Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
DE felbomlott Szerbia és Montenegró, így ez nem számít válogatott meccsnek. Tehát ha honosítanánk játszhatna itt is#Neymar# írta:2002-ben mutatkozott be a válogatottban a Japán – Szerbia és Montenegró (1 – 0) mérkőzésen.Úgyhogy ez nem jó ötletforlán10 írta:Bocsi, lehet h hülye ötlet és sokan kiröhögtök de szntem jó ötlet. Megnéztem h Sztevanovics volt-e már szerb válogatott és nem. Mi lenne ha honosítanánk és védene a válogatottban???

KÖszfcbarca0827 írta:Akkor honosítanánk és ha meghívnák a válogatottba, lehet, hogyvédene. Szívesen.forlán10 írta:Bocsi, lehet h hülye ötlet és sokan kiröhögtök de szntem jó ötlet. Megnéztem h Sztevanovics volt-e már szerb válogatott és nem. Mi lenne ha honosítanánk és védene a válogatottban???

2002-ben mutatkozott be a válogatottban a Japán – Szerbia és Montenegró (1 – 0) mérkőzésen.Úgyhogy ez nem jó ötletforlán10 írta:Bocsi, lehet h hülye ötlet és sokan kiröhögtök de szntem jó ötlet. Megnéztem h Sztevanovics volt-e már szerb válogatott és nem. Mi lenne ha honosítanánk és védene a válogatottban???
Akkor honosítanánk és ha meghívnák a válogatottba, lehet, hogy védene. Szívesen.forlán10 írta:Bocsi, lehet h hülye ötlet és sokan kiröhögtök de szntem jó ötlet. Megnéztem h Sztevanovics volt-e már szerb válogatott és nem. Mi lenne ha honosítanánk és védene a válogatottban???
Tényleg nem?forlán10 írta:KÖsz . De nem így értem.

Ebbe belekötnék. Épp a végén említett Vadócz játszik már rendszeresen az Ossasunában. Elég jól. Valdésnek is majdnem varrt egyet a rövid felsőbe.socio66 írta:laz a baj hogy Gerán és Dzsudzsin kívül nincs komoly külföldi csapatban állandóan játszó játékosunk
ha valaki tisztában van a fiatalok (Debrec(z?)eni, Németh stb..) képességeivel és bennük rejlő potenciállal akkor az Egervári. ha nincs valami kavarás a háttérben, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne kapnák meg a lehetőséget a közeljövőben a U21-es csapat húzóemberei. ez a mostani keret a korosztályos meccs miatt hosszútávon nem mérvadó.socio66 írta:nem sokban más ez a keret,mint ami eddig volt,ugyanaz a százszor megbukott védelem,kiegészülve pár nb1-es csodavédővel,akik csak kb háromszor lassabbak mint európa,a középpályán nem tudom minek tóthbalázs,Eleket nem ismerem,de nem nagyon tűnt fel a Vidiben,csatároknál meg Rudolf mellett van egy semmi Priskin.(nálam ott leírta magát,mikor valamelyik sorsdöntő meccsen nem állt rendelkezésre-ráadásul mikor más csatár sem volt-valami 'lelki probléma' miatt..lol)
ha megint ez a csapat fog meccselni az ebéért,akkor megint sírás lesz. nem igaz hogy nem lehet hozni a fiatalokat,Debreczenit,Kádárt,Gosztonyit, Némethet,egyedül Koman van a keretben a fiatalok közül.
tudom hogy ők sem lennének hirtelen jobbak,de ezerszer inkább nézném már őket,mint újra meg újra a szerencsétlen vanczákvili,szélesi-féle brigádot.
reménytelenül sz.r ez a válogatott.
Azért nem került be mert az U21-ben fog játszani, akiknek fontos selejtezője lesz 11-én.barca99 írta:Vass Ádám miért nem került be? Ja, hogy kiállt és gerincesen vállalta a véleményét?Kezdő a klubjában, hiányposzta jönne (igazi vkp nem igazán van a keretben), de persze nem hívják be. Remélem csak én nem tudok valamiről, mert egyébként gyomorforgató. Megtisztulás, változás... lóf... bezzeg Huszti a Zenit padjáról...
Balhátvéd? LaczkóBarcaádám írta:egy bajom van ezzel a kerettel hogy nincs egy jó balhátvéd.
én így állnék fel:
kapus Fülöp
védelem Szélesi,Juhász, Vanczák ??????
jobbszélső Czivtkovics
vkp Vadócz
támadó középpályás Gera
balszélső Dzsudzsák
2 támadó Priskin és Rudolf

Ők azt hiszem a bosnyákok elleni meccsen lépnek pályára. Biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne egy időben a két meccs, ők is kerettagok lennének.socio66 írta: nem igaz hogy nem lehet hozni a fiatalokat,Debreczenit,Kádárt,Gosztonyit, Némethet,egyedül Koman van a keretben a fiatalok közül.

van vmi, amit nem publikáltak...ElBartimaeus írta:Mit gondoltok a Nike "tehetségkutató akciójáról", a Most Wanted-ről?