Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És rá 4 napra már bajnoki meccs?looka írta:Nem tudom, volt e már, de mostmár fix a Gamper időpontja:
Augusztus. 25. (szerda) 19:45
http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
Bennem töretlen a bizalom irántaEnjoy írta:Jó meccsnézést mindenkinek!
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de engem kiráz a hideg, ha meglátom Pinto-t
Szia! hol?- internetenLily Greis írta:Tudnátok segíteni abban, hogy hol és mikor lehet megnézni a Guoan elleni meccset?
14:00.Capon írta:Hány órakor játszunk a Madárfészek Stadionban?
http://tvgratisvivo.blogspot.com/p/guoa ... -vivo.htmlLily Greis írta:Tudnátok segíteni abban, hogy hol és mikor lehet megnézni a Guoan elleni meccset?
Hát akkor bocs LM10-től... De ez vicces. Sokaknak az a baja Busival, hogy túl gyenge fizikuma van a poszthoz. Dos Santos szerintem az 170-et alig éri el, és nem is mondanám egy keménykötésű gyereknek... Szerintem ő előrébb való, dehát Pep tudja.CFirpo3 írta:Igaza van LM10-nek. Most kezdődött el a sportklubon a Valerenga elleni meccs és ott VKP-t játszik Jonathan.
Szerintem jó ötlet volt ott kipróbálni.
Igaza van LM10-nek. Most kezdődött el a sportklubon a Valerenga elleni meccs és ott VKP-t játszik Jonathan.palesz77 írta: Jonathan meg nem vkp... Max azért hitted azt, mert visszajárt labdáért, de ő nem vkp, akárcsak Xavi és Ini sem. Ő kreatív gyerek, a 2 gólpassza bizonítja is. Ő inkább Xavit pórolja majd, Tourét meg keita - vkp volt, és elég jól tolta.
Ibrával egyetértek. Ez az utolsó meccse szerintem jól sikerült, volt pár nagy vilanása - passzok terén -, és mezőnyben sem volt rossz... Főleg miután bejött mesi, és egyenrangú játszótársa is volt előn... A gólja meg szép rutinmunka volt.LM10 írta:Az eddigi felkészülésből amik érzékelhetők: Ibra úgy tűnik jó szezon előtt áll(legyen is így) A fiatalok jól muzsikálnak, Jonathan pedig nagy meglepetés számomra. A SPORT-on megjelent egy cikk, hogy ő pótolhatja Tourét, amit nem is hülyeség, hiszen az utóbbi 2 meccsén ő játszott VKP-t. Meglátjuk Pepnek mennyire fog ez beválni. A másik meglepetés ember: V.Sánchez. Róla teljesen lemondtam, de most nem kicsit bizonyít. Sok szerencsét neki!