Varatrix írta:Nem tudom ez a 21 ember igy szepen hangzik, de sok a fiatal.
En nem feltetlen biznam meg Thiagora, meg Jhonatanra a Barca sorsat serules eseten.
En 2 kozeppalyast mindenkepp leigazolnek.
Egy szervezot, meg egy vedekezot.
Ezt meg megspekelnem azzal, hogy megtartanam Hlebet meg Cacarest.
Hlebnek tetszik a hozzaallasa, Cacares meg szimpi volt a Vb-n.
Hlebet, csak akkor adnam el, ha bele lehet vonni egy uzletbe.
Az első felével egyet értek, a másikkal már nem.
Én is rossz szájízzel bíznám rá Thiagora és Jonathanra a középpályát... Zöldfülűek még, kell még egy év rutin legalább. Maximum ilyen Heracles, Levante meccsekre beraknám, hogy hogy játszanak, de akkor is kell igazolni legalább 1 középpályást! A legnagyobb gond az most, hogy a védelemből hiányoznak a tagok. Csigrinszkij nem volt valami nagy igazolás, nem bánom, hogy elment. De. Egyel kevesebb védőnk van. Sőt, az egy már kettőre nőtt, mivel Rafa is távozott. És a védelembe nálam félig-meddig a szűrők is beletartoznak, tehát Yayával már háromra nőtt ez a szám. Ki érkezett? Adriano. Ez egy ember.
3/1 eddig a távozók/érkezők aránya. Ha van Cacáresben valami, legalább a padra már érdemesre lenne visszahozni! Nem tudom, hogy hogy játszik, nem néztem Juve meccseket! De a kispadunk orbitálisan rövid, kellene ide, hogy pótoljuk a veszteségeket! Talán Fontás vagy Muniesa be tudna ékelődni a védelembe, egy tartalékjátékost tudunk egyikőjükkel pótolni.
Nekem ez a Fabregas üzlet csavarja az orromat még mindig... Kellene egy minőségi cserejátékos a középpályára. Milyen kár, hogy a Genova most giazolta le Miguel Velosot. Elnéztem volna itt futkorászni! Azért Banegára is kíváncsi lennék, hogy mit alkotna. Próbajátékra azért ki lehetne próbálni. Szerintem.