Furcsa hozzállásotok van a dolgokhoz. Már csak azért is, mert jelenleg JDS-el együtt összvissz van 5 db kp-nk. Tavaly is volt jajveszékelés, hogy húúú de rövid a pad, kell a keretbővítés, kevesen vagyunk stb...
HA jön Özil, akkor bővül a keret, 6 playa 3 osztra az bőven oké. Írom ezt úgy, hogy én egyértelműen Cesc leigazolása mellett voltam, és miután ő nem jött akkor is inkább Thiago-t hoztam/hoznám (volna) fel. De belátom, hogy Gollam is minőségi erősítés, és ha jön nem fogom sárral dobálni.
A másik ami szúrja a szemem, hogy a Barcelona klubjának, a világ legjobb csapatának arra kéne várnia, akár szűkebb kerettel is, kockáztatva a bajnoki címet pl, hogy Francesc Fabregas végre elhatározza magát, és távozását kérje, plusz akkor már hagyjunk helyet is neki, nehogy mégse jöjjön...
A kövi szezonban, ha minden összejön játszunk 60 meccset, ennek a terhelésnek 5 kp-vel nekimenni hatalmas baromság. Ha Pep úgy látja, hogy Thiago még nem elég felkészült a nagycsapathoz, akkor jöjjön a török srác.
Azért mert ez a keret nagyon szűk.