Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem is megérte. Mouval jól ismerik egymást, hiszen a Portonál és a Chelseanál is együtt dolgoztak.csababarca írta:Hoppá,ez gyors volt.
http://www.marca.com/2010/08/10/futbol/ ... 65798.html
8 millióért megérte nekik szerintem.
Meglátjuk...aztán lehet úgy járnak vele, mint Cannavaroval! Carvalho is már 32 éves. Nem tini és az utóbbi időben már kezdett kiszorulni a Chelseaből...csababarca írta:Hoppá,ez gyors volt.
http://www.marca.com/2010/08/10/futbol/ ... 65798.html
8 millióért megérte nekik szerintem.
megtárgyaltuk kicsit lejjebbPerrero írta:cukifiú
TaMat írta:Márpedig minél erősebb a real kerete annál jobb érzés lesz felülkerekedni rajtuk ^^ lásd tavaly =)
Márpedig minél erősebb a real kerete annál jobb érzés lesz felülkerekedni rajtuk ^^ lásd tavaly =)vlxe írta:Ennek úgyszintén örülök én isnoname írta:Nagyon úgy néz ki h Maicon nem megy a Realhoz. Ennek örülök.![]()
Úgy érzem pont egy ilyen játékos hiányzik a Madridból, mint Maicon... Amikor Alves jött az legalább ilyen fontos vétel volt számunkra, mint most Maicon lenne a Madrid számára! Így csak örülni lehet, ha nem valósul meg
Ennek úgyszintén örülök én isnoname írta:Nagyon úgy néz ki h Maicon nem megy a Realhoz. Ennek örülök.![]()
ha megnézed,lampard az egyetlen kivétel.ez mindent elmond.Barca_10 írta: Off:Lampardnak egy felmérés szerint 150-es IQ-ja van.De ha már megemlítetted Drenthét mint orángutánt akkor Van Bommel?
On:Jól járhat a Madrid a fiatalokkal,kérdés hova építi be őket Mourinho.Nem hiszem,hogy Mourinho 4-3-3-mat játszatna a csapatával vagy Ronaldo játszana a 2 csatár mögött?
daffy írta:off: nekem egy régi álmom,hogy a focistákkal iq tesztet csináltassanak és megnézhessem. azt gondolom,hogy sok focistának a fán lenne a helye ilyen szempontból és nem a pályán. az egyik ilyen drenthe...állítom,hogy a majmoknak egy későbbi leszármazottja,mint mi(elég csak az arcberendezését nézni...egy az egyben orángután)
on: kezd lassan kirajzolódni h kinek van helye a kezdőben,a padon és egy távoli lakatlan szigeten:
ami biztos: gago,maha,drenthe,granero nem játékosok.
pedro leon kezd meggyőzni,canales is nagyon ügyes eddig. benzema sokkal jobb,mint tavaly és nekem meggyőződésem h együtt kell játszania higannyal és cr-rel a pályán
Drenthe valószínűleg háttal ülne le a teszt elé....