Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elképzelhetetlen, hogy nagy csapatok nélkül induljon el egy BL szezon mert az öngyilkosság lenne az UEFA részéről. Maguk alatt vágnák a fát. De mivel semmi konkrétumot nem tudunk a szabályról így nehéz. Biztos a bevételeknek is óriási szerepe lesz az elbirálásoknál és ezen a téren nincsen gond hisz az egyik legnagyobb bevételt épp a Barca termeli ki a klubok közül. De azért engem nagyon érdekelne mi alapján zárhatnak ki csapatokat. És biztos rezegni fog a léc 1-2 klubnál.messideco írta:Ilyenre még gondolni sem merek, mert ettől vidámságom gyorsan pereg.Capon írta:Jó lenne valami konkrétumot megtudni az UEFA "adósság" szabályáról. Mi alapján zárhatnak ki csapatokat a BL-ből stb. Sajnos nagyon aktuális a téma. Konkrétan az összes nagy csapat meg fog izzadni, hogy teljesíteni tudja majd a kritériumokat.
A Mallorca, az Mallorca, a Barca az Barca. Szerintem ha a Unitedet, Poolt stb nem zárják ki akkor a Barcát sem.
Ilyenre még gondolni sem merek, mert ettől vidámságom gyorsan pereg.Capon írta:Jó lenne valami konkrétumot megtudni az UEFA "adósság" szabályáról. Mi alapján zárhatnak ki csapatokat a BL-ből stb. Sajnos nagyon aktuális a téma. Konkrétan az összes nagy csapat meg fog izzadni, hogy teljesíteni tudja majd a kritériumokat.
OFF: FMbe vannak elég furcsa dolgok, 250 milla adóssággal és kb. 0 készpénzzel voltam már a világ 6. leggazdagabb klubja, mivel a játék azt a csapat értéke alapján számolja sztemBarcaádám írta: OFF:Fmbe is Barcelona a leggazdagabb, akkor ezt most át kéne írni nem?![]()
xD
Victor_Valdes írta:De nem kell átesni a túloldalra se, a vészjóslás terén.![]()
rosell a jó kapcsolatain túl, az anyagiakhoz ért igazán. Rendben lesz itt minden, csak lehet fura a socióknak, hogy nyílt lapokkal játszik, vagyis nagyobb részben mint Laportáék.
Na, fain, d-nek sikerült összegezve megfogalmaznia amit nekem nem sikerült.
Amugy én kezemre se nagyon akar ráállni.
egyetértek. nagyon meglepődtem ezeken a híreken hogy nekünk adósságunk van mert eddig is ugye ment a més que un club meg itt minden szép.. akk propaganda volt?!.. vagy nem is tudom, most kicsit összezavarodtam..szbalint88 írta:Azért ne menjünk már át örömködésbe. A hitel az hitel, azt vissza is kell fizetni. Asszem 2012-től a nemzetközi kupákban nem is indulhatnak bizonyos mértékű kölcsönnél nagyobbal rendelkező klubok (gondolom a bevételek százalékához kötik). Az komoly probléma, ha egyetlen év alatt több, mint 70M-val nő a hitelállomány, ez nem megengedhető.
Szvsz a mostani 155 milliós kölcsönre azért volt szükség, hogy az átigazolások egy részét, illetve a rövidtávú hitelek törlesztését fizessük, mert ugye nyáron egy klubnak a bevétele egyenlő a semmivel. Csak kiadása van.Capon írta:Elég ekekeserítőek a hírek. Szóval 400 millió... + ehhez még hozzájön az a 155 amit most vettünk veszünk felfa.za.
Ez nagyon igaz!Az USA-nak van a világon a legnagyobb tartozása az országok közt de mégis nekik az egyik legjobb a gazdaságuk.Szóval az adóssággal nincs baj ha tudjuk fizetni és remélem ezzel nincs probléma egy Barcelona szintű csapatnálVictor_Valdes írta:Miért ne lehetne? Minden elit cég kölcsönökből tartja fent magát. A barcelona pedig egy sikeresn működő cég. Az egész pénzvilág a kölcsönökön alapul. Ha senkinek nem lenne hitele megdőlne a mostani rendszer.
Miért ne lehetne? Minden elit cég kölcsönökből tartja fent magát. A barcelona pedig egy sikeresn működő cég. Az egész pénzvilág a kölcsönökön alapul. Ha senkinek nem lenne hitele megdőlne a mostani rendszer.Barcaádám írta:tudom hogy kacsahíradó a sporthíradó de most egy hír felmérgelt és ezzel csak rossz hírt terjesztik-remélem..
tehát az hír hogy Laporta anno 11 milliós bevételt jósolt az új vezetőség meg kijelentette hogy 77 milliós deficit van..
és ezzel az adósság több mint 500 millió euróra nőtt...
a Barcelonának egyáltalán van ekkora adóssága??
Ez lehet az igaz,3 forrás ugyan azt hozza,de az as is lehozta:bowlinggolyo írta:ezt a hírt az nso is lehozta de nem 500 milliót írnak ott hanem 400-at "csak"Barcaádám írta:tudom hogy kacsahíradó a sporthíradó de most egy hír felmérgelt és ezzel csak rossz hírt terjesztik-remélem..
tehát az hír hogy Laporta anno 11 milliós bevételt jósolt az új vezetőség meg kijelentette hogy 77 milliós deficit van..
ezt a hírt az nso is lehozta de nem 500 milliót írnak ott hanem 400-at "csak"Barcaádám írta:tudom hogy kacsahíradó a sporthíradó de most egy hír felmérgelt és ezzel csak rossz hírt terjesztik-remélem..
Ez nem beveszem, vagy nem veszem be dolog...Fecooo írta:nah neeeeeem, ezt már nem veszem be! nehogymár bemagyarázza Rózsa Sanyi, h Laporta "sleppje" hazudott a könyvelési adatokkal kapcsolatban??? ha ez így lenne, az kb büntetendő lenne(mérleghamisítás), erről meg ugye szó sincs! ez már kezd igencsak aggasztó lenni! kezdem komolyan azt hinni, h ez az egész csak arra jó, h a pártoló tagok engedélyezzék a szponzort...szbalint88 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ub-2038659
No hát akkor ezzel azért sok minden kiderült, tényleg nem a semmiért kellett az a hitel. Komoly kiadáscsökkentésekre van szükség, elsősorban a fizukat illetően szerintem, de az átigazolások terén is. Nagyon sok az a 77 misi.
Másrészt ez egy újabb komoly érv a mezszponzor mellett.![]()
![]()
lehet naiv vagyok, de akkor se hiszem el, h Laportáék ennyi éven keresztül ilyen gátlástalanul hazudtak volna! (muszáj befeketíteni az elődöt gondolom...)
nah neeeeeem, ezt már nem veszem be! nehogymár bemagyarázza Rózsa Sanyi, h Laporta "sleppje" hazudott a könyvelési adatokkal kapcsolatban??? ha ez így lenne, az kb büntetendő lenne(mérleghamisítás), erről meg ugye szó sincs! ez már kezd igencsak aggasztó lenni! kezdem komolyan azt hinni, h ez az egész csak arra jó, h a pártoló tagok engedélyezzék a szponzort...szbalint88 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ub-2038659
No hát akkor ezzel azért sok minden kiderült, tényleg nem a semmiért kellett az a hitel. Komoly kiadáscsökkentésekre van szükség, elsősorban a fizukat illetően szerintem, de az átigazolások terén is. Nagyon sok az a 77 misi.
Másrészt ez egy újabb komoly érv a mezszponzor mellett.