SuperMessi írta:Szerintem beszélgessünk arról hogy Pep már tudatta Cesc-el hogy milyen poszton számít rá a csapatban hogy ez vajon melyik lehet, illetve egy másik forrás szerint 4 különböző(!!!) pozicióban bevethető Pep szerint. Magyarán a kérdés az hogy Pep talált -e neki stabil kezdő helyet, avagy univerzális játékosként egyfajta Jolly Jokerként fog szerepelni? Én ez utóbbira tippelnék(LFW,LM,AM,DM)
Nos, én is ilyesmire gondoltam. Először is: biztos vagyok benne, hogy 45mio-ért nem a padra vesszük. Abban is biztos vagyok, hogy Busquets-Xavi-Iniesta kihagyhatatlanok. Abban is, hogy Messi kihagyhatatlan.
És itt jön a képbe Villa / Ibra. És ha azt nézem, hogy Villa-t szintén nem a padra igazoltuk...
Nem beszélve a fiatalokról:
gergo9 írta:nyugodtan hozzá lehet venni Bojan és Pedro-t is akik szintén megérdemelnék a játékperceket.
Egyre kiváncsibb vagyok, hogy Pep hogy fogja ezt megoldani, mert nem lesz egyszerű.
Annak ellenére, hogy nagyon bírom Ibrát, és tavaly a leigazolása mellett kardoskodtam, én tényleg nem látom most a helyét a csapatban - Fabregas leigazolásával.