Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És van még 4 a meccsig. Óvjuk meg vigyázunk rá oké, de szerintem egy félidőt simán vállalhatna. Kell ez a Kupa és a Sevilla nem adja olcsón.LM10 írta:Tényleg Bojanékez így korrekt is lenne, bár Iniesta szerintem max még csere lesz, hisz 2 napja tért vissza.
Tényleg BojanékFernando írta:Miért ne játszhatna Messi vagy Jeffren, Bojan? Ők is ma lépnek pályára. És ők a vb-n sem voltak, Messi is viszonylag korán kiesett, ő többet edzett már, mint a spanyolok összesen.
Pinto,- Adriano, Milito, Abidal, Maxwell,- Keita, Iniesta, Jonathan,- Bojan, Ibrahimovic, Jeffren.
Azt kész.
A védelemben biztos vagyok:barca99 írta:Most vagy én, vagy rajtam kívül (majdnem) mindenki félre van tájékoztatva, de a keddi-szerdai meccsek mennyiben befolyásolják a szombati szuperkupa meccset? Nem egy időpontban van a két meccs! Addigra mindenki itthon lesz, igen a spanyolok is, csak az formájukkal, eddzettségükkel van baj.
Szóval Ibra, aki rendes időben elkezdte a felkészülést, és várhatóan hétközben játszik kb. 45 percet (főleg, ha Európán belül játszanak majd), nem értem, miért nem játsszhatna hétvégén.
Iniesta 5 napot tud a meccs előtt eddzeni, a többi spanyol sem tudott volna többet, márpedig azt nyilatkozta, hogy biztos nem tud még kezdeni, ez által nem sokat jelent, hogy mennek-e Mexikóba vagy sem.
Szerintem itt megint könnyebb volt pánikot kelteni, és szidni akit éppen lehetett, mint végiggondolni a dolgokat. A spanyolok így se úgy se játszottak volna, max. 20 percet 1-2 ember, de ez meg ne legyen már döntő ok.
Ibra tuti, hogy bírni fog min. 70-75 percet, Messi és Iniesta pedig vagy 20-at (bár Ini-t eléggé óvják, nem lepne meg, ha csak a visszavágón kapna ennyit).
Nem lesznek mar a valogatottnal,mert a meccseket szerdan jatszank,csak az a baj,hogy ha sokat jatszanak a valogatottnal,akkor nem lesz kondiuk es serulesveszely lesz.Jah igen azert egy-ket poharkat meg beramolhatnal....Lionel85 írta:Most te nem figyeled a híreket, vagy én ittam túl kevesetBarca_10 írta:Pinto-Alves,Piqué,Puyol(Abidal),Abidal(Adriano)-JdS,Iniesta,Thiago(Xavi)-Jeffren(Messi),Ibra,Bojan(Villa)
Szerintem a legvalószínűbb hogy ez a 11 fut ki a pályára a Pjuzanban.![]()
![]()
A felsorolt játékosok nagy része a válogatottaknál lesz, nem tudom akkor hogy lehetnek egyszerre a Pizjuánban?
Hát a "Pjuzanba" akár ki is futhatnak,ha megtalálják azt a helyetBarca_10 írta:Szerintem a legvalószínűbb hogy ez a 11 fut ki a pályára a Pjuzanban.
Most te nem figyeled a híreket, vagy én ittam túl kevesetBarca_10 írta:Pinto-Alves,Piqué,Puyol(Abidal),Abidal(Adriano)-JdS,Iniesta,Thiago(Xavi)-Jeffren(Messi),Ibra,Bojan(Villa)
Szerintem a legvalószínűbb hogy ez a 11 fut ki a pályára a Pjuzanban.
bence-barca írta:Valaki tudna írni egy várható kezdőcsapatot? Mert szinte senki sem lesz itt...![]()
Csak egy pár hsz.bence-barca írta:Valaki tudna írni egy várható kezdőcsapatot? Mert szinte senki sem lesz itt...![]()
Sergi Roberto helyett egy csatár, és rendben lesz a csapat.Zsolti95 írta:Így kéne kiállni az első meccsen:Pinto-Adriano,Milito,Abidal,Maxwell-Dos Santos,Keita,Iniesta-Nolito,Sergo Roberto,Oriol.
Muszáj lesz így kiállnunk,nem lesz más választásunkZsolti95 írta:Így kéne kiállni az első meccsen:Pinto-Adriano,Milito,Abidal,Maxwell-Dos Santos,Keita,Iniesta-Nolito,Sergo Roberto,Oriol.
Azt hiszem az a szabály, hogy aki az első meccsen pályára lépett, abból a kezdőcsapatból hétnek a visszavágón is pályára kell lépnie.fanbarca írta:A válogatottak nem csak 1 meccset játszanak? Mert ha igen, akkor szerintem játszhat akárki az odavágón ....LM10 írta:dos Santostól ez szép volt. Remélem még jó páran visszamondják a válogatott meccset.
A válogatottak nem csak 1 meccset játszanak? Mert ha igen, akkor szerintem játszhat akárki az odavágón ....LM10 írta:dos Santostól ez szép volt. Remélem még jó páran visszamondják a válogatott meccset.