Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebbe belekötnék. Épp a végén említett Vadócz játszik már rendszeresen az Ossasunában. Elég jól. Valdésnek is majdnem varrt egyet a rövid felsőbe.socio66 írta:laz a baj hogy Gerán és Dzsudzsin kívül nincs komoly külföldi csapatban állandóan játszó játékosunk
ha valaki tisztában van a fiatalok (Debrec(z?)eni, Németh stb..) képességeivel és bennük rejlő potenciállal akkor az Egervári. ha nincs valami kavarás a háttérben, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne kapnák meg a lehetőséget a közeljövőben a U21-es csapat húzóemberei. ez a mostani keret a korosztályos meccs miatt hosszútávon nem mérvadó.socio66 írta:nem sokban más ez a keret,mint ami eddig volt,ugyanaz a százszor megbukott védelem,kiegészülve pár nb1-es csodavédővel,akik csak kb háromszor lassabbak mint európa,a középpályán nem tudom minek tóthbalázs,Eleket nem ismerem,de nem nagyon tűnt fel a Vidiben,csatároknál meg Rudolf mellett van egy semmi Priskin.(nálam ott leírta magát,mikor valamelyik sorsdöntő meccsen nem állt rendelkezésre-ráadásul mikor más csatár sem volt-valami 'lelki probléma' miatt..lol)
ha megint ez a csapat fog meccselni az ebéért,akkor megint sírás lesz. nem igaz hogy nem lehet hozni a fiatalokat,Debreczenit,Kádárt,Gosztonyit, Némethet,egyedül Koman van a keretben a fiatalok közül.
tudom hogy ők sem lennének hirtelen jobbak,de ezerszer inkább nézném már őket,mint újra meg újra a szerencsétlen vanczákvili,szélesi-féle brigádot.
reménytelenül sz.r ez a válogatott.
Azért nem került be mert az U21-ben fog játszani, akiknek fontos selejtezője lesz 11-én.barca99 írta:Vass Ádám miért nem került be? Ja, hogy kiállt és gerincesen vállalta a véleményét?Kezdő a klubjában, hiányposzta jönne (igazi vkp nem igazán van a keretben), de persze nem hívják be. Remélem csak én nem tudok valamiről, mert egyébként gyomorforgató. Megtisztulás, változás... lóf... bezzeg Huszti a Zenit padjáról...
Balhátvéd? LaczkóBarcaádám írta:egy bajom van ezzel a kerettel hogy nincs egy jó balhátvéd.
én így állnék fel:
kapus Fülöp
védelem Szélesi,Juhász, Vanczák ??????
jobbszélső Czivtkovics
vkp Vadócz
támadó középpályás Gera
balszélső Dzsudzsák
2 támadó Priskin és Rudolf
Ők azt hiszem a bosnyákok elleni meccsen lépnek pályára. Biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne egy időben a két meccs, ők is kerettagok lennének.socio66 írta: nem igaz hogy nem lehet hozni a fiatalokat,Debreczenit,Kádárt,Gosztonyit, Némethet,egyedül Koman van a keretben a fiatalok közül.
van vmi, amit nem publikáltak...ElBartimaeus írta:Mit gondoltok a Nike "tehetségkutató akciójáról", a Most Wanted-ről?
Annyi mákkal, mint Új-Zéland, szerintem mi is megtettük volna...sjd írta:És szerinted a magyar válogatott az utolsó percben ki tudott volna egyenlíteni a szlovákok ellen?looka írta:
Pont ez az, hogy ha hagyjuk, hogy milyen csoportban lettek veretlenek, akkor nincs is miről beszélni! Akármelyik másik csoportban egy pontot se nagyon szereztek volna.
Ilyet sem írtam, hogy azért ne hasonlítsuk őket a magyarokhoz, mert könnyű csoportban voltak a VÉBÉN.sjd írta:Én az "Új-Zélandiak könnyű csoportban voltak, ezért ne hasonlítsuk őket a magyarokhoz" összefüggésre utaltam, szóval akármilyen könnyű csoportban voltak, nem hiszem, hogy a magyarok képesek lettek volna így (és ilyen motiváltan) focizni