Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy hülyeség youtube-os linekeket belökni, de én rengeteg lövésére emlékszem, sok zúgó kapufára is, annak ellenére, hogy keveset lő, igaz nem ez a feladata. Ott van erre Gerrard és Xabi Alonso is ott volt.barca99 írta:És ezt honnan? Az egy dolog, hogy nekem nem rémlik ilyen, de ha erősen és pontosan lő, akkor nem értem 7 év alatt miért csak két gólt lőtt a klubcsapataiban, ill. a válogatottban.Fernando írta: és fantasztikus lövőpontossága/ereje van.
Vagy 7 év alatt 4 lövése volt, az mind erős és pontos volt, 100%-os arány, és nyertél?
Égnek áll a hajamforcabarca10 írta:Én inkánn spórolnék,megtartanám azt a 40millát,nem kell busi helyére senki hiszen a meccsek 90% át végig fogja játszani jövőre is, ha csak nem lesz komolyabb sérülése és arra a pár meccsre jó lesz keita vagy adrinao.Szerintem ezzel a kerettel már igy akár ma neki vághatnánk 10-11-es szezonnak.Annyi hogy cesct ha leigazoljuk az se lenne nagy baj,sőt jó lenne de ha nem tudjuk akkor sem kell mást igazolni.Hiszen szerencsére van egy olyan utánpótlásunk ahonnét tudunk minőségű középpájásokat hozni.(thiago)Én egyépként Piquét is el tudnám képzelni védekező kp-nak,ha mondjuk eltiltás tölti busi akkor én felviném középpájára és militot tenném be a kezdőbe a védelem tengelyébe.
És ezt honnan? Az egy dolog, hogy nekem nem rémlik ilyen, de ha erősen és pontosan lő, akkor nem értem 7 év alatt miért csak két gólt lőtt a klubcsapataiban, ill. a válogatottban.Fernando írta: és fantasztikus lövőpontossága/ereje van.
Ugyan már...ezt te sem gondolhatod komolyan! Cesc már a világ egyik legjobb középpályása most, ellenben Thiago még semmit nem bizonyított. Ha akkor szám lenne, akkor valószínűleg nem Cesc leigazolásán fáradozna a csapat, hanem őt hoznánk fel. Nem mondom, h nem tehetséges a gyerek, de azért túlzásokba ne essünk. Persze...Fabregas Giuly, Thiago meg MessiBlauGranaGroc írta:Ez a Thiago+pénz Fabregasért olyan szintű baklövés lenne, mintha anno Giuly leigazolásába a kicsi Messit is belevették volna. Alcantarahoz képest Cesc csak egy szürke iparos. A srác technikailag a szokásos Barca szint, de kreativitásban jóval több(Ronaldinho, Deco szint), mint idősebb tásrai. Nekünk a szurkolóknak és a csapatnak is pont arra lenne szüksége, hogy legyen a kpn valaki aki képes a játékot váratlan megoldásokkal színezni és 1-1 ilyennel átlendíteni a csapatot a holtponton, amikor már úgy tűnik semmi se akar összejönni.
Fabre ugyan kiváló játékos, de akkor is baklövés lenne ilyen áron leigazolni. Pár év múlva jöhetne Xavi helyére, de csak is pénzért.
Xabi Alonso helyében ott rúgtam volna fejbe azt a hentest, ne hozzunk már ilyen embert a Barcábasalas9 írta:Lehet, hogy volt már róla szó, akkor bocsi de állítólag meg akarnak válni a City-nél Nigel de Jong-tól.
Hát igen,40 milla maradt,ami önmagában is kevés Cesc-re,nemhogy még egy vkp is jöjjön,még ha "csak" 3 milláért is,bár szerintem ez az 50 milla nem végleges összeg,ehez még pár milla csatolható SZERINTEM ha nagyon kell,mert nem tudom azt elképzelni pl.,hogy 40 milláért még nem jöhet Cesc de 45-ért már igen,s ezen fog megbukni a dolog. Na meg ott van még Hleb és Cáceres ha egyikükre sem tart igényt Pep akkor azért csak kapunk értük összesen egy 15 millát (tudom Hleb nem akar menni sehova,de ha jön Cesc csak belátja,hogy mennie kell),ugyhogy annyira rosszul azért nem állunk talán.LM10 írta: Adrianora elment 10, így 40 milla maradt.
Na, én meg veled értek egyet teljes mértékben. Láttam már néhány meccsét, fantasztikus tehetségnek tartom, aki már most olyan éretten és kiegyensúlyozottan játszik, hogy csalódott leszek, ha az ősszel nem látnám a csapatban legalább néhányszor. Pont az a bajom Fabregassal (az árán kívül), hogy elvenné a lehetőséget Thiago és a kis mexikói elől, akik kivárták a sorukat türelmesen. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a Klub megveszi Fabregast még az idén. PPersze sírni nem fogok emiattBlauGranaGroc írta:Ez a Thiago+pénz Fabregasért olyan szintű baklövés lenne, mintha anno Giuly leigazolásába a kicsi Messit is belevették volna. Alcantarahoz képest Cesc csak egy szürke iparos. A srác technikailag a szokásos Barca szint, de kreativitásban jóval több(Ronaldinho, Deco szint), mint idősebb tásrai. Nekünk a szurkolóknak és a csapatnak is pont arra lenne szüksége, hogy legyen a kpn valaki aki képes a játékot váratlan megoldásokkal színezni és 1-1 ilyennel átlendíteni a csapatot a holtponton, amikor már úgy tűnik semmi se akar összejönni.
Fabre ugyan kiváló játékos, de akkor is baklövés lenne ilyen áron leigazolni. Pár év múlva jöhetne Xavi helyére, de csak is pénzért.
Teljes mértékben egyetértek, jelenleg is nagyjából saját nevelésű játékosok miatt vagyunk a toppon.Attika 25 írta:Szerintem most sem fogunk fiatalt adni érte,legalábbis nem végleg,max. kölcsönben,de vásárlási opció nélkül.
Egyébként én ennyire sokra azért JELENLEG MÉG nem tartom Thiago-t,de óriási potenciál van benne,nem adhatjuk el. Mondjuk egy kölcsönszerződés lehet nem lenne rossz,de csak opcio nélkül