Gerard Deulofeu, 1994. márc. 13-án született, 16 éves, spanyol korosztályos válogatott csatár.P.U.Y.O.L. írta:Doflelou???
Szerk: Nem biztos, hogy helyesen írtam...

Ő lenne az?
Gerard Deulofeu, 1994. márc. 13-án született, 16 éves, spanyol korosztályos válogatott csatár.P.U.Y.O.L. írta:Doflelou???
Szerk: Nem biztos, hogy helyesen írtam...
Doflelou???albicelesteX írta:Nem rá gondolok.Őt ismerem így név szerint.Egy sokkal fiatalabb srác.Szerződést is hosszabbított nem régen egy másik ifivel.
Na ez számomra jó hír. Szerintem éppen itt az ideje, hogy bedobják őket a mély vízbe. Már elég régóta a nagy csapat körül téblábolnak megérdemlik a lehetőséget.Sanama írta:Úgy tűnik Pep 3 ember hoz fel az ifiktől.
Fontás,JDS,Thiago
cikk:
http://translate.google.hu/translate?hl ... tivo.es%2F
VAldes utódját??? Ne nézzük le ennyire az ifi srácot, mivel VV 26 éves még minimum 10 év benne van, elég gáz lenne, ha csak egy másodkapusságra vinné.LM10 írta:Ha ez igaz, akkor t*kön szúrom magam....Valdés utódját elengedtük kis pénzért...ab1daL írta:Az U19-es EB-n a spanyolok kapusa, egyben a Barca játékos, Álex Sánchez a Zaragozába igazolt.
szerk.:Jess írta:Amm... meg tudnátok nekem mondani hogy ki volt a kapus a K-League elleni meccsen? Volt egy pár szép védése. Lehet, hogy csak [auto_cenzúra] volt a szemem, és rossz minőségű a netes adás, de ha jól láttam akkor nem Pinto volt ugye?vagy igen?? (: Szal... ki volt?
akkor lesz saját topicjuk, ha profi szerződést kapnak mindketten, legalábbis én így tudomMikaos írta:elvileg ezt a hírt még csak a Sport.es hozta le, hivatalos megerősítésről nem tudok.nahjolvan írta:jonathannak van saját topikja?? sztem már kéne..ha egyszer felkerült a nagyokhoz
Egyébként nemcsak JdS, hanem Fontas is felkerül a nagyokhoz a lap szerint. Mindkettőjüknek nagyon örülnék.
elvileg ezt a hírt még csak a Sport.es hozta le, hivatalos megerősítésről nem tudok.nahjolvan írta:jonathannak van saját topikja?? sztem már kéne..ha egyszer felkerült a nagyokhoz
nevezzük inkább mélységi irányítónakCFirpo3 írta:Thiago az EB-n védekező középpályást játszott Romeu mellett, szerintem ezért tűnt szürkébbnek.csabooo írta: