Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem a MUból pont a kis portugál kéne,a többi egyáltalán nem,az kéne még hogy a szép Barca mezt egy metszetszemű magára öltse!Mr. Master írta:Én C. Ronaldot nem szeretném. Egyszerűen nem szeretem azt a gyereket, nagyon ellenszenves nekem. A mencseszterből Park Ji Sung és Rio Ferdinand kivételével senkit nem szeretnék a csapatban látni, talán csak mondjuk van der Saart, de ő helyett van jobb kapusunk, szerintem.
Cé Ronaldot nem igen lehet megxerezni, pedig Giuly helyére igen jo megoldás lenne a Portugál cselgépBodi írta:Amúgy meg szerintem fölösleges csatárt venni....
C. Ronaldo meg főleg nem kell már a keretbe,kinek a helyén játszana????
Miért lenne jövőre Henry velünk???Ha mindenáron csatárt akarunk venni jövő nyáron,akkor már inkább Torrest!player10 írta:Srácok, én nem akarok hülyeséget írni, de a hivatalos honlap, és az Elmundo Deportivo honlapja sem említi, hogy Ronaldino 5+4 évre írt volna alá, ellenben a 2010-ig + 2 évvel, mert arról beszélnek. És a 125 millió eurós kivásárlási ár is valósnak tűnik, mert azt írják a legtöbb helyen. Bár ez nem jelent olyan sokat...
Ja, amúgy én bíztam benne, h sikerül legalább egy 20-25%-ot kiharcolni a játékos személyes reklámbevételéből a klubbnak.
De mindegy, a lényeg, hogy 'Dinho velünk van, és remélem jövőre Henry is.
Mert 1 szenylapBodi írta:Nem hiszem el,hogy már az origo se tud leadni egy pontos cikket....Elég nagy 0 ez a magyar sajtó,nézzétek meg a Sztár Sportot,az egész arról szól,hogy Robinho egy Isten,mindenki felett áll,mostantól senki más nem létezik!
...a + 2 éves hosszabításra gondoltam!Vito írta:nem, ennyi lett a kivásárlási ára, de kinn van a főoldalonbalboa7 írta:...ez ugye hülyeség???: link
nem akarom az ördögöt a falra festeni, de anno figot se tudtam volna elképzelni más mezben...főleg nem a realéban...Barcelonafan írta:Ez várható volt! De örülök neki! Én nem tudnám elképzelni semmilyen más csapat mezében vagy ti igen?