Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Konkretan semmit nem ad hozza.bowlinggolyo írta:Jó tudom szinte semmit nem ad hozzá de jó volt leírniMichaaBee írta:Golszerzes?![]()
![]()
Jó tudom szinte semmit nem ad hozzá de jó volt leírniMichaaBee írta:Golszerzes?![]()
![]()
Golszerzes?bowlinggolyo írta:Ezt a mai nap sikeresen abszolváltam is és a lenyűgöző szélsőt egy földöntúli szélső váltja aki kevésbe tud majd a középpályához hozzá tenni de annál többet tesz majd a támadásokban a megfelelő átadásával és középszerű gólszerzésével.
Kosz, az en csoportom ennel is kemenyebb.
barcafan80 írta:bocs de nem tudtam h ha holt szezon van nem tudok kihivni csapatokat majd maskor
Bár engem nem érint, hogy hol leszek jövőre, mert nem jutottam fel, de azért megnéztem és nekem is error-t ír ki, szerintem próbáld meg később.faithnomore írta:Akkor tudom miért nem jöttem rá, nekem ott errort ír ki.sjay írta: A saját csapat menüpontnál! Ezután már megtalálod
Akkor tudom miért nem jöttem rá, nekem ott errort ír ki.sjay írta: A saját csapat menüpontnál! Ezután már megtalálod
A saját csapat menüpontnál! Ezután már megtalálodfaithnomore írta:Optimisták voltak a szurkolóim a VII. osztályban : Nem vagyunk idevalók
Ettől függetlenül följutottam, jövőre VI. osztályban próbálok szerencsét, ahogy elnézem, örülhetek majd ha nem esek ki.
Annyi segítséget kérnék hogy az alltid.org-on hol lehet megnézni ezt a feljutást?
Gratulálok a bajnoksághoz!MichaaBee írta:Az alltid hatodosztaly alatt tevedhet, de az V.-be jutasnal mindig pontos.
A szezonom egyebkent eleg jol sikerult, az utolso meccset (ami a bajnoksagot eldonto rangado volt) picelve is sikerult hoznom vegul, igy maximalis TS-sel keszulok az osztalyozora, remelem osszejon a feljutas.
Köszi köszi!Puyol05 írta:www.alltid.org