Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tarkón is lövöm magam, ha mindkét gyereket odaadjuk. Egyiket se engedném Wenger közlébe nemhogy mindkettőt.Victor_Valdes írta:vagy ha beáldozzuk őket, jó nagy idióták vagyunk...
vagy ha beáldozzuk őket, jó nagy idióták vagyunk...sjd írta:Ennek a sport.es eredetije volt már, de az azt hiszem egyértelmű, h Dos Santost meg Thiagot nem fogjuk beáldoznifrost86 írta: Nem tudom,h volt-e már:http://barcanoticias.blog.hu/2010/07/24 ... tavozasara
(és épp ezért kár úgy tálalni, mintha egyezség született volna)
Ennek a sport.es eredetije volt már, de az azt hiszem egyértelmű, h Dos Santost meg Thiagot nem fogjuk beáldoznifrost86 írta: Nem tudom,h volt-e már:http://barcanoticias.blog.hu/2010/07/24 ... tavozasara
Nem tudom,h volt-e már:http://barcanoticias.blog.hu/2010/07/24 ... tavozasaralui1698 írta:A SPORT szerint a Barca megállapodott Fabragas-szal a játékos szerződéséről. 5 évre írna alá, évi 7 milliós fizetéssel.
Ez mind szép és jó, csak előbb az Arsenallal és Wengerrel kellene.lui1698 írta:A SPORT szerint a Barca megállapodott Fabragas-szal a játékos szerződéséről. 5 évre írna alá, évi 7 milliós fizetéssel.
Remek, most már csak arra várunk h ez idén vagy 5 év múlva lép életbelui1698 írta:A SPORT szerint a Barca megállapodott Fabragas-szal a játékos szerződéséről. 5 évre írna alá, évi 7 milliós fizetéssel.
Evvel teljesen egyetértek. Végre valaki, akivel ebben teljesen egyetértek!Mikaos írta:3 dolgot remélek az igazolási időszakban:
1. Ne igazoljunk fiatal védőt, mert szeretném, ha megmaradna a lehetőség Fontás és Muniesa számára az elkövetkezendő 1-2 évben.
2. Ne igazoljunk fiatal vkp-t, mert oda nem kell kiélezett versenyhelyzet: Busquets lassan-lassan tökéletesen megoldja a feladatát, bőven elég lenne egy rutinos róka a padra (ilyen szempontból Senna nálam abszolút elfogadható).
3. Igazoljunk egy fiatal -de már rutinosnak nevezhető- középpályást (Cesc v Özil), aki képes akár állandó kezdő lenni egy bizonyos formációban, vagy kényszerű rotációval (ami nálunk mindig van szinte, mert vagy Iniesta vagy Xavi sérült) is szerepelni. Úgy érzem, hogy Thiago és JdS még nem érettek ahhoz, hogy biztos kezdőként szerepeljenek.
Hát nem, tudom... ebben nem vagyok már olyan biztos. Szerintem Ibra játéka is lényegesebben feljavul:+1 (mint a totóban is)
Ibra-kérdés szerintem továbbra is problémás, számomra furcsa lesz Villa a balszélen...vagy akár Ibra.
Szóval itt arra gondolok, hogy a balszélső poszt sem megoldott, amire remélem, hogy sikerül még megoldást találni nyáron.
Az mind1. Pep szemében úgy látom, hogy inkább játszatná Busquets-et, mint Messit. Tudom nem 1 poszt ,ez inkább ilyen morbid kijelentés, kár, hogy igaz. Pepnek olyan Sergio, mint Franknek volt Oleguersjay írta:Szerintem Masche. jobb Mint BusiAttika 25 írta:20 milláért meg sem mutatják nekünk szerintem Mascherano-t. Egyébként én nem vagyok elájulva tőle. Amúgy is Busquets lenne az első számú vkp.,az argetin meg véleményem szerint nem jönne ide a padra
A legdurvább pletykák szerint Cambiasso helyettFernando írta: Egyébként az már más kérdés, hogy erősen az Interrel hozzák szóba. Ki tudja mi igaz abból is, meg mi a francnak oda? Cambiasso mögé?
Igazság szerint Pep sem nagyon ismeri ezt a szót.Fernando írta:Nemtudom ki mennyire ismeri a Rotáció szót.
Egyébként Mascherano el akar menni a Pool-ból, Hodgson meg már töménytelenszer lenyilatkozta, hogy ha akar megy. 20-25-ért biztos, hogy el lehetne hozni.
Szerintem Masche. jobb Mint BusiAttika 25 írta:20 milláért meg sem mutatják nekünk szerintem Mascherano-t. Egyébként én nem vagyok elájulva tőle. Amúgy is Busquets lenne az első számú vkp.,az argetin meg véleményem szerint nem jönne ide a padra
Klubszintensjay írta:EB 2008Attika 25 írta:Henry-nél motiváció gondok is lehettek már,mig Senna még semmit nem nyert. De majd ráérünk ezen agyalni akkor ha esetleg idejön