Nekem az az érzésem hogy idén nem azok a fiatalok futnak be akire vártok(Thiago, JdS) talán JdS, de nekem eddig Thiago például semmit sem mutatott, pedig TUDOM nagy tehetség és remélhetőleg nem kajlódik el, de valahogy nem jött le az U-19 es EB-n hogy mit is tud...
Szerintem inkább fog egy olyan valaki/valakik be futni akit nem emlegetünk sokat mint tavaj Pedro.Szvsz ebben az évben is feljön 1-2, talán 3 fiatal a megmaradt helyekre, gondolom cserének talán ezért is nem várok már több igazolást, max Fabre...
De én is épp úgy szeretném hogy Thiago és JdS legyen a kp cseréje(gondolok itt Xavira és Inire) de nem tudom remélem Pep jó döntést hoz és ha nem látja alkalmasnak hogy őket hozza fel akkor nem cseszi azokat az ifiket akikben lehet potenciál..Igen TUDOM bennük is van de eddig nem robbantottak nagyot szvsz...JdS tegnap adott két szeni passzot ebből is látszik hogy Xavi féle zsugás, meg volt egy két jó passza Thiagonak is az EB-n de én csalódtam kicsit benne, ami a teljesítményét illette az EB-n...
Na ne legyen igazam, és most ne az legyen hogy vészmadár vagyok csak optimistán állok a dolgokhoz akkor általában jó szokott kisülni...
Bocsi hogy kicsit hosszú lett..