Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
robertfcb
Capitá del Barça

2010.07.30. 14:53:02

van egy oldal amiről barcalona összefoglalókat lehet letölteni több évre visszamenőleg, teljesen kiment a fejemből. valaki letudná írni a nevét? előre is köszi a választ !
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.29. 11:45:51

Zibra16 írta:a mai valerenga-barca meccset melyik tv csatornán lehet nézni?
előre is köszönöm a választ
Nem adja semmi.
Neten viszont tudod nézni! :wink:
Zibra16
Jugador del Barça

2010.07.29. 11:43:26

a mai valerenga-barca meccset melyik tv csatornán lehet nézni?
előre is köszönöm a választ
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.07.28. 23:28:56

torrentkiller írta:Kb ennyi. Remélem érthető volt. :D
igen érthető volt :) , csak sajnos nem sikerült ismét. pedig azt csináltam, amit mondtál. így hát akkor marad a szakember...

és köszönöm a segítséget :wink:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.07.28. 23:10:48

Puyol05 írta: kábel tv-vel jön, szóval nem kell tárcsázni
Én úgy csináltam, hogy összekötöttem a gépeket a kábelekkel, (gondolom ez megvan) és akkor az egyik gépről be kell lépni a routerbe. Nyitsz egy böngészőt és beírod a router ip-jét (pl: 192.168.0.1) ez le van írva valamelyik papírra amit hozzá kaptál.
Ott megkeresed a a WAN menüpontot, amin belül kell lennie 4 lehetőségnek:
'Dynamic IP Address', 'Static IP Address', 'PPPoE' és olyasmi h 'others'. Neked a Dynamic IP Address-t kell választanod. Ott klónoznod kell annak a gépnek a MAC-címét amit a routerbe beállítottak, amikor a netet kötötték. Ezek után mennie kell.

Kb ennyi. Remélem érthető volt. :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.07.28. 23:01:33

torrentkiller írta: Sok minden miatt lehet. Először is milyen neted van? pl: T-home -os (tárcsázni kell e-mail címmel és jelszóval) vagy pl kábeltv-vel jön? Mert akkor 2 teljesen más beállítás szükséges.
kábel tv-vel jön, szóval nem kell tárcsázni

szerk.: amúgy Fibernet... :evil:
Koorpiklaani - Tequila
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.07.28. 22:56:28

Puyol05 írta:Segítségre lenne szükségem!

Nos. vettünk egy routert. kaptunk hozzá egy használati útmutatót, hogy hogyan kell feltelepíteni, meg hasonlók. ami le volt írva, úgy csináltam mindent. csináltam hozzá hálózatot is, vagy csatorna vagy mi a fene a neve. sztem tudjátok. adtam meg jelszót is. sikerült csatlakoznom is. probléma csak az, hogy nem tudok vele netezni... pedig ugye az a funkciója neki. egyszerűen nem enged fel a netre. pedig még a tűzfalamat is kikapcsolta, de úgy sem.

esetleg van valakinek valami ötlete?
Sok minden miatt lehet. Először is milyen neted van? pl: T-home -os (tárcsázni kell e-mail címmel és jelszóval) vagy pl kábeltv-vel jön? Mert akkor 2 teljesen más beállítás szükséges.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
barca6
Jugador d'estrella

2010.07.28. 22:50:25

Puyol05 írta:Segítségre lenne szükségem!

Nos. vettünk egy routert. kaptunk hozzá egy használati útmutatót, hogy hogyan kell feltelepíteni, meg hasonlók. ami le volt írva, úgy csináltam mindent. csináltam hozzá hálózatot is, vagy csatorna vagy mi a fene a neve. sztem tudjátok. adtam meg jelszót is. sikerült csatlakoznom is. probléma csak az, hogy nem tudok vele netezni... pedig ugye az a funkciója neki. egyszerűen nem enged fel a netre. pedig még a tűzfalamat is kikapcsolta, de úgy sem.

én is igy csináltam mindent,de nem igy kellett :wink:
hivj egy szerelot. :wink:
Kép
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.07.28. 22:48:12

Segítségre lenne szükségem!

Koorpiklaani - Tequila
lui1698
Llegenda del Barça

2010.07.28. 18:20:43

S.Agüero írta:Valaki linkelt innen a fórumról egy olyan oldalt ahol meg lehetett nézni, hogy a spanyol csapatoknál ki kit vett meg és melyik játékosért érdeklődött.
Azt hiszem egyébként Lionel85 linkelte az oldalt és talán as.com volt de ott nem találtam ezt.
Köszi aki megtalálja!
http://www.as.com/futbol/primera/mercad ... es-verano/
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.28. 18:17:30

Valaki linkelt innen a fórumról egy olyan oldalt ahol meg lehetett nézni, hogy a spanyol csapatoknál ki kit vett meg és melyik játékosért érdeklődött.
Azt hiszem egyébként Lionel85 linkelte az oldalt és talán as.com volt de ott nem találtam ezt.
Köszi aki megtalálja!
Szerk.: Már megvan! Akit érdekel: http://www.as.com/futbol/primera/mercad ... es-verano/
Szerk2.: Megtaláltam én is, de köszi azért Lui! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.07.28. 18:22:20-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.28. 14:26:15

VictorValdes19 írta:Nézegettem a guglin, de egyszerűen sehol se találok Magyarországon Blink 182es pólót... esetleg nincs mégis valami hely, ahol van, csak én nem fedeztem fel :?: :oops:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-e ... nni-pesten
Kép
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.07.28. 14:25:53

VictorValdes19 írta:Nézegettem a guglin, de egyszerűen sehol se találok Magyarországon Blink 182es pólót... esetleg nincs mégis valami hely, ahol van, csak én nem fedeztem fel :?: :oops:
Talán :)
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.28. 14:15:34

Nézegettem a guglin, de egyszerűen sehol se találok Magyarországon Blink 182es pólót... esetleg nincs mégis valami hely, ahol van, csak én nem fedeztem fel :?: :oops:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.07.27. 10:45:57

Hali! Egykis segítség kellene: egy hete vettem egy LG telefont (GD 510 Pop). Eddig nem volt semmi para ha rácsatlakoztattam a gépre, töltött, majd megkérdezte, hogy milyen módban szeretném használni (PC Suite, Adattár, PC Internet, Zeneszinkronizálás). de tnap rádugtam a gépre, kiírta h tölt és ennyi. nem látja gép, de tölteni tölt. átállítgattam,h a "kapcsolatok" menüpontban, hogy "mindig kérdezzen rá", "PC Suite mód" stb., de nem lett jobb. ma felraktam a PC Suite-ot (eddig nem volt fent, és adattár módban bírtam másolni a telóról a gépre és fordítva). telepítve van, elindítom, a telefon csatlakoztatva a géphez, de azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni. Na, ezzel mit lehet kezdeni? a lényeg,hogy bírjak másolni a telefonra,anélkül ha lehet,h mindig ki kelljen vennem a memkártyát.

Nagy köszönet a probléma megoldónak!!!
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 22:41:51

Tim írta:
Victor_Valdes írta: Az infóért egy korsó sör a jól megérdemelt jutalmam, és még szerény voltam. :P :D
Várjunk még ezzel a sörrel egy kicsit! Te melyik verziót használod? Nálam a 2010-es volt fent,és ezek közül a mappák közül egyedül a SystemCertificates és az SPC mappa létezik.
Érdekes, nekem is a legújabb van fenn. :)

Utánanézek minjárt, valamit elnéztem lehet.

Szerk.: Nálam stimmel minden. Mindenesetre érdekes. Akkor töröld azokat. :D (Másnem úgy jársz mint én, és véletlen minden regisztrációs cuccot töröltem...a vége resi lett... :lol: :lol: )
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Tim
Mezei fórumozó

2010.07.26. 22:39:29

Victor_Valdes írta: Az infóért egy korsó sör a jól megérdemelt jutalmam, és még szerény voltam. :P :D
Várjunk még ezzel a sörrel egy kicsit! Te melyik verziót használod? Nálam a 2010-es volt fent,és ezek közül a mappák közül egyedül a SystemCertificates és az SPC mappa létezik.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 21:19:40

barca99 írta:
Victor_Valdes írta:De előbb: Amikor már negyediknapos az ember, és ugyanolyan rosszul van mint másnap, akkor mi van? :D Természetesen haveron segítenék. :D Remélem érthető volt. :D
Várja meg még idősebb lesz, és bírja a piát. Tudom, nehéz ellenálni, ha 15 évesen nem iszod magad részegre és nem cigizel, akkor ultragáz vagy. Mert gondolom nem két üveg sörtől van rosszul 4 napja.

Egyébként nem kell reagálni, meg vitatkozni a témában, azt is tudom, hogy paraszt dolog volt tőlem, én is utálom, ha a válasz helyett hülyeség jön, de ez most kijött.
Tudom, nem is szoktam. Sörözünk max általába. :) Alkalom volt, maradjunk ennyibe, és elszaladt picit a ló. :)

Cigis témáról lehetne vitatkozni, hogy ki milyen okkal és mikor kezdi el, de hagyjuk. :)

szerk.: te bátori vagy úgyis, a most nyílt sárkányfürdőről (vagymi), tudsz véleményt mondani? :D
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
barca99
Llegenda del Barça

2010.07.26. 21:17:18

Victor_Valdes írta:De előbb: Amikor már negyediknapos az ember, és ugyanolyan rosszul van mint másnap, akkor mi van? :D Természetesen haveron segítenék. :D Remélem érthető volt. :D
Várja meg még idősebb lesz, és bírja a piát. Tudom, nehéz ellenálni, ha 15 évesen nem iszod magad részegre és nem cigizel, akkor ultragáz vagy. Mert gondolom nem két üveg sörtől van rosszul 4 napja.

Egyébként nem kell reagálni, meg vitatkozni a témában, azt is tudom, hogy paraszt dolog volt tőlem, én is utálom, ha a válasz helyett hülyeség jön, de ez most kijött.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 21:01:23

Minjárt beleszerkesztem Tim, egy srácnak ugyis elküldtem már pü-ben. Ő megértette. Remélem te is.
De előbb: Amikor már negyediknapos az ember, és ugyanolyan rosszul van mint másnap, akkor mi van? :D Természetesen haveron segítenék. :D Remélem érthető volt. :D

------------------------------------------------------------------

Minden hónapba újra kell aktiválni a 30 napos próbalicencet. Amit egyszerűen nem lehet. De nem is olyan bonyolult. Leírom:

Ha XP-d van: Start, futtatás, beírod: regedit, ott kiválasztod a HKEY_LOCAL_MACHINE mappát, abba a Softvare mappát, és ott lesz egy Kaspersky Lab mappa, megnyitod, abba törlöd a Licstorage nevezetű mappát.

Ezután, HKEY_LOCAL_MACHINE mappa újra, abba a Softvare mappa megint, és kiválasztod a Microsoft mappát, abban van egy ilyen hogy: SystemCertificates és abban van egy SPC mappa, megnyitod és törlöd a Lic Storage mappát.

Mindezek előtt, letörlöd a Kasperskyt, ha megcsináltad a felül említett cuccost, felinstalálod, és kidobja újra, hogy 30 napig használhatod.

Ha win7, vagy vista van a gépen csak beírod a starmenü keresőjébe, hogy regedit. :)

Mellesleg, elvileg nem kell kikapcsolni a kaspersky-t csak az önvédelmet kell leállítani, és kilépni a KAS/KIS -ből, de nekem ugy nem működött. Csak amikor uninstalláltam. :)

Szerk.: Az infóért egy korsó sör a jól megérdemelt jutalmam, és még szerény voltam. :P :D
Tim
Mezei fórumozó

2010.07.26. 19:21:55

Victor_Valdes írta:
Leszeded hivatalos oldalról, használod 30 napig. Regeditből kitörlöd az ott maradó cuccot, ujrainstallálod. És voálá, újabb 30 nap. Ez megy bő egy éve már nálam. :D
Kép

Gondolom kézzel törölgetsz. Egész pontosan mit is,és honnan?
Kép
Sirlaller
Barça C

2010.07.26. 12:41:25

davidvilla77 írta:
Victor_Valdes írta:
davidvilla77 írta:Hello mindenki!
Ncore-ra tudna valaki nekem küldeni egy meghívót? :oops:
nagyon megköszönném :P
Oda nem tudok, de a www.the1st.be oldalon freereg van!Sztem nem rossz oldal :wink:
davidvilla77
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.07.25. 22:34:46

Victor_Valdes írta:
Értem én, hogy mindenki szeretne ncore-os lenni, de nemhiszem, hogy meghívó csórásra egy nyilt, sportfórum a megfelelő hely. Ha jól emlkészem ezt modik is kifejtették már párszor. :)
Ja bocsáánat akkor :)
Erről nemtudtam.
akkor nemkérek meghívót :lol:
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.25. 22:31:49

Értem én, hogy mindenki szeretne ncore-os lenni, de nemhiszem, hogy meghívó csórásra egy nyilt, sportfórum a megfelelő hely. Ha jól emlkészem ezt modik is kifejtették már párszor. :)
davidvilla77
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.07.25. 22:27:00

Hello mindenki!
Kép
Válasz küldése