Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak egy bizonyos % kellett volna játsszon a VB-t nyerő válogatottból. Nekünk tétmeccsünk van.A nromális az lenne ha minél több Barca és Sevilla játékost hagyna otthon.barca99 írta:Én meg olyan hülye vagyok, azt hittem, hogy azért, mert a spanyol szövetség olyan szerződést kötött, hogy a világbajnokok elég nagy százalékának ott kell lenniük a meccsen.noname írta:Del Bosque sztem szándékosan csinálta ezt a szemétséget. Xavi, Ini, stb, ezeket régebben azért hívta be a válogatottba, mert nélkülük kijutni se jutna ki sehova a spanyol válogatott. Valdest pl évek óta mellőzi, jó eséllyel azért mert katalán. Sztem szándékosan hívta be a jtákosainkat h minimalizálja az esélyeinket a kupagyőzelemre.
Abban amúgy még reménykedem h a nem spanyolok(Messi, Ibra, stb)meg fogják kérni az edzőjüket h egy meccset kihagyhassanak.De így már látom, hogy VdB a kecseg. Valdes-t meg kb. annyira mellőzte, mint előtte mindenki. Majd pont az lenne a baja, hogy katalán.
Busquets meg személyes kedvence, pedig ő is katalán.
Még jó, hogy ki nem derítitek, hogy ezeket a barátságos meccseket csak azért rendezik most, hogy a Barca ne nyerjen szuperkupát.
Ezek a jó adatok, sorry a félreinformálásért, sajna rossz oldalon néztem..aynas írta:a bl. mérkőzéseket 18-án szerdán (braga- sevilla), illetve 24-én kedden (sevilla - barga) játsszák.
A 2 Braga meccs közé van beékelődve ez.Lionel85 írta:Mégsem kell a keretük nagy részét nélkülözniük és jobban tud sakkozni az edző a kezdőcsapatokkal, mint Guardiola. Neki jobban meg lesz kötve a keze.lluisllach89 írta: A Sevillának se a legkellemesebb az időpont, , nekik ott van a 2 életbevágóan fontos, Braga elleni Bl-selejtező..
Mégsem kell a keretük nagy részét nélkülözniük és jobban tud sakkozni az edző a kezdőcsapatokkal, mint Guardiola. Neki jobban meg lesz kötve a keze.lluisllach89 írta:A Sevillának se a legkellemesebb az időpont, , nekik ott van a 2 életbevágóan fontos, Braga elleni Bl-selejtező..Lionel85 írta: A B keretnek nincs annyi esélye megverni a Sevillát, mert az andalúzok mikor ha nem most tudnának komolyabb eséllyel kupát nyerni a Barca ellen? Motivációjuk lesz annyi szent!
Én meg olyan hülye vagyok, azt hittem, hogy azért, mert a spanyol szövetség olyan szerződést kötött, hogy a világbajnokok elég nagy százalékának ott kell lenniük a meccsen.noname írta:Del Bosque sztem szándékosan csinálta ezt a szemétséget. Xavi, Ini, stb, ezeket régebben azért hívta be a válogatottba, mert nélkülük kijutni se jutna ki sehova a spanyol válogatott. Valdest pl évek óta mellőzi, jó eséllyel azért mert katalán. Sztem szándékosan hívta be a jtákosainkat h minimalizálja az esélyeinket a kupagyőzelemre.
Abban amúgy még reménykedem h a nem spanyolok(Messi, Ibra, stb)meg fogják kérni az edzőjüket h egy meccset kihagyhassanak.
A Sevillának se a legkellemesebb az időpont, , nekik ott van a 2 életbevágóan fontos, Braga elleni Bl-selejtező..Lionel85 írta: A B keretnek nincs annyi esélye megverni a Sevillát, mert az andalúzok mikor ha nem most tudnának komolyabb eséllyel kupát nyerni a Barca ellen? Motivációjuk lesz annyi szent!
Bár nem hiszem h ilyen lett volna (ilyenkor szombatra teszik a meccset), mindenesetre az nem egy hónap strandolást követően volt, hanem a szezon közepén alapozás utáncsababarca írta: Játszottunk már vasárnap 10kor bajnokit,kedden este meg BL meccset.
Reménykedni lehetnoname írta: Abban amúgy még reménykedem h a nem spanyolok(Messi, Ibra, stb)meg fogják kérni az edzőjüket h egy meccset kihagyhassanak.
Azért azt tudni kell, hogy a vb alatt nem játszott a Barcelona tétmeccset. A másik, hogy azért egy barátságos meccs, ahol egyedüli tét a 2 millió euró, amiért haknizik a spanyol válogatott, nem hasonlítható össze a vb-vel.Puyol05 írta:Tudjátok nem értek egy két dolgot. Amíg tartott a VB, addig itt mindenki verte a mellét, hogy a Barcából 8 játékos kint van, és hogy nélkülük nem lenne spanyol válogatott, meg hogy ők rúgták a gólokat, és hogy nekik köszönheti Spanyolország a VB győzelmet...
Akkor mindenki nagyon büszke volt, hogy kint vannak a fiúk Dél-Afrikában.
Akkor most nem tudom, hogy miért vagytok felháborodva. Ez is egy válogatott meccs, és számítanak a játékosokra. Az oké, hogy nincsenek abszolút edzésben, de játszaniuk kell, mert az volt megbeszélve. Vegyük csak pl Messi esetét most Koreában... Ha nem játszik, nincs közvetítés stb...
Itt is majdnem hasonló a helyzet...
Amúgy meg a Sevillát illő lenne ilyen kerettel is megverni, csak hogy ne legyen off.
A meghatározó az egyértelműen deffiniálva van ott mögötte rögtön, tehát h az első keret tagja. De nemértem hogy igazolási szezon közepén hogy létezhet olyan, hogy első keret, amikor az elviekben percenként változhat. Elképzelhető h minden játékos szerződésében van ilyen pont, hogy melyik kerethez tartozik.Fecooo írta:már csak ezt a meghatározó jelzőt kéne pontosan definiálni...főoldali cikk írta:Utoljára hagytuk azt a részét a történetnek, mely főleg a Barcelonát érinti: a Spanyol Szuperkupa szabályzata kimondja, hogy egy csapatnak legalább hét meghatározó, első kerethez tartozó játékosát szerepeltetnie kell a két találkozón, vagy nem játszhat.
Andris írta:Mi az hogy kulcsjátékos?Barca_10 írta:Úgy tudom 7 kulcsjátékosnak kell lennie a csapatban,hogy le tudják játszani a meccset.De az a kezdőre vagy a kispadra is vonatkozik?![]()
Tudtommal egy klubnak 7 játékosa kell hogy legyen, a mérkőzés lejátszásához.
már csak ezt a meghatározó jelzőt kéne pontosan definiálni...főoldali cikk írta:Utoljára hagytuk azt a részét a történetnek, mely főleg a Barcelonát érinti: a Spanyol Szuperkupa szabályzata kimondja, hogy egy csapatnak legalább hét meghatározó, első kerethez tartozó játékosát szerepeltetnie kell a két találkozón, vagy nem játszhat.
Mi az hogy kulcsjátékos?Barca_10 írta:Úgy tudom 7 kulcsjátékosnak kell lennie a csapatban,hogy le tudják játszani a meccset.De az a kezdőre vagy a kispadra is vonatkozik?
A 7 játékos arra vonatkozik ha mondjuk kiállítások sérülések stb történik egy mérkőzésen,tehát 7 mezőnyjátékos marad csak a pályán.Barca_10 írta:Úgy tudom 7 kulcsjátékosnak kell lennie a csapatban,hogy le tudják játszani a meccset.De az a kezdőre vagy a kispadra is vonatkozik?
Nem szolhatnak bele..Rewolution5 írta:Ezt a helyzetet úgy lehet megoldani, hogy a klubb, nem engedi el a jatekosait!