nem jön,felesleges kiadni 30 milla körüli összeget egy olyan posztra ahol hosszú távra megvan az első számú ember.Az meg nyilvánvaló,hogy Pep-nek ő a kedvence,szóval ő is fog játszani legtöbbször,akkor meg nem kell egy 30 millás játékos,akinek jó eséllyel nem is tetszene ez.Ha mindenképp akarunk vkp-t akkor simán jó lenne Senna.
Azért is lenne jó megoldás egy rutinos vkp idehozatala, mert ott van a fakóban Oriol Romeu is, aki előtt állítólag nagy jövő áll, de még csak 18 éves. Senna eljátszogatna még itt vagy 2 évet, aztán szépen lassan eljönne Romeu ideje, és egyre több lehetőséget kapva, beépülhetne a csapatba. Vele és Sergivel megoldódna az a poszt a következő néhány évre.
Kíváncsi vagyok mi lesz ezzel az Özil üggyel,de viszonylag hamar lefog zajlani (Cesc-hez képest mindenképpen) az biztos,mert a Werder jövőhéten BL selejtezőt játszik,s ha ott pályára lép Özil akkor onnantól nincs is miről beszélni.
Masherano viszont remélem nem jön,felesleges kiadni 30 milla körüli összeget egy olyan posztra ahol hosszú távra megvan az első számú ember.Az meg nyilvánvaló,hogy Pep-nek ő a kedvence,szóval ő is fog játszani legtöbbször,akkor meg nem kell egy 30 millás játékos,akinek jó eséllyel nem is tetszene ez.Ha mindenképp akarunk vkp-t akkor simán jó lenne Senna.
Masherano viszont remélem nem jön,felesleges kiadni 30 milla körüli összeget egy olyan posztra ahol hosszú távra megvan az első számú ember.Az meg nyilvánvaló,hogy Pep-nek ő a kedvence,szóval ő is fog játszani legtöbbször,akkor meg nem kell egy 30 millás játékos,akinek jó eséllyel nem is tetszene ez.Ha mindenképp akarunk vkp-t akkor simán jó lenne Senna.
Személy szerint örülnék Özil érkezésének...
Nagyon nagy tehetség, úgyhogy 10 milliót bőven kifizethet érte egy ekkora klub.
Csigrinszkijről pedig nem kell többet beszélni...ő is kiváló játékos lett volna, csak Rossellnek nem volt szimpatikus. Ha valaki bekerül az UEFA-kupa "Év Csapat"-ába, akkor az magáért beszél...csak ezt sokan elfelejtik.
És a szakmai kérdéseken kívül az emberi tulajdonságok is fontosak...pl. Csigrinszkij lehet, hogy egy túl szerény, nehezen barátkozó és nehezen beilleszkedő egyéniség (ráadásul ukrán anyanyelvvel), akinek kellett volna még idő...csakhát nem kapta meg.
Nagyon nagy tehetség, úgyhogy 10 milliót bőven kifizethet érte egy ekkora klub.
Csigrinszkijről pedig nem kell többet beszélni...ő is kiváló játékos lett volna, csak Rossellnek nem volt szimpatikus. Ha valaki bekerül az UEFA-kupa "Év Csapat"-ába, akkor az magáért beszél...csak ezt sokan elfelejtik.
És a szakmai kérdéseken kívül az emberi tulajdonságok is fontosak...pl. Csigrinszkij lehet, hogy egy túl szerény, nehezen barátkozó és nehezen beilleszkedő egyéniség (ráadásul ukrán anyanyelvvel), akinek kellett volna még idő...csakhát nem kapta meg.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Fogalmam sincs, de szerintem nem láttak benne elég fantáziát, és kellet egy kis pénzmessideco írta:Csak azt nem értem, hogy anno a Schalke miért adta el a Werdernek? Nem láttak benne fantáziát, vagy mi?

més que un club