No, közeledünk a szavazás lezárásához, szerintem úgy szombat délig mehet max a dolog. Tovább nincs értelme.
Az eddigi szavazók közt találtam néhány nevet, akiket vagy egyáltalán nem láttam fórumon, vagy pedig még nem voltak találkozón. (mindkettőnél előfordulhat, h én vagyok a ludas, és pl volt talin csak a fórumos nickjére nem emlékszem ilyen tekintetben)
Megkérdezném őket, hogy biztosan eljönnének-e a találkozóra, avagy ne vegyük figyelembe a szavazatukat?
Jó lenne reagálnotok, amíg lezárul a szavazás, felteszem ez nem gond, mert infok miatt úgyis legalább kétnaponta ránéz az ember a topicra, ha komolyan gondolja a talit.
Szóval a következő emberek visszajelzését várjuk:
BarcaRulez
Katalán88
gygerike
messideco
trey88
meyongze
Valamint fontos, hogy ha valaki az általa megjelölt időpontban mégsem ér rá, az jelezze felénk a szavazás zárultáig.
más:
A pályával kapcsolatban nekem pl lényegesen jobban tetszik az orczy minősége. Azt legalábbis tudom, hogy ott nem szokott gondom lenni, a szurkolói focikon a tippmix arénában viszont nem különösebben birom a talajt. Valószínűleg túl mély, az orczy aránylag kemény, nekem jobban fekszik.
Öltözők hasonlóan néznek ki zuhanyzóstól.
És a tippmix nincs olyan jómagas hálóval körbekerítve.

Bár ez csak akkor szempont, ha Csongor is jön. Nagyon hallgat idáig..
Szóval amennyiben nincs más a kosárban egyelőre pályát illetően, én egyelőre az orczyra voksolok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila