Attika 25 írta:A tegnapi nap legdurvább hirei nem az igazolásokkal,Cesc-el,Senna-val foglalkoznak,hanem ezzel:
Állitolag a tavalyi évben 329 millioról 442 milliora növekedett a netto adósságunk. Itt tartunk most,s ez az összeg bruttoban 500 milla felett van
Melyik topicba tartoznak az ilyen dolgok?
én ebbe a topicba tennémk be.
amúgy ezt a hírt más focis oldal is lehozta, pl az fc-arsenal.hu, és így már elég kevés esélyt látnak arra, hogy Fabre hozzánk jöjjön, mivel elég nagy az adósságunk. de hagyjuk is most ezt a témát, mert nem ide való...
erről az adósságról meg nekem az a véleményem, hogy egyszerűen nem tudom elhinni...
ha belegondolunk, akkor a Laporta éra alatt volt egy két sikerekben szegény évünk, de azért rendesen oda tette magát a csapat a vége felé. a másik meg, hogy nem csak egy sportágban van a Barcának csapata, hanem van kosár, kézi, meg még valami (asszem)
ez számomra hihetetlen, hogy ennyi tartozása legyen a klubnak. egyszerűen képtelenség. az oké, hogy a többi sportág nem termel annyi hasznot, mint a foci, de akkor is...
hogy ki hazudik, azt nem tudom. Laporta vagy Rosell? ezt nem nekünk kell eldönteni, hanem a könyvelőknek. mert valaki nem mond igazat, az tuti. Laporta arról számolt be, hogy klub nyereséges, erre mmost egy ilyen hír, (igaz ezt már régebben is lehetett tudni, hogy van tartozása klubnak) hogy közel 500 millió az adósság! hát szép.
minden esetre kíváncsian várom a fejleményeket, mert hogy ez nem marad szó nélkül az biztos...