A tegnapi nap legdurvább hirei nem az igazolásokkal,Cesc-el,Senna-val foglalkoznak,hanem ezzel:
Tudom,nem ide tartozik,de Rosell könyvelői szerint a tavalyi évet 77 millás minusszal zártuk,anno Laportáék meg 11 millás netto nyereséget jelentettek be

Akkor most ki hazudik vagy pedig kinek a könyvelői ilyen buták?
Ha igazak azok a számok amiket Rosellék most nyilvánosságra hoztak akkor azért finoman szólva sem rózsás a helyzetünk. Állitolag a tavalyi évben 329 millioról 442 milliora növekedett a netto adósságunk. Itt tartunk most,s ez az összeg bruttoban 500 milla felett van
Remélem azért az ujságirók Laporta-t is megszólaltatják ezzel kapcsolatban,mert én nagyon kiváncsi lennék,hogy ki kamillázik mert ha csak a tavalyi évet nézzük akkor is 11 millás nyereség és 77 millás veszteség között óriási különbség van.
Egyébként ezzel az 500 milla feletti adóssággal simán TOP 5-ben lehetünk a világon,s tesszük mindezt úgy,hogy már elég hosszú ideje a csapat közel fele (Valdes,Busquets,Puyol,Xavi,iniesta,Messi,Bojan,Pedro,Jeffren+Pique,az ő 5 millája sem hiszem,hogy sokat nyomott) "ingyen volt",tehát nem kellett megvenni horribilis összegekért,mert saját nevelés. Érti ezt valaki? Tudom,hogy sok volt a prémium,magasak a fizuk,de ennyire? Lassan kifizetőtőbb lesz az ha sar játékosaid vannak,s nem nyersz semmit,mert nem magasak a fizuk és nem kell prémiumot fizetni.
Tudom,hogy nem ide tartozik,de engem azért rendesen bosszant ez a téma,mert ezzel a Barca hirneve is romlik.Ha esetleg van még valaki akit ez érdekel annak szívesen elolvasnám a véleményét erről,akár egy másik topic-ban is. Melyik topicba tartoznak az ilyen dolgok?