lui1698 írta:
4 ember ment. Rafa, Yaya, Henry, Csiga.
Szinte tökéletes.. bravó zakós emberek! Csigát még megértettem, Titi pedig levezetni megy, de Rafa és Yayát pedig végleg nem tudom felfogni..
Rafa nem kapna lehetőséget, amikor védelembe van 7 emberünk.. az vicc.
Jövőre igen nagy sz@rban leszünk, mert egy szezont nem tud végigjátszani úgy a védelem, hogy ne sérüljön le valaki huzamosabb időre.. Kéne hozni valakit, de reális áron. Félek ez nem fog bekövetkezni és Csiga féle embert hozunk 20éert.
Kp.-n van talán a legnagyobb gond. Xavi az elmúlt szezont és a vb.-t is végig játszotta.. Iniesta rettentő sérülékeny, bár remélem jövő évben elkerüli ez a sok sérülés. Keita meg messze áll a kreativitástól és magabiztosságtól, Buszkecc úgyszintén, de ezt láthattuk elmúlt szezonban nem egyszer. Támadó szekcióban biztos nem lesz gond, oda kb. 10 emberünk van..
Én is szívesen látnám Fabregast és talán nyugodtabb is lennék és más is ha végre látnám a hivatalos hírt, hogy leigazoltuk, de lássuk be, Wenger nem engedi el. Ami kicsit röhejes, klub vezetőktől semmit se hallani, csak Wenger mondja, hogy nem eladó, ha Fabregas oda állt elé és megmondta, mester el akarok húzni innen, szerintem nincs az az ember aki ott fogná erőszakkal.. valami bűzlik itt nekem, vagy Fabregas nem tett meg mindent a cél érdekébe, vagy Wenger egy nagy...
No egy szó mint száz, védőt mindenképpen kell igazolni, mert lehet több remek tehetséges ifink, vagy kp.-ra, de még nincsenek kiforrva és igen csak tapasztalatlanok, mondjuk egy BL meccsen egy MU vagy sinter ellen adott esetben. A kupában egy 2.-3. osztályú csapat ellen más a helyzet..
Fabregas meg ha idén nem jön, akkor jövőre? Mire alapozzátok ezt? És ha jövőre se? Vagy igazoljunk valakit aki oda illik abba a szerepbe, vagy senkit és toljuk a fiatalokat.