Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem itteni, ugyanis ha hozzáadjuk azt a +6-7 órát, akkor pont esti időpontot kapunk, ami ideális egy meccsnekChino írta:Egy kérdésem lenne. A szerdai meccs, helyi időszámítás szerint 13:00-kor játszandó vagy itteni szerint.
Lehet hogy triviális a kérdés, de biiztos szeretnék lenni.
Előre is köszi.
bence-barca írta:Idén kivel játsszuk a Gampert
Jee végre megint látom védeni Pintot és egy csomó ifit ismerhetünk meg! Tellora nagyon kíváncsi vagyok meg a 2 védőre. Ilie egyébként nem a Barca B tagjaLM10 írta:Kezdő:
-------------Pinto;--------------------
Ilie, Sergio Gomez, Milito, Maxwell,
dos Santos, Rivarola, Victor Sanchez,
Jonathan Soriano, Bojan Tello.
Élő közvetítések topic meg lesz nyitva?
Messiboy19 írta: Igen, ezt már régebben is lehetett tudni.![]()
Így hát R10 visszatérhet egy meccs erejéig a Camp Nou- ba.
Igen, ezt már régebben is lehetett tudni.Puyol05 írta:ha jól láttam, akkor az AC Milannal játszák a srácok a Gamper kupát.
http://www.facebook.com/#!/fcbarcelona
bocsi, de más linket így hírtelen nem találtam...
Az új szabály szerint már nem ugyanúgy számítforlán10 írta:A barátságos meccs is ugyanúgy számít. Tehát Dos Santos már csak Mehikói válogatot lehet
Én úgy tudom, hogy a hivatalos meccs számít. De lehet baromságot mondok. Mindemellett ő mexikói válogatott lesz, ez biztos. És vezér!Leomessi14 írta:De akkor miert mondta az apja,hogy ha nem kell Mexiconak akkor mas lehetoseg utan nez?Lionel85 írta: Egyébként meg Dos Santos már a felnőtt csapatban 5-ször játszott eddig Mexikó színeiben.
De akkor miert mondta az apja,hogy ha nem kell Mexiconak akkor mas lehetoseg utan nez?Lionel85 írta: Egyébként meg Dos Santos már a felnőtt csapatban 5-ször játszott eddig Mexikó színeiben.