Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen érthető volttorrentkiller írta:Kb ennyi. Remélem érthető volt.
Én úgy csináltam, hogy összekötöttem a gépeket a kábelekkel, (gondolom ez megvan) és akkor az egyik gépről be kell lépni a routerbe. Nyitsz egy böngészőt és beírod a router ip-jét (pl: 192.168.0.1) ez le van írva valamelyik papírra amit hozzá kaptál.Puyol05 írta: kábel tv-vel jön, szóval nem kell tárcsázni
kábel tv-vel jön, szóval nem kell tárcsáznitorrentkiller írta: Sok minden miatt lehet. Először is milyen neted van? pl: T-home -os (tárcsázni kell e-mail címmel és jelszóval) vagy pl kábeltv-vel jön? Mert akkor 2 teljesen más beállítás szükséges.
Sok minden miatt lehet. Először is milyen neted van? pl: T-home -os (tárcsázni kell e-mail címmel és jelszóval) vagy pl kábeltv-vel jön? Mert akkor 2 teljesen más beállítás szükséges.Puyol05 írta:Segítségre lenne szükségem!
Nos. vettünk egy routert. kaptunk hozzá egy használati útmutatót, hogy hogyan kell feltelepíteni, meg hasonlók. ami le volt írva, úgy csináltam mindent. csináltam hozzá hálózatot is, vagy csatorna vagy mi a fene a neve. sztem tudjátok. adtam meg jelszót is. sikerült csatlakoznom is. probléma csak az, hogy nem tudok vele netezni... pedig ugye az a funkciója neki. egyszerűen nem enged fel a netre. pedig még a tűzfalamat is kikapcsolta, de úgy sem.
esetleg van valakinek valami ötlete?
én is igy csináltam mindent,de nem igy kellettPuyol05 írta:Segítségre lenne szükségem!
Nos. vettünk egy routert. kaptunk hozzá egy használati útmutatót, hogy hogyan kell feltelepíteni, meg hasonlók. ami le volt írva, úgy csináltam mindent. csináltam hozzá hálózatot is, vagy csatorna vagy mi a fene a neve. sztem tudjátok. adtam meg jelszót is. sikerült csatlakoznom is. probléma csak az, hogy nem tudok vele netezni... pedig ugye az a funkciója neki. egyszerűen nem enged fel a netre. pedig még a tűzfalamat is kikapcsolta, de úgy sem.
esetleg van valakinek valami ötlete?
http://www.as.com/futbol/primera/mercad ... es-verano/S.Agüero írta:Valaki linkelt innen a fórumról egy olyan oldalt ahol meg lehetett nézni, hogy a spanyol csapatoknál ki kit vett meg és melyik játékosért érdeklődött.
Azt hiszem egyébként Lionel85 linkelte az oldalt és talán as.com volt de ott nem találtam ezt.
Köszi aki megtalálja!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-e ... nni-pestenVictorValdes19 írta:Nézegettem a guglin, de egyszerűen sehol se találok Magyarországon Blink 182es pólót... esetleg nincs mégis valami hely, ahol van, csak én nem fedeztem fel![]()
TalánVictorValdes19 írta:Nézegettem a guglin, de egyszerűen sehol se találok Magyarországon Blink 182es pólót... esetleg nincs mégis valami hely, ahol van, csak én nem fedeztem fel![]()
Érdekes, nekem is a legújabb van fenn.Tim írta:Várjunk még ezzel a sörrel egy kicsit! Te melyik verziót használod? Nálam a 2010-es volt fent,és ezek közül a mappák közül egyedül a SystemCertificates és az SPC mappa létezik.Victor_Valdes írta: Az infóért egy korsó sör a jól megérdemelt jutalmam, és még szerény voltam.![]()
Várjunk még ezzel a sörrel egy kicsit! Te melyik verziót használod? Nálam a 2010-es volt fent,és ezek közül a mappák közül egyedül a SystemCertificates és az SPC mappa létezik.Victor_Valdes írta: Az infóért egy korsó sör a jól megérdemelt jutalmam, és még szerény voltam.![]()
Tudom, nem is szoktam. Sörözünk max általába.barca99 írta:Várja meg még idősebb lesz, és bírja a piát. Tudom, nehéz ellenálni, ha 15 évesen nem iszod magad részegre és nem cigizel, akkor ultragáz vagy. Mert gondolom nem két üveg sörtől van rosszul 4 napja.Victor_Valdes írta:De előbb: Amikor már negyediknapos az ember, és ugyanolyan rosszul van mint másnap, akkor mi van?Természetesen haveron segítenék.
Remélem érthető volt.
Egyébként nem kell reagálni, meg vitatkozni a témában, azt is tudom, hogy paraszt dolog volt tőlem, én is utálom, ha a válasz helyett hülyeség jön, de ez most kijött.
Várja meg még idősebb lesz, és bírja a piát. Tudom, nehéz ellenálni, ha 15 évesen nem iszod magad részegre és nem cigizel, akkor ultragáz vagy. Mert gondolom nem két üveg sörtől van rosszul 4 napja.Victor_Valdes írta:De előbb: Amikor már negyediknapos az ember, és ugyanolyan rosszul van mint másnap, akkor mi van?Természetesen haveron segítenék.
Remélem érthető volt.
Victor_Valdes írta:
Leszeded hivatalos oldalról, használod 30 napig. Regeditből kitörlöd az ott maradó cuccot, ujrainstallálod. És voálá, újabb 30 nap. Ez megy bő egy éve már nálam.
Oda nem tudok, de a www.the1st.be oldalon freereg van!Sztem nem rossz oldaldavidvilla77 írta:Victor_Valdes írta:davidvilla77 írta:Hello mindenki!
Ncore-ra tudna valaki nekem küldeni egy meghívót?![]()
nagyon megköszönném
Ja bocsáánat akkorVictor_Valdes írta:Értem én, hogy mindenki szeretne ncore-os lenni, de nemhiszem, hogy meghívó csórásra egy nyilt, sportfórum a megfelelő hely. Ha jól emlkészem ezt modik is kifejtették már párszor.davidvilla77 írta:Hello mindenki!
nagyon megköszönném
Értem én, hogy mindenki szeretne ncore-os lenni, de nemhiszem, hogy meghívó csórásra egy nyilt, sportfórum a megfelelő hely. Ha jól emlkészem ezt modik is kifejtették már párszor.davidvilla77 írta:Hello mindenki!
nagyon megköszönném