Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaaa. Hát asszem Samunak 20 körül volt az értéke anno. De nyilván így csak csak 8 millával jobb ezek szerint Eto'o mint Özil(ami persze nem igaz).sjd írta:Özilnek egy év van hátra a szerződésébőlLM10 írta:
Ez most hogy jött ki, vagy mire írtad?![]()
Részben egyet értek,részben nem. Szerintem a 2csatáros játék és a Barca játéka nem uaz. Villa nálunk inkább lenne szélen,mint a válogatottban. Másrészről nem lehet tőle olyan játékot elvárni,mint Messitő,R10től anno vagy Riberytől,Robbentől,Robinhotól,Silvatól,stb.Tocy írta:Szkeptikus: Csak a Villás részre reagálnék: Amikor egyedül játszott elöl, akkor egy fokkal halványabb volt, kényszerítőkben szépen résztvett de nem tudott villanni, amikor Torres is fent volt, akkor a bal oldalon, pontosan azon a helyen ahol nálunk Henry játszott. Folyamatos fenyegetés volt, minden megindulásában benne volt a veszély. Az ő helye az a poszt ebben a csapatban.
Özilnek egy év van hátra a szerződésébőlLM10 írta:
Ez most hogy jött ki, vagy mire írtad?![]()
Ez most hogy jött ki, vagy mire írtad?Fecooo írta:az a vicces, h anno Samunál az értékét max 10-re tették, mivel egy év volt hátra a szerződéséből, pedig egy 2x bl-győztes, legutolsó szezonjában 36 gólt elérő támadóról volt szó... eszeveszetten növekednek az árak, annyira jó, h van egy Pérez és egy manszursejk, annyira jót tett a focinak az ő megjelenésük....
( Abrát már nem említem, ott változott a helyzet, mióta az asszony megszabadította a vagyona felétől...)
Az elmundo es a sport is azt irja nem lenne rossz!!!LM10 írta:A SPORT szerint pedig kimondottan Guardiola is támogatja az üzletet, és 12-15 között el is hozható.sjd írta:Azért azt ők se gondolták komlyan h Pep megkérdezése nélkül megegyeznek a Werderrel meg Özillel...aure írta:Még csak pletyka, de gondoltam linkelem:
http://barcanoticias.blog.hu/2010/08/09 ... r_a_barcae
Ne haragudj, de ezt teljesen feleleges volt linkelni
szkeptikus06 csak egy kérdésem lenne hozzád! Mióta vagy Barca szurkoló???? Arra emlékszel, hogy Titi első szezonjában milyen "jó volt"???szkeptikus06 írta:
Ibra nem ebbe a csapatba való,ezt már az előző szezonban is bizonyította.
A SPORT szerint pedig kimondottan Guardiola is támogatja az üzletet, és 12-15 között el is hozható.sjd írta:Azért azt ők se gondolták komlyan h Pep megkérdezése nélkül megegyeznek a Werderrel meg Özillel...aure írta:Még csak pletyka, de gondoltam linkelem:
Ne haragudj, de ezt teljesen feleleges volt linkelni
Azért azt ők se gondolták komlyan h Pep megkérdezése nélkül megegyeznek a Werderrel meg Özillel...aure írta:Még csak pletyka, de gondoltam linkelem:
Ez mit keres itt az igazolások között???Barca_10 írta:Azért azt megkérdezném,hogy hol voltak Ibra kritikusai amikor ősszel sorra nyerte nekünk a meccseket?Amikor Messinek nem ment a játék?Megkockáztatom,hogy ősszel ha nem is volt a csapat legjobbja,de a legjobbak között volt.A tavasz meg nem sikerült úgy neki ahogy szerette,szerettük volna,de ettől függetlenül még nem kéne temetni.
JDS nem vkp és nem sűrűn lesz jó azon a poszton. A 3 felkészülési meccsen pedig olyan szintű csapatokkal játszottunk,amelyek a spanyol 2. vagy 3. ligába valóak,ebből nem sűrűn lehet kiindulni. a helyzet szimplán az,hogy kp-ra egyedül Keita maradt a felkészülésre a keretből,és ha ő nem kezd,akkor valakinek kell vkp-t is játszani... Ez esetleg nem jutott másnak eszébe??? Egyébként jó,hogy árnyaltan azért bevallod,hogy egy komoly csapat ellen nagyon kevés lenne. Ezért érdemes vt a többit leírniAttika 25 írta:szkeptikus06:
Honnan tudod,hogy JDS mire képes vkp poszton?Eddig nem is játszott ott,a felkészülés alatt meg finoman szólva is nagyon meggyőző volt ezen a poszton. Elnézve a spanyol bajnokság erejét 2-3 csapatot kivéve a komplett liga ellen otthon és idegenben is bátran ki lehetne állni JDS-el.A BL érdemi dolgai meg úgyis csak februártól kezdődnek,addig meg sok minden lehet,szóval én már nem érzem úgy,hogy mindenképp kell egy vkp.
Középhátvéd szerintem nem fog jönni. Ha kellene akkor nem adtuk volna el csiga-t (tudom a hivatalos verzio pénzhiány volt,de ha annyira kellett volna megoldjuk máshogy),na meg milyen érdekes,pont egy khv-t fog felhozni Pep a fiatalok közül,azt hiszem ezt nem kell magyarázni.
Egy kreativ középpályás viszont nem ártana. Bár nem vagyok oda Özil-ért,de jó áron akár jöhetne is.
Azt meg végképp nem értem,hogy miért szidod ilyen szinten Ibra-t. Néztél te felkészülési meccseket vagy csak a levegőbe pufogtatsz?Vagy egyáltalán nézted a foci vb-t?Gondolom nem,mert akkor nem irnál ilyen baromságokat Villa-val kapcsolatban,aki szélen sokkal jobb és meggyőzőbb volt mint középen.
Szerintem is jó ötlet Banega jó kis játékosfanbarca írta:Tény, Sánchezt el kell adni, 1 millió sokat segíthetne ....
A másik dolog, hogy meg kéne vásárolni Banegát, szerintem ha kipengetnénk érte 20 milliót, sokat segítene, és megoldaná a vkp és az írányító posztot is ...
Nem nem jobbhátvédként játszatta. Tény, hogy ott is játszott, de elsősorban középpályásként számolt vele Pep, mégpedig Kp-n játszott védekező, osztogató és támadó kp-t is és mind3 szerepkörben csúnyán megbukott. Lehet h most a baromi acélos pekingiek és koreaiak elle tűrhető teljesítményt nyújt, de ez csak azért van mert még komolyabb ellenféllel nem játszottunk. VS-nek több nagy problémája volt, amikor itt játszott:messideco írta:Hát az első szezonja tényleg nem volt valami fényes...De most a felkészülési meccseken talán jobban játszott valamivel, gólokat is szerzett. Talán az lehetett a probléma, hogy Guardiola főleg jobbhátvédként játszatta. Az előszezonban pedig a középpályán játszott, ha jól láttam.noname írta:Remélem a Levante kipenget 1 millát hamar és megszabadulunk Victor Sancheztől. Az az ember amikor itt játszott, már szinte Olegueri szinte "emelkedett" a szememben.
Én sem értem mit lát Pep benne. Mert hogy nem tud focizni az biztosnoname írta:Remélem a Levante kipenget 1 millát hamar és megszabadulunk Victor Sancheztől. Az az ember amikor itt játszott, már szinte Olegueri szinte "emelkedett" a szememben. Nagyon nem szeretném ha az első csapatnál maradna. Felőlem mehetne vissza akár az Atleticbe is, úgyse viszi többre mint egy másodosztályú csapat vagy csre egy gyenge elsőosztályúban.