Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem para, apucival vagy anyucival élsz?Initom írta:üdv.!
Szüleim elváltak 6 éve.
Ha lehet ilyent mondani én kb pont igy képzeltelek el.ElBartimaeus írta:.
Üdv, én is erzsébeti vagyok.Jess írta:Sziasztok (:
Már egy ideje fórumozok, de még nem jutott eszembe "bemutatkozni" (:
Kovács Jessicának hívnak, most múltam 19 éves. Budapesti vagyok, a 20. kerületben a szüleimmel élek. Félig orosz vagyok. 2 éve vagyok együtt a barátommal (aki Milan drukker). Igazából az ő hatására kezdett el érdekelni a foci, (a szüleim utáljáka focit) így eléggé kiborult, hogy én a Barcát szerettem meg (:. Amúgy alapvetően vidám lány vagyok, szeretek mosolyogni, imádok táncolni, pörögni, szeretem a napot, a meleget (a nyarat).
Nem tudom hogy kell taggel képet feltölteni, ezért...
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... &ref=album
Te eddig is így néztél ki? Vagy én azt hiszem összekeverlek valakivel.Victor_Valdes írta:Senki nem akar bemutatkozni mostanába?Pedig, elég sok új aktív tag van az utóbbi időkbe.
Én bemutatkoznék szívesen újra, de nem rég tettem meg -már sokadjára- szal, marad csak a topik élesztés.
Na jó beteszek egy mostani képet, hogy ne szúrja szemét a modiknak.![]()
A látszat csal, nem vagyok búza, // csak szeretek öltözködni ameddig bírja pénztárca. Emós se vagyok, leszögezném
aki utoljára le emósozott...azzal két nappal később szakított a nője. Hát, picit bedurvult a srác azt elkezdte vágdosni az ereit...és én vagyok az emós. Na jó ez morbid picit, de hát na. Az élet érdekes![]()
gygerike írta:93.okt.19-én születtem azaz 16 éves vagyok.
Bocsi. Delete.messideco írta:Üdv a fórumon, habár nem vagytok újak!
Soadroli: az ilynek nem ide tartoznak szerintem.
Átdobtam a témát az off-ba (persze ha így értetted, és nem a kuruc.infóra gondoltálmessideco írta: Soadroli: az ilynek nem ide tartoznak szerintem.
A roonie neve vki mikor igazolt a Barcába?katalunya írta:Ha ez ien bemutatkozós akkor azonnal![]()
Alex vagyok,január 20-án születtem 96-ba budapesten.A hetedik kerületben élek.A fradiba focizok,de voltam már a honvédba is,csepel-be is.
Az "emberi lényem": hát én egésznap focizok.Sok fiú(meg egy két k.va) elneveztek focibuzinak.Én annyira nézni nem szeretema focit,inkább lejátszom itt lenn a pályán a töbiekkel.Alsós koromba sokat késtünk még az újpesti barátaim a reggel korai foci miatt,ezért sok tanár rossz szemmel is nézett rám emiatt,és az elköltözésünk miatt is,de sulit váltottam és a telepy károly testnevelés tag.ált.isk.és gimnáziumba járok.Itt érdekesség,h itt is nagyon sok az olyan gyerek,aki nem szereti a sportokat,csak azért sportoljanak h tudják mire fogini azt h mér nem tanulnak,és h felvágjanak a csajoknak h a fradiba fociznak(mert ez egy ferencvárosi iskola,és itt azér az nagy szó h valaki a fradiba sportol,de én nem azért igazoltam oda elhihetitek). Például a műfüves pályát csak én szoktam használni focizni, a suliba csak a gimisek szoktak néha jönni velem focizni.A tanulmányaim is itt a telepy-be folytatom,mert ez segíti a sportólokat.Ez szerintem tök jóh.A tanulmányaim sose voltak jobbak 4-esnél,kivéve tesi
![]()
Zenéből a dél-amerikait és az új pop számok(Kesha meg iesmik).De nagyon bírom még a Skillet-et![]()
A barcának azóta szurkolok mióta Roonie idekerült.Nemzetibe(mint láthatjátok minden német meccs után a VB 2010 Dél-Afrika topicba) Német drukker vagyok a 2002-es vb óta.Kedvenc játékosom Cristiano Ronaldo,mert a tanáraim és a barátaim mindig hozzá hasonlítanak mert mindig szépítkezek meccs előtt,és a játékom is rá hasonlít(most jöhet a fúúújogás),Zlatan Ibrahimovic a temperamentuma miatt,Dinho a trükkjei és a technikája miatt,és Maradona mert ő több mint egy ember.
Hát szerintem ennyi