Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
kanty írta:Ha offtopic akkor kiirok magamból egy-két dolgot.
Őszinten megvalva én sose gondoltam volna, h itt Székelyföldön ekkora árvizek lehetnek amilyenek vannak. Mindig is úgy tartottuk, h viszonylag vévdve vagyunk a természeticsapásoktól. DE ami ezen a nyáron történt az tényleg döbbenetes. Az anyagi károk másodlagosak, de hogy már emberáldozat is van...
Ilyent még a környék legodősebb emberei sem láttak. Amióta lekezdődött a náyri szünet itt nálunk 3 nap volt amikor nem lett eső(kb. masfél hónap alatt)
![]()
Remélem ez ay állapot változni fog...
ez is bejövős, csak nem hiszem, hogy itt kapnék. Bár haelállna az eső végigjárnám a várost.
Igen én is néztem azt.gygerike írta:1-2 kisebb könyv belefér. Megnéztem az oldalt. Találtam 1 fekete bőr, ugyan ilyen kis táskát. Nekem az eléggé tetszik.
Igen néztem bőrbe is, nem tudtam még igazán választani, nike bolt nem nagyon van itt, converse meg van, azért gondolkodok főleg abba.gygerike írta:Sztem bőrből jobban nézne kiVictor_Valdes írta:Kicsit értlemesebb téma, közvélemény kutatás.
http://converse.hu/pictures/0000/0773/CB99CON76-08.jpg
Erről kérnék tapasztalatokat, vagy visszajelészt, hogy mennyire buzis.Van még barna színben is, valami ilyenre akarok beruházni.
Nike-ből is vannak ilyesmik amik elég jól néznek ki. De ha mindenképpen konzervet akarsz akkor én bőrből venném
Sztem bőrből jobban nézne kiVictor_Valdes írta:Kicsit értlemesebb téma, közvélemény kutatás.
Erről kérnék tapasztalatokat, vagy visszajelészt, hogy mennyire buzis.Van még barna színben is, valami ilyenre akarok beruházni.
Igen, ezt teljes mértékben osztom, muterom is ezt az elvet érzi jónak, hélistennek'bowlinggolyo írta:Azért ez se jó h ennyire tiltsák,nekem is volt már pár hibám az alkohollal de szüleim nem tiltottak el ennyire szigorúan és rájöttem h úgy sem az a lényeg h ők mit mondanak hanem az h saját magad gyere rá h erre tényleg nincs szükség.Ha pedig tiltani fognak és nem engednek bulizni meg semmi akkor ha egyszer netán elengednének akkor már csak dacból is inni fogsz és megint túl esel a ló másik oldalára,ha addig nem fogtad fel h ez mennyire nem jó neked.Victor_Valdes írta:Pár órával később Detoxba vitték.Srácot azóta vagy 2x láttam. Napra nem engedik ki.
![]()
Szerintem nem buzis csak kicsi lesz meg talán feketében jobban nézne ki egy fiúnVictor_Valdes írta:Kicsit értlemesebb téma, közvélemény kutatás.
Azért ez se jó h ennyire tiltsák,nekem is volt már pár hibám az alkohollal de szüleim nem tiltottak el ennyire szigorúan és rájöttem h úgy sem az a lényeg h ők mit mondanak hanem az h saját magad gyere rá h erre tényleg nincs szükség.Ha pedig tiltani fognak és nem engednek bulizni meg semmi akkor ha egyszer netán elengednének akkor már csak dacból is inni fogsz és megint túl esel a ló másik oldalára,ha addig nem fogtad fel h ez mennyire nem jó neked.Victor_Valdes írta:Pár órával később Detoxba vitték.Srácot azóta vagy 2x láttam. Napra nem engedik ki.
![]()
Szerintem nem buzis csak kicsi lesz meg talán feketében jobban nézne ki egy fiúnVictor_Valdes írta:Kicsit értlemesebb téma, közvélemény kutatás.
Victor_Valdes írta:chonggy írta:na,megjöttem én is...![]()
![]()
nem vagyunk mi mértéktelenül ivók...igenis van mérce:míg eszméletemnél vagyok...![]()
Haveromnál, mikor először ivott most szilveszterbe nem volt mérce.Bement budiba, leült hányt, csak a para ott volt, hogy közben alul is jött a cuccos. Magyarul igen csak kijött az a bizonyos barna maci a helyéről.
Pár órával később Detoxba vitték.Srácot azóta vagy 2x láttam. Napra nem engedik ki.
![]()
szerk.: Eléggé összeverődött a fiatalabb korosztály alkohollal élő fele, itt tegnap éjszaka, ma hajnalban.
szerk 2.: Ment a válasz is.
Victor_Valdes írta:chonggy írta:na,megjöttem én is...![]()
![]()
nem vagyunk mi mértéktelenül ivók...igenis van mérce:míg eszméletemnél vagyok...![]()
Haveromnál, mikor először ivott most szilveszterbe nem volt mérce.Bement budiba, leült hányt, csak a para ott volt, hogy közben alul is jött a cuccos. Magyarul igen csak kijött az a bizonyos barna maci a helyéről.
Pár órával később Detoxba vitték.Srácot azóta vagy 2x láttam. Napra nem engedik ki.
![]()
chonggy írta:na,megjöttem én is...![]()
![]()
nem vagyunk mi mértéktelenül ivók...igenis van mérce:míg eszméletemnél vagyok...
Tudom, ha már inni nem lehet, az ivásról való beszélgetés is jóleső érzés.gygerike írta:Jóreggelt srácokAz utolsó hozzászolásom a 6. oldalon van
:D Elég termékenyek voltatok
Alkesz állatok
Nem alkeszek, csak mértéktelenül ivók.gygerike írta:Alkesz állatok
1, van az a 6 oldal 12 is.levproff írta:Bazz, mi van itt?![]()
Kb. 6 oldalra csak ugyanaz az 5-6 ember írt.![]()
Ahogy visszaolvastam volt alkohol is téma.
Így is lehet mondani, először csak ilyen vasalthaju köcsögnek indult, aztán, nőtt és nőtt.lui1698 írta:Te is felvetted a hippi kinézetet, mint én?Victor_Valdes írta:A poén, hogy azóta nem is így nézek ki. Hosszú hajam lett, és hajráffal feszítek, mint valami rosz búza. Majd iskolára lenyomatom rövidre. Utána pedig, nőhet megint amíg csak akar.Nekem is már elég hosszú a hárém.
Te is felvetted a hippi kinézetet, mint én?Victor_Valdes írta:A poén, hogy azóta nem is így nézek ki. Hosszú hajam lett, és hajráffal feszítek, mint valami rosz búza. Majd iskolára lenyomatom rövidre. Utána pedig, nőhet megint amíg csak akar.
sztem azzal h megadtad a neved elég könnyű volt megtalálni fészbúkonVictor_Valdes írta: Én nem, de akit érdeklek / félre ne értsétek/ jelöljön be, Sukta Norbert. májvip (főleg ezt használom), fészbuk, iwiw, minden él.